ΚΟΝΤΡΕΣ- ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: ΚΟΝΤΡΕΣ- ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Ιουν 30, 2009 11:05 am

εγω δεν εχω ακουση αλλες αποψεις παρα μονο της αναληθειες που λες σηνεχεια απο των υπολογιστη σου.......
σου εχω κανει πολλες φορες ανυχτοι προκληση αλλα εσυ περα απο την ΚΟΤΑ δεν ξερεις να κανεις ΤΙΠΟΤΕ αλλο.....

μην βαζεις αλλους στην κοντρα γιατι ο μονως που εχει ΜΑΙΜΟΥ εισαι ΕΣΥ............
η αποψεις των αλλων ΣΕΒΑΣΤΗ αλλα και ανατρεψημες......αν δεν κανω λαθως ειναι ΛΙΓΟΙ αυτοι που εχουν νορμαλ τα τζιπακια τους........... :heart:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Ιουν 30, 2009 11:11 am

νορμαλ αμαξι με σιμεξ λαστιχο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

32....το αμαξι μου ειναι το πιο νορμαλ απο δω μεσα.....και βεβαιως εξακολουθει να ειναι το πιο χαμηλο....παραταυτα σου ξανατονιζω οτι μονο εσυ εχεις αυτη την γνωμη . την ωρα που οι υπολοιποι εδω υποστηριζουν τα αντιθετα απο οτι λες

μαλιστα και ο αλεξανδρος με το ιδιο αμαξι σαν το δικο σου εταχθη σαφως υπερ του βιταρα. 8-)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Ιουν 30, 2009 11:24 am

εισαι τοσο ασχετως που κρηνεις τα λαστοιχα,,ενω εσυ που το εχεις ψηλωμενο εισαι νορμαλ........μηλας εσυ που κρυβεσε πισω απο ενα ................ οσο για τους αλλους ειθελα να ειξερα σε εχουν βαλει για δικηγορο ?????????
τωρα οσο για των αλεξανδρο σεβωμε την αποψητου αν και δεν την εχω ακουση,αλλα μην λες πολα σου εχω πει το FRONTERA περημενη να σου λιση ΟΛΑ τα ψυχωλγικα σου.......αλλα εσυ την ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :heart: :heart:

εχω την εντηπωση πως απο την στιγμη που καθεσε μονο θεατης δεν εχεις λογο και αποψη.........
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Ιουν 30, 2009 11:42 am

μηπως εχεις την εντυπωση οτι θα ψαρωσω με τις βαριες κουβεντες που γραφεις???

διαλεξε...η θα κρινεις εμενα η το αυτοκινητο

για μενα ειναι τις πάση γνωστό τι ορια εχω και τι μου αρεσει να κανω....δεν το εκρυψα ποτε...

για το αυτοκινητο μου ομως , μπορω να πω οτι χαραμιζεται στα χερια μου....λογω οριων δικων μου..

μαλιστα ειναι αυτο που σε γλιτωνει απο το απολυτο ξεμπροστιασμα :sorry:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Ιουν 30, 2009 11:56 am

ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΓΩ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΥΡΔ........Ο ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.....

οσο για αυτους που λενε να τα φερουνε οπως τα βγαζει το εργωστασιο να μου κανουν ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :heart:
ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΙΦΕΡΕΣ ΕΣΥ Ο ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.......

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΩΝ !!!!!!!!!!!!! ξερεις κατι για να με ενημερωσεις ???????????
οσο για το αμαξι σου ενωειτε πως οταν ανηγεις μια κοντρα την ανηγεις με το αυτοκινητο που εχεις και με των οδηγο που το κατεχη....... :heart:

simex εχεις και εσυ οποτε φτιαχτο οπως το αγωρασες και αμα σου βασταει ελα ΚΟΝΤΑ......ΑΣΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΦΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ......ΝΟΡΜΑΛ μονο με λαστοιχακι !!!!!!!!!!!!

το δικο μου ειναι 96 μοντ.και δεν εχει πειραχτη ΤΙΠΟΤΑ ουτε εχει αλαχτη κατι απο τοτε που κατασκευαστηκε.................

ΣΟΡΥ ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Ιουν 30, 2009 12:22 pm

τους προσωπικους χαρακτηρισμους εσυ εξακολουθεις να τους λες και οχι εγω

κρινουμε αυτοκινητα και οχι οδηγους

απο κει και περα επειδη εγω ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑς ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ...θα στο επαναλαβω ..και αναφερομαι στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΧΩΡΙς ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ 50 50 ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟ ΒΙΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...ΘΕς ΔΥΝΑΜΗ ΘΕς ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣ ΘΕΣ ΘΕΣ

ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΙΜΕΞ ΛΑΣΤΙΧΟ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙς ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟ ΒΙΤΑΡΑ

ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΕΙς ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩς ΝΑ ΛΕς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤ 96 ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥς ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ..ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Ιουν 30, 2009 12:36 pm

ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΤΑΞΕΙ............
το οτι το αμαξι ειναι 96 μοντ. το ειπα επιδεις κηκλοφωρη ακομα με τα ιδια πραγματα ενω το δικο σου το εχουν παρει 50 φορες πισω για προβληματα που εχει......... :lol: :lol:

εγω δεν κρηνω αυτοκινητο αλλα σηνολο :D αμα θες φερτο οπως ειναι απο το εργωστασιο να μας αποδιξεις αν μπορει να παει πιο μακρια και οχι να μας πεις την γνωμη σου.......τοτε θα δουμε πιο ειναι για τα ΜΠΑΖΑ...

οσο για την τεχνωλογικη ανωτεροτητα του το πολυ πολυ να αναψει ολο το καντραν με βλαβες μολις το χωσεις σε κανα καλων βουρκο σαν αυτους που εχουμε παει αλλα εσυ δεν εχεις ΕΡΘΕΙ . ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ GV ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.......

πρεπει να μου το αποδιξεις με πραξεις αυτο που λες και οχι με γραπτα λογια οπως συνηθηζεις !!!!!!!!!

αμα εχεις την εντηπωση οτι σε στολιζω εισαι γελασμενως........μην με ζωρηζεις ομως.......

Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΥΝΕΧΗΖΕΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ .................ΠΑΠΙΑ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Ιουν 30, 2009 7:38 pm

Δεν το χαλαρωνουμε λιγο.........
Γιατι το πατε να αρχισουν τα οργανα.....
Θα ερθει και η ωρα και ο τοπος,μην λεμε λογια που μπορει να στενοχωρουν αλληλους...
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Ιούλ 01, 2009 12:33 am

grek έγραψε:Δεν το χαλαρωνουμε λιγο.........
Γιατι το πατε να αρχισουν τα οργανα.....
Θα ερθει και η ωρα και ο τοπος,μην λεμε λογια που μπορει να στενοχωρουν αλληλους...

Γρηγορη, τωρα τελευταια ........δεν σου φαινεται οτι ο προεδρος ,κανει τα παντα για να αποδειξει οτι εχει το καλυτερο αυτοκινητο ???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ??? :o :o :o :o :o :o :o :o
ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ......... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ.......... :twisted: :twisted: :twisted:
( εξαιρεση το Ssang yong Musso!!) :twisted: :twisted: :twisted:

ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ,ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΟΛΛΑΕΙ !!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Εγω παντως ..... θα κολλησω στα γλυκα, ο gmak στα κοντοσουβλια,ο Takisp στα βαθια ποταμια (και σταβλους), ο Pajerinho στην ρομαντικη θεα , η Μαρια παντου και ο grek θα προσπαθει να μας ξεκολλησει ολους ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Ιούλ 01, 2009 12:45 am

σαφως και δεν εχω το καλυτερο αυτοκινητο(αυτο μας ελειπε τωρα,μην μου βαζεις λογια που δεν εχω πει).....αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο καποια...... ;)
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης