ΚΟΝΤΡΕΣ- ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: ΚΟΝΤΡΕΣ- ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Ιούλ 01, 2009 4:31 pm

gmak έγραψε:
pajerinho έγραψε:
gmak έγραψε:σαφως και δεν εχω το καλυτερο αυτοκινητο(αυτο μας ελειπε τωρα,μην μου βαζεις λογια που δεν εχω πει).....αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο καποια...... ;)

Και βέβαια είναι καλύτερο από κάποια!!!
Απ' τα παλια Vitara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πατζερινακο, το χειμωνα αλλα θα λες :D

Ξέρω, από μέσα σου παρακαλάς να μην πάρω λάστιχα, γιατί ξέρεις ότι μετά δεν θα έχεις καμία τύχη.
Αλλά και με τα all terrain να έρχομαι, πάλι ήτες θα τρώει το Vitara.
Ήδη στη Ναυπακτία πήρες μία γεύση που ήμουν με τα Bridgestone Α/Τ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Ιούλ 01, 2009 7:35 pm

στην ναυπακτια ηταν καθαρα θεμα υψους

οσο για τα λαστιχα....δεν μπορει στην μια περιπτωση να μου λες οτι εσυ ειχες τα ταπεινα κουμο και εγω τα σιμεξ γιαυτο και δεν ανεβαινες την ανηφορα, και απο την αλλη να μου λες οτι με τα 50 50 θα ερθεις κοντα...

ξεχωρα απο την πλακα...αν δεν βαλεις αναγομωση...παλι τα ιδια θα εχεις..... :D
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Ιούλ 01, 2009 9:33 pm

Εγώ σου λέω ότι κ με 50-50 να έρχομαι θα τρως πολλές ήττες!!!
Ok, άμα βρίσκουμε τίποτα γλίτσες και μεγάλες λασπουριές θα σημειώνεις και καμία νίκη με τα simex, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί θα έχεις φάει 10 ήττες!!!! (σε νεροφαγώματα, σε τούμπια, σε ρεματιές και ότι άλλο θέλεις....)
Και να σου θυμίσω ότι στη Ναυπακτία έφαγες 2 ήττες, μία στο πρανές και μία στο χαντάκι του stakyr που το πέρασα αέρας χωρίς να παιδευτώ καθόλου!!! Και ας είχα 50-50 (που εκεί ήθελε καλό λάστιχο)
:fight: :fight: :fight: :fight: :fight:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Ιούλ 01, 2009 10:29 pm

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
pajerinho έγραψε:.......... στο χαντάκι του stakyr

Το χαντακι του stakyr !!!!
Πως λεμε το χανι της Γραβιας....η βρυση της Γκολφως.....κλπ κλπ.
Γιαννη καλη αρχη!!!!
:party: :party: :party: :party: :party: :party:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Ιούλ 01, 2009 11:12 pm

Και να σου θυμίσω ότι στη Ναυπακτία έφαγες 2 ήττες, μία στο πρανές και μία στο χαντάκι του stakyr που το πέρασα αέρας χωρίς να παιδευτώ καθόλου!!! Και ας είχα 50-50 (που εκεί ήθελε καλό λάστιχο)

καταρχας δεν εφαγα ηττες...κοντεψα στο πρανες αλλα τα καταφερα

στο χαντακι, το βρηκες ετοιμο...ειχα πεταξει ολη την λασπουρια και ειχε μεινει το νερο....

ετσι φανηκε ευκολο αλλα δεν ηταν αν ειχες μπει πρωτος πραγμα που δεν εκανες :roll: :roll: :roll:

συνεχιζεται ..............
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Ιούλ 01, 2009 11:58 pm

θα παθεις αυτο που παθαινουν οσοι ψηλωνουν τα αμαξια τους...θα το υπερεκτιμησεις λες και απεκτησες στα καλα καθουμενα τρακτερ....

σαφως και εχεις πελονεκτημα λογω υψους , αλλα θεωρω οτι ελεω σιμεξ και tcs δεν θα ειναι χαωδης η διαφορα που αποκομιζεις απο το υψος και σε ορισμενες περιπτωσεις

απο κει και περα κανε οτι ερχεσε με 50 50 το χειμωνα και τοτε δεν θα σου φτανουν τα 2 χερια σου για να μετρας τα κολληματα σου....

αααα

και κατι τελευταιο...θυμασαι οπου εχουμε παει μαζι, να εχω κολλησει εγω ποτε ολοκληρωτικα και μη αναστρέψημα?? διοτι εγω εχω κατι να θυμαμαι απο σενα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Ιούλ 02, 2009 1:37 am

gmak έγραψε:

καταρχας δεν εφαγα ηττες...κοντεψα στο πρανες αλλα τα καταφερα

στο χαντακι, το βρηκες ετοιμο...ειχα πεταξει ολη την λασπουρια και ειχε μεινει το νερο....

ετσι φανηκε ευκολο αλλα δεν ηταν αν ειχες μπει πρωτος πραγμα που δεν εκανες :roll: :roll: :roll:

συνεχιζεται ..............

ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΤΟΥ STAKYR...........Ο STAKYR , ΚΟΛΛΗΣΕ 1,5 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ !!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ 1,5 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΗΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ,(ΑΝΕΤΑ ??????) ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ !!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΕΤΣΙ , ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΓΩ !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ !!!!! :clap2: :clap2: :clap2: Ssangyonαρα που σας χρειαζεται !!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Πέμ Ιούλ 02, 2009 9:48 am

stakyr έγραψε: Ssa(ng)yonαρα που σας χρειαζεται !!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [/size]

Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Πέμ Ιούλ 02, 2009 9:55 am

gmak έγραψε:θα παθεις αυτο που παθαινουν οσοι ψηλωνουν τα αμαξια τους...θα το υπερεκτιμησεις λες και απεκτησες στα καλα καθουμενα τρακτερ....

Δεν το υπερεκτιμώ καθόλου, ξέρω πολύ καλά τί οδηγώ.
Επίσης ξέρω ότι και με το +5cm πάλι χαμηλό είναι γι' αυτά που θέλω να κάνω.
Αλλά άμα βάλεις και αυτά που ζητάω στην άσφαλτο, τότε καλά είναι εκεί που στέκεται.
Επίσης ξέρω πολύ καλά ότι τον χειμώνα θα περνάω από μέρη που το Vitara θα τα βλέπει μόνο στις φωτογραφίες :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Αλλά γιατί να περιμένουμε τον χειμώνα, μια βόλτα στο Γιανισκάρι είναι αρκετή :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Ιούλ 02, 2009 10:49 am

το γιανισκαρι ειναι αλλη υποθεση...μην πας να ξεγλιστρησεις.....εμεις οι δυο το χειμωνα με τα λαστιχα που θελει ο καθενας
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης