btw, ένα απ' τα θέματα που με απασχολεί σε σχέση με την εγκατάσταση υγραερίου είναι αν θα βάλω μεγάλη δεξαμενή στον χώρο του πορτμπαγκάζ ή μικρή στον χώρο της ρεζέρβας. Χώρος υπάρχει μπόλικος στο πορτμπαγκάζ αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο ωραίο να μην φαίνεται η δεξαμενή, συν του ότι χάνεις (εν μέρει) την δυνατότητα να βάζεις ογκώδη πράγματα ρίχνοντας το πίσω κάθισμα με την 1η επιλογή.
Δεν ξέρω ακόμα πόσο είναι το μέγιστο που μπορεί να πάρει κάτω απ' το πορτμπαγκάζ αλλά για καμια 40άρα-45άρα λτ. το κόβω. Δηλαδή με ωφέλιμο γύρω στο 80% της μέγιστης χωρητικότητας θα μου δίνει αυτονομία γύρω στα 200-250χλμ σε ταξίδι. Ακούγεται λίγο αλλά απ' την άλλη πλέον βρίσκεις πρατήρια με υγραέριο σχεδόν παντού (τουλάχιστον στους κύριους οδικούς άξονες). Στο μεταξύ δεν με πειράζει ιδιαίτερα να το γυρνάω και στην βενζίνη κάπου κάπου. Ποια είναι η άποψή σας?
PS1. Έλεγξα και το trip computer για την μέτρηση της κατανάλωσης και είναι ακριβής (έγραφε 13,1λτ/100χλμ και η πραγματική ήταν 13,2)
PS2. Δεν έχετε παράπονο, σας κάνω συχνά update. Μπορεί να μην έχω να γράψω για off-road βελτιώσεις αλλά κάτι γράφω τουλάχιστον....