gmak έγραψε:ας συνεχισουμε λοιπον......αλλος μαμα??
εγω εγω!!!!!!!!!!
και μαμα και μπαμπα!!!!!!!!
gmak έγραψε:ας συνεχισουμε λοιπον......αλλος μαμα??
Φωτης ranger έγραψε:gmak έγραψε:ας συνεχισουμε λοιπον......αλλος μαμα??
εγω εγω!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και μαμα και μπαμπα!!!!!!!!
Alexandros έγραψε:DIMITRISS32 έγραψε:αμα πονας ελπιζω να μην φταιω εγω.............. αν εχεις κατι να το πεις........αν εχει κατι το αμαξι μου πεστο μην ειρωνευεσε γιατι ξερεις τι θα γηνει............ ειπες για μαμα και εβαλα το δικο μου γιατι ειναι πιο μαμα απο το δικο σου.......... ειναι ολο opel frontera για να ξερεις βγενει απο το εργοστασιο και δεν εχει ουτε βιδα παραπανω........... ελπιζω να σε καληψα ,αν οχι στο βουνο εσυ και οποιος αλλος θελει.......
εγωωωωωω θελωωωωω..φιλαρακι.....θα σε ²²²²²²²²²²@@@@@@@![]()
![]()
![]()

DIMITRISS32 έγραψε:Alexandros έγραψε:DIMITRISS32 έγραψε:αμα πονας ελπιζω να μην φταιω εγω.............. αν εχεις κατι να το πεις........αν εχει κατι το αμαξι μου πεστο μην ειρωνευεσε γιατι ξερεις τι θα γηνει............ ειπες για μαμα και εβαλα το δικο μου γιατι ειναι πιο μαμα απο το δικο σου.......... ειναι ολο opel frontera για να ξερεις βγενει απο το εργοστασιο και δεν εχει ουτε βιδα παραπανω........... ελπιζω να σε καληψα ,αν οχι στο βουνο εσυ και οποιος αλλος θελει.......
εγωωωωωω θελωωωωω..φιλαρακι.....θα σε ²²²²²²²²²²@@@@@@@![]()
![]()
![]()
εσυ φιλαρακι οπως πειρες φορα την προηγουμενη και μας τα εκλ.....ς![]()
να ξαναπαρεις........
![]()
![]()
![]()
οποτε το θα σε ......... αστο για καναν αλλων γιατι εισαι μικρος για εμενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DIMITRISS32 έγραψε:για τα χτεσηνα υπαρχη βιντεο για τα προηγουμενα μαρτηρες.......... γιατι να ανακαλεσο????????
εχω την εντηπωση πως ειμαι ακομα σε δοκιμες και το χτεσηνο ειταν μια δοκιμη και για τους δυο μας...... ειδες τα προβληματα και δεν θα επρεπε να μειλας...........επισεις εκανες δυο τραβηγματα στο βιντεο και αποτι ειδα προς το τελος με ξαναπειρες εεεεεεε ?????![]()
τωρα για τα προηγουμενα τι να πω ???? τα βαλαμε στο ιδιο σημειο εγω ανεβηκα και εσυ κολλησες.κανω λαθος ?????
![]()
![]()
περα απο αυτο ειπαμε οκ....ενα λαθος στο δεσημο εγω, λιγο καλητερος εσυ,τα εχει αυτα η ζωη![]()
λιγο ηθελα...
μαλλων θα εβγαζα λιγο παραπανω γλωσα.δικιολογημενα

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης