STAKYR VS NI-JO

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΖΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Νοέμ 07, 2009 5:34 pm

[quote="pajerinho"]
Έτσι για την ιστορία να πω ότι ήταν η 2η, 3η βόλτα μου εκτός δρόμου, το αμάξι (όπως φαίνεται άλλωστε) φοράει εντελώς ασφάλτινα λάστιχα και κόλλησα σ' ένα σημείο που μόνο ένα βελτιωμένο XJ4.0 πέρασε......[/quote]

Ντεν φαινονται γκαθολου ................ :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Λιγο ακομα..........και δεν θα φαινοσουν ουτε εσυ........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και περασε ΜΟΝΟ αυτο..................γιατι δεν υπηρχε τοτε το S.S.Y.M !!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Θα περναγα .............ΑΕΡΑ.... :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
(Τα κολληματα που εχω......ειναι καθαρα λογω του μακρους του αυτοκινητου........και οχι λογω της δυναμης... ;) ;) ;) ;) ....κατι που εχει αποδειξη παρα πολλες φορες ,οτι λειπει απο το pinin !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Re: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 4Χ4

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Νοέμ 07, 2009 5:37 pm

ni-jo έγραψε:EXOYME ΠΟΛΕΜΟ :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Σάβ Νοέμ 07, 2009 5:40 pm

stakyr έγραψε:(Τα κολληματα που εχω......ειναι καθαρα λογω του μακρους του αυτοκινητου........και οχι λογω της δυναμης... ;) ;) ;) ;) ....κατι που εχει αποδειξη παρα πολλες φορες ,οτι λειπει απο το pinin !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

To Πινιν δεν έχει δύναμη!!!!! :shock: Και έχει ο μούσχαρος!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχε χάρη που δεν είχα λάστιχο στον attart, διαφορετικά δεν θα έπερνες κύπελο.
Ρίξε μια ματια στην ιπποδύναμη και την ροπή του Πινιν και μετά στου μούσχαρου......
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Re: musso

Δημοσίευσηαπό maria » Σάβ Νοέμ 07, 2009 7:11 pm

Σας μετεφερα απο δω....για να παιξετε.
:twisted: :twisted: :twisted:
Στακυρ....εχω κιαλλες.....με ενα κατοσταρικακι την μια θα ειμαστε οκ!!! :u-:
:blob: :blob: :blob: :blob:
Άβαταρ μέλους
maria

Re: musso

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Νοέμ 07, 2009 8:32 pm

maria έγραψε:Σας μετεφερα απο δω....για να παιξετε.
:twisted: :twisted: :twisted:
Στακυρ....εχω κιαλλες.....με ενα κατοσταρικακι την μια θα ειμαστε οκ!!! :u-:
:blob: :blob: :blob: :blob:

Βαλε Μαρια ...........ΒΑΛΕ........... :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Και στειλε μου τον αριθμο λογαριασμου σου και τραπεζα................ :u-: :u-: :u-: :u-:
Για ενα κατοσταρικακι δρχ, αξιζει τετοια καζουρα !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
stakyr

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Σάβ Νοέμ 07, 2009 9:04 pm

pajerinho έγραψε:Όσο για τον vlachotzipa τί να πω....
Ρε εσύ Πάνο, μα να κολλήσεις στο ίσωμα.....!!!! :roll: :roll: :roll:

εχεις δικιο Διονυση......... :sorry:
δεν θα το ξανακανω............
θα κολλαω μονο σε σημεια.........που θα χρειαζονται δυο αμαξια για να με τραβηξουν!!!!!!!!!! :u-: :u-:

δε λεω τι αμαξια, για να μην μπω κι εγω στο πεδιο βολης!!!!!!
οποιος πιστος!!!!!!!

ετσι κι αλλιως, η δικη μου φιλοσοφια, ειναι πως αν δεν κολλησεις.....δεν εκανες τιποτα αλλο, εκτος απο περιπατο!!!!!!!!! :D :D :D :D
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Re: STAKYR VS NI-JO

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Σάβ Νοέμ 07, 2009 9:23 pm

Έτσι έτσι.
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Νοέμ 07, 2009 9:30 pm

vlachotzipas έγραψε:
pajerinho έγραψε:Όσο για τον vlachotzipa τί να πω....
Ρε εσύ Πάνο, μα να κολλήσεις στο ίσωμα.....!!!! :roll: :roll: :roll:

εχεις δικιο Διονυση......... :sorry:
δεν θα το ξανακανω............
θα κολλαω μονο σε σημεια.........που θα χρειαζονται δυο αμαξια για να με τραβηξουν!!!!!!!!!! :u-: :u-:

δε λεω τι αμαξια, για να μην μπω κι εγω στο πεδιο βολης!!!!!!
οποιος πιστος!!!!!!!

ετσι κι αλλιως, η δικη μου φιλοσοφια, ειναι πως αν δεν κολλησεις.....[size=150]δεν εκανες τιποτα αλλο, εκτος απο περιπατο!!!!!!!!![/size] :D :D :D :D

ΠΕΣΤΑ ΠΑΝΟ ΜΟΥ.......... :clap2: :party:
Αν ...και ο συγκεκριμενος ......περσυ στην αναγνωριστικη της Ζηρειας ...........κολλησε καμμια 10αρια φορες !!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Και αν δεν τον βαζαμε προτελευταιο αυτοκινητο ..........θα ειμασταν εκει μεχρι τον Μαϊο που θα ελιωναν τα χιονια !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Οποτε ...στην συγκεκριμενη διαδρομη ....δεν εκανε περιπατο !!!!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
stakyr

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Σάβ Νοέμ 07, 2009 9:42 pm

καποιοι βγαζουν πολυ γλωσσα με μια τετραδα λαστιχα νομιζετε οτι εχεται το απολυτο οχημα.....για να σοβαρευτουμε λιγο .. :evil:
διοτι στα δυσκολα ολοι κανετε την κοτα και λιγοι ειναι αυτοι που βγαζουν τα καστανα απο την φωτια.... :twisted:
και φυσικα το πινιν κολησε στο χιονι και ευτυχως που ηταν αυτο και οχι κανενα λεωφορειο διοτι αντε να το ξεκολαγατε ..... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Νοέμ 07, 2009 10:32 pm

Alexandros έγραψε:καποιοι βγαζουν πολυ γλωσσα με μια τετραδα λαστιχα νομιζετε οτι εχεται το απολυτο οχημα.....για να σοβαρευτουμε λιγο .. :evil:
διοτι στα δυσκολα ολοι κανετε την κοτα και λιγοι ειναι αυτοι που βγαζουν τα καστανα απο την φωτια.... :twisted:
και φυσικα το πινιν κολησε στο χιονι και ευτυχως που ηταν αυτο και οχι κανενα λεωφορειο διοτι αντε να το ξεκολαγατε ..... :lol: :lol: :lol:

Αγαπητε Αλεξανδρε.......... :heart: :heart: :heart:
Το λεωφορειο ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ !!!!! Και με λαστιχα 40 off -60 ασφαλτο !!! :o :o :o :o :o :o :o
Και ΔΕΝ κολλησε ουτε μια φορα............. :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Και κανενας δεν υποστηριξε οτι εχει το απολυτο οχημα ............ :evil: :evil: :evil:
ΟΥΤΕ ΕΣΥ....ΟΥΤΕ ΕΓΩ.......ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ......ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΧΗΜΑ !!!! :sorry: :sorry: :sorry:
Και στα δυσκολα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κανει την κοτα.....( ποια δυσκολα εννοεις αραγε ???) :roll: :roll: :roll: :roll:
Αλλα .....αν μου πεις να περασω ενα φουσκωμενο ποταμι με 1 μετρο νερο.......σιγουρα ΔΕΝ ειμαι εγω κοτα............αλλα εσυ που μου το προτεινεις τρελος και παραλογος !!!!
Και μην μου πεις οτι εχω αδικο εδω.........γιατι μπορω να κατεβασω αμετρητα βιντεο με ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ που οχι μονο κολλανε ,αλλα παιρνουν και τουμπες..........διαλυονται.........βουλιαζουν.....και γενικα εχουν "οδηγους" "ατρομητους" και "θαραλεους" οπως εχουμε και μερικους, μεσα εδω στο forum !!! :shock: :shock: :shock:
"ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ "
Για ολους αυτους τους ξερολες.................το μονο που εχω να πω ειναι :
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης