ΜΑΚΡΥΑ ΓΑΪΔΟΎΡΑ

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: ΜΑΚΡΥΑ ΓΑΪΔΟΎΡΑ

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Μάιος 06, 2011 10:55 am

Alexandros έγραψε:αρχισαμε εμπολεμη ζωνη τουτη σοβαρα τα πραγματα..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ετσι ετσι να βλεπετε τη κανουν οι αξονες και οι αναρτησεις............ :blob: :blob: :blob:
γιατι μερικοι μερικοι βγαζουν γλωσα καμια φορα...... :lol: :lol: :lol: :lol:
αλλα θα μου πεις αυτοκινητα με μπαγκαζιερα στην οροφη τη περιμενεις............ :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: και μερικοι αλλοι τον ελεγαν καπονερα τον ινδιανο.....τωρα πως θα τον λενε..... :fight: :fight: :fight: :fight:

ααααα τωρα γιατι το κανεις αυτο ????? ξεχνας περσι οτι μονο με ενα λαστοιχακι και τιποτε αλλο την εβγαλα ολοι την διαδρομη,ειπα μια φορα να μην το χωσο και αρχησαμε ??????? :fight: :fight: :fight:

αμα ριξο και εγω ενα 10χιλιαρο για αναρτησεις και αρθρωσεις τα λεμε (φτανουν να το κανο και αξωνατο) απλα εγω το θελο οπως ειναι...... :bow:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Μάιος 06, 2011 10:57 am

αααααα το ξεχασα....ηλια-γαλατια gamati η υπογραφη σας :u-: :u-: :u-: αν και νωμιζο οτι θα την θελαμε αρκετη απο εδωμεσα....... :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό nikos33 » Παρ Μάιος 06, 2011 5:28 pm

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΔΕ ΠΡΟΛΑΑΙΝΩ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΩΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο GMAK ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΩ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΦΟΡΑΓΕ ΑΓΡΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ.ΑΝ Ο ΑΛΕΞ ΕΙΧΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΑΣΤΙΧΑ 50-50 ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
κλεφτες, απατεωνες, που φτιαχνεται τα αμαξια σας με ξενα λεφτα
nikos33

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Παρ Μάιος 06, 2011 6:00 pm

πως ειμουν τοσο σιγουρος οτι το θεμα θα μεταφερθει!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
καο ο τιτλος αψογος!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :clap: :clap: :clap:

νικο τα μαθηματα με την ωρα πληρωνεσαι η με το χιλιομετρο????? :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

αν ειχα μπλοκε δεν θα πηγαινα πιο μακρια???
πιστευω πως ναι.....γιατι εμενα μου εκανε διαφορικο και εμεινα διαφορετικα λεω πως θα πηγαινα πιο περα...
στεγνη την περασα την πιστα.
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Μάιος 06, 2011 6:01 pm

nikos33 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΔΕ ΠΡΟΛΑΑΙΝΩ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΩΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο GMAK ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΩ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΦΟΡΑΓΕ ΑΓΡΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ.ΑΝ Ο ΑΛΕΞ ΕΙΧΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΑΣΤΙΧΑ 50-50 ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Παρ Μάιος 06, 2011 6:05 pm

κοιτα μην το δει ο αλεξ αυτο που ειπες νικο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

g-mac απλα το συζυταμε ρε παιδι ......και εγω απλως εμενω στην αποψη μου!
δεν τρεχει τιποτα!!!!!!!! :drum: :drum: :drum: :D :D
σιγα μην τσακωθουμε κιολας!!!!!!!!!! :blob: :blob: :blob: :blob:

το μονο που μπορω να κανω ειναι προταση μομφης στο διοικητικο συμβουλιο για να αλαξουμε
προεδρο!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και ετσι τις λυνουμε τις διαφορες μας ηρεμα και καλα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πλακα κανω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................... :party: :party: :party:

Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Μάιος 06, 2011 7:01 pm

:cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
Φωτης ranger έγραψε:κοιτα μην το δει ο αλεξ αυτο που ειπες νικο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

σιγα μην φοβηθουμε...αληθεια δεν λεει ?????? :roll:

g-mac απλα το συζυταμε ρε παιδι ......και εγω απλως εμενω στην αποψη μου!
δεν τρεχει τιποτα!!!!!!!! :drum: :drum: :drum: :D :D
σιγα μην τσακωθουμε κιολας!!!!!!!!!! :blob: :blob: :blob: :blob:

εδω φωτακο επιτρεποντε ολα ..... :lol:

το μονο που μπορω να κανω ειναι προταση μομφης στο διοικητικο συμβουλιο για να αλαξουμε
προεδρο!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και ετσι τις λυνουμε τις διαφορες μας ηρεμα και καλα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πλακα κανω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................... :party: :party: :party:

ΣΤΟ FUN-WAR OLA EPITREPONTE........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Παρ Μάιος 06, 2011 7:59 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μάιος 06, 2011 8:52 pm

προεδρο!!!!!!
και ετσι τις λυνουμε τις διαφορες μας ηρεμα και καλα...

Φωτακο επειδη σε εκτιμω και σε σεβομαι...αν κανεις προταση μομφης....δεν ειναι αναγκη να συζητηθει...εφυγα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σιγα μην τσακωθουμε για παλιοσιδερα οπως ελεγε καποτε καποιος :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

υγ..εεε επρεπε να μεταφερθει...του μαμησαμε το ποστ του παιδιου :evil:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μάιος 06, 2011 8:57 pm

αν ειχα μπλοκε δεν θα πηγαινα πιο μακρια???
πιστευω πως ναι.....γιατι εμενα μου εκανε διαφορικο και εμεινα διαφορετικα λεω πως θα πηγαινα πιο περα...

θα σου πω μοναχα αυτο...αν ειχα το υψος σου...και το ιδιο λαστιχο...εγω θα περναγα....εσυ οχι...διοτι εγω δεν θα διαφοριζα λογω συστηματος τετρακινησης...ο 33 ξερει....

απλα ελεω υψους δεν εχω ελπιδα θα τακαρα καπου κατευθειαν...εκτος και αν το εσπαγα
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης