ΜΑΚΡΥΑ ΓΑΪΔΟΎΡΑ

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: ΜΑΚΡΥΑ ΓΑΪΔΟΎΡΑ

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Κυρ Μάιος 08, 2011 10:55 am

gmak έγραψε:και αν φανταστεις απο που ξεκινησε για αν το φτιαξει ετσι.... :u-: :u-: :u-:

μαμα και αυτο :lol: :lol: :lol: :lol:

Kαι όχι μόνο ...τότε είχα βάλει και σκαλοπάτια και ρεζερβοκάλυμα ...έρε με το πρώτο σκάλωμα στο βουνό πέταμα όλα και σιδηροπρίονο από την αρχή. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

υγ.υγεία και όρεξη να έχουμε πάνω από όλα και τα σίδερα τροχίζονται εύκολα. ;)
ROCK UNTIL WE FALL!!!
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Δημοσίευσηαπό nikos33 » Κυρ Μάιος 08, 2011 9:21 pm

ΕΝΟΗΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κλεφτες, απατεωνες, που φτιαχνεται τα αμαξια σας με ξενα λεφτα
nikos33

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Κυρ Μάιος 08, 2011 10:23 pm

nikos33 έγραψε:ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kαι το δεξί ποδάρι να το φτιάξει για να ξεκολάει από το πεταλ του γκαζιού νωρίτερα από την εντολή που δίνει ο εγκεφαλος με δερμάτινο μπλοκέ μέσα.... :lol: :lol: :lol:
ROCK UNTIL WE FALL!!!
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Μάιος 09, 2011 10:33 am

Alexandros έγραψε:εξω απο την πιστα ...καρβελια ονειρευσαι.............. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
αλλα τελος παντων ο νικολακις εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του......... ;) ;) κατι αλλοι που το παιζουν υπερανω να δω τη θα κανουν ...... μια το λαστιχο μια η καροτσα μια η μπαγκαζιερα.......... :fight: :fight:

οσο αναφορα αν εχω χαλασει ενα 10χιλιαρο εγω εχω πει τη εχω κανει στον ινδιανο ...δεν μας λετε και οι υπολοιποι τη εχετε χαλασει για το τακ........... :blob: :blob: :blob: ειπαμε .......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν θα σου απαντησω γιατι δεν θελω να σε στεναχωρησο αλλα να ξερεις οτι εχεις αδικο φιλαρακι........ ;)
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Μάιος 09, 2011 1:42 pm

DIMITRISS32 έγραψε:
Alexandros έγραψε:εξω απο την πιστα ...καρβελια ονειρευσαι.............. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
αλλα τελος παντων ο νικολακις εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του......... ;) ;) κατι αλλοι που το παιζουν υπερανω να δω τη θα κανουν ...... μια το λαστιχο μια η καροτσα μια η μπαγκαζιερα.......... :fight: :fight:

οσο αναφορα αν εχω χαλασει ενα 10χιλιαρο εγω εχω πει τη εχω κανει στον ινδιανο ...δεν μας λετε και οι υπολοιποι τη εχετε χαλασει για το τακ........... :blob: :blob: :blob: ειπαμε .......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν θα σου απαντησω γιατι δεν θελω να σε στεναχωρησο αλλα να ξερεις οτι εχεις αδικο φιλαρακι........ ;)

δεν πειραζει να με στεναχωρήσεις ...fun war δεν ειναι εδω :blob: :blob: :blob: ....αρχίσαμε της ευγενειες..... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Μάιος 09, 2011 4:04 pm

δικιο εχει ο αλεξ.....τι την φτιαξαμε την ενοτητα :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Δευτ Μάιος 09, 2011 5:46 pm

χωστε ολοι στο φουλ :!: :!: :!: :!:
το καλυτερο αμαξι παιδια ειναι ενα!!!!!!
παρτε το χαμπαρι!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

94 ευρω τελη κυκλοφοριας σας λεει κατι :?: :?: :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Μάιος 09, 2011 6:08 pm

gmak έγραψε:δικιο εχει ο αλεξ.....τι την φτιαξαμε την ενοτητα :lol:

εσυ να μην ξεχασεις να δωσεις προσφορα στην κοκα-κολα ξεκινησε της διαφημησεις.......

οσο για των αλεξ δεν του απαντω γιατι απαξιο...ετσι μου την εκανε απο το φοβο του στο pouling και ξεκινησε μονος του και κοντεψε να μου κοψει στα δυο το frontera.. :lol: :lol: :lol: αλλα των περιποιηθηκε ο stakyr... :lol: :lol: :lol: :lol: αντε καποια αλλοι φορα θα τα ξαναδεσουμε........την σομπα με των μαγο.... :mrgreen:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Μάιος 09, 2011 7:41 pm

DIMITRISS32 έγραψε:

εσυ να μην ξεχασεις να δωσεις προσφορα στην κοκα-κολα ξεκινησε της διαφημησεις.......

οσο για των αλεξ δεν του απαντω γιατι απαξιο...ετσι μου την εκανε απο το φοβο του στο pouling και ξεκινησε μονος του και κοντεψε να μου κοψει στα δυο το frontera.. :lol: :lol: :lol: αλλα των περιποιηθηκε ο stakyr... :lol: :lol: :lol: :lol: αντε καποια αλλοι φορα θα τα ξαναδεσουμε........την σομπα με των μαγο.... :mrgreen:

πινιν αυτοματο σου λεει κατι.............. :twisted: :twisted: :roll: :roll: :lol: :lol: το μισο ειναι ρε μαυρε απο τον μαγο σου................ρε υοστ........... :stupid: :stupid: :stupid: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
οσο αναφορα για τον stakyr ωραια με πηρε στο τραβηγμα μπραβο του εγω δεν εχω προβλημα..... εσυ γιατι δεν το εδεσες να δεις που θα σε πηγαινε................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φωτακο αμα πληρωνες και παραπανω δεν θα το επαιρνε κανενας ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Μάιος 10, 2011 12:21 pm

Alexandros έγραψε:
DIMITRISS32 έγραψε:

πινιν αυτοματο σου λεει κατι.............. :twisted: :twisted: :roll: :roll: :lol: :lol: το μισο ειναι ρε μαυρε απο τον μαγο σου................ρε υοστ........... :stupid: :stupid: :stupid: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
οσο αναφορα για τον stakyr ωραια με πηρε στο τραβηγμα μπραβο του εγω δεν εχω προβλημα..... εσυ γιατι δεν το εδεσες να δεις που θα σε πηγαινε................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φωτακο αμα πληρωνες και παραπανω δεν θα το επαιρνε κανενας ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τι θες να πεις για το πινιν ????? εγω φταιο που δεν ανεβαζουν τα βιντεο ???? τωρα οσο για των stakyr δεν ειπα κατι αλλα ουτε οτι δεν τα δενω....καποια αλλοι στιγμη σιγουρα......
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης