Tzivitzonis έγραψε:Εισηγούμαι αλλαγή ονόματος του κ. Συντονιστού σε Touareginho.....![]()
![]()
Tzivitzonis έγραψε:Μπαδεγουέι που λεν και στο χωριό μου..... οι φωτό τα σπάνε!!!![]()
Φοβερές αναμνήσεις κι εύχομαι το νέο εργαλείο να σου προσφέρει τις ίδιο δυνατές συγκινήσεις!![]()
Για υγραέριο.... για τόσο μεγάλους κινητήρες δε θα έλεγα να βάλεις αέριου ψεκασμού (τα 4ης γενιάς που λένε). Η λύση Icom υγρού ψεκασμού νομίζω πως θα σου είναι μονόδρομος.... Θα τα πούμε και εν ευθέτω χρόνω...

Φωτης ranger έγραψε:αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σοβαρο οχημα1!!!!!!!!!
καλοριζικο!!!!!!!!!!
και καλοταξιδο φιλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φωτης ranger έγραψε:το νικ ναμε δεν αλαζει ποτε!![]()
και εγω το ιδιο εχω παντου!![]()
![]()
![]()
με εκεινο ξεκινησα και δεν το αλαζω!
Φωτης ranger έγραψε:τζιμακοβολτες με το τουαρεγκ??![]()
αυτο ειναι πυραυλος και θα το δεις!
ειχαμε παει και εμεις μια βολτα με ενα τετοιο κοντα και εκανε παπαδες!
τρελο πατημα παντου.
λιγο κοψιμο με τον τροχο θελανε τα φτερα και οι προφυλακτηρες του και εμπανε ανετα σε trail!
![]()
![]()
![]()
![]()
pajerinho έγραψε:Είναι άλλο το υγρού ψεκασμού και άλλο η λαδιέρα που λένε? Έχω να μάθω αρκετά επί του θέματος. Το μόνο που ξέρω (από αυτά που έχω ακούσει) είναι ότι η Prins είναι μάλλον η καλύτερη εταιρεία
Tzivitzonis έγραψε:pajerinho έγραψε:Είναι άλλο το υγρού ψεκασμού και άλλο η λαδιέρα που λένε? Έχω να μάθω αρκετά επί του θέματος. Το μόνο που ξέρω (από αυτά που έχω ακούσει) είναι ότι η Prins είναι μάλλον η καλύτερη εταιρεία![]()
![]()
![]()
Διονύση........ έχεις πολλά να μάθεις!
Επιστροφή στο ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης