ΣΥΓΝΩΜΗ !!!!!!!!!!

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: ΣΥΓΝΩΜΗ !!!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τετ Ιουν 24, 2009 10:06 am

Επειδή εγώ ξεκίνησα το συγκεκριμένο θέμα για λόγους δικού μου προσωπικούς όπως λέει και ο Grek,
Θα ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ σε όλα τα μέλη.
Μου είπαν ότι έκανα το Forum μπου................λο με το ποστ μου, ότι δεν έχω δικαίωμα να γράφω ότι θέλω, λες και μίλησα απρεπώς ή ποστάρισα κάτι άσεμνο κι αισχρό!
Ειλικρινά λυπάμαι που μου ανέφεραν ότι μόνο οι ιδρυτές έχουν το δικαίωμα να γράφουν ότι θέλουν μέσα στο Forum.
Να είστε καλά και εύχομαι να μην σας τύχει άλλο μέλος σαν κι εμένα!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Τετ Ιουν 24, 2009 10:10 am

G.P. έγραψε:Θα ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ σε όλα τα μέλη.

απο μενα, δεν γινεται δεκτη η συγνωμη.
( μηλαω σαν μελος αυτου του forum.)

δεν την κανω δεκτη τη συγνωμη σου, γιατι εγω δεν ενιωσα ουτε μια στιγμη οτι μπορει να υπονοεις εμενα.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Ιουν 24, 2009 10:21 am

[quote="G.P."]
Τέλος πάντων, εξακολουθώ να πιστεύω ότι κακός ειπώθηκε τότε ότι ειπώθηκε αλλά επειδή δεν θέλω άλλο να το επεκτείνω, ήθελα απλά να την ακούσει λίγο αυτός που την άκουσε και μόνο έτσι το κατάφερα!!!
Τώρα αν ο Grek το πήρε στραβά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!
Ελπίζω να μην είναι λάθος, γιατί ειλικρινά τότε θ'αρχίσουν τα παρατράγουδα!!!

Bρε Γαλατια εξακολουθεις να πιστευεις οτι κακως ειπωθηκε τοτε αλλα το επαναφερεις τωρα που λεγετε καλως
(αυτο θελω να πω με την αυτοαναιρεση)
Δεν πηρα κατι στραβα,απλα με ενοχλησε το γεγονος που γραφεις κατι προσωπικο σου σε κοινη θεα σε ολο τον
κοσμο και απαιτεις να μεινει ασχολιαστο.
Και συνεχιζεις ακομα και τωρα με απειλες (η καταλαβα λαθος τα παρατραγουδα??)

Δεν ειναι κακο να εχεις καταλαβει κατι λαθος,η να σε εχει πειραξει κατι,η να εχεις ενοχληθει απο κατι,
η να θες να ξεσπασεις καπου,η να εχεις καποια κακια στιγμη,η ακομα και να εχεις δικιο καπου και να
πνιγεσαι και να θες να ουρλιαξεις......
Κακο ειναι να απαιτεις απο εμενα να μην το σχολιασω η να μην εχω αποψη η να μην με πειραζει αφου
μου το εχεις βαλει φατσα καρτα να το διαβαζω.
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Ιουν 24, 2009 10:48 am

G.P. έγραψε:Επειδή εγώ ξεκίνησα το συγκεκριμένο θέμα για λόγους δικού μου προσωπικούς όπως λέει και ο Grek,
Θα ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ σε όλα τα μέλη.
Μου είπαν ότι έκανα το Forum μπου................λο με το ποστ μου, ότι δεν έχω δικαίωμα να γράφω ότι θέλω, λες και μίλησα απρεπώς ή ποστάρισα κάτι άσεμνο κι αισχρό!
Ειλικρινά λυπάμαι που μου ανέφεραν ότι μόνο οι ιδρυτές έχουν το δικαίωμα να γράφουν ότι θέλουν μέσα στο Forum.
Να είστε καλά και εύχομαι να μην σας τύχει άλλο μέλος σαν κι εμένα!!!!!!!!!!!!!

Εσυ ξεκινησες το θεμα και για προσωπικους σου λογους οπως λες εσυ και οχι ο grek (διαβασε την προηγουμενη
σελιδα να το δεις)
Δεν εκανες τιποτα στο forum και ασφαλως μπορεις να γραφεις αυτα που θελεις στο μετρο της κοσμιοτητας
και του σεμνου.
Κανενας (ποσο μαλλον οι ιδρυτες,που εχουν και την ευθυνη) δεν μπορει να γραφει οοοοοοοοτι θελει,γιαυτο
αλλωστε υπαρχουν οι οροι και προυποθεσεις λειτουργιας του forum.
Ελπιζω να εισαι και εσυ καλα και ευχομαι να μου τυχουν αρκετοι οπως εσυ στη συζητηση γιατι με την συζητηση
και την αντιπαραθεση γινομαστε καλυτεροι και οχι χειροτεροι.

Και για να το ξερεις και να μην με παρεξηγησεις δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου οπως και δεν ειναι κακο
να εχουμε διαφορετικες αποψεις χειρισμου της οποιας καταστασης.
Και σεβασμος υπαρχει και εκτιμηση ποσο μαλλον που ξερω την κατασταση σου(νοικοκυρα,ΜΗΤΕΡΑ,εργαζομενη)
και δεν θα ηθελα να πλαναται η οποιαδηποτε πικρια η συνεφακι επανω μας.
Δεκτη η συγνωμη και μια συγνωμη απο εμενα(σε περιπτωση που σε πικρανα).
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Ιουν 24, 2009 11:10 am

G.P. έγραψε:Επειδή εγώ ξεκίνησα το συγκεκριμένο θέμα για λόγους δικού μου προσωπικούς όπως λέει και ο Grek,
Θα ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ σε όλα τα μέλη.Μου είπαν ότι έκανα το Forum μπου................λο με το ποστ μου, ότι δεν έχω δικαίωμα να γράφω ότι θέλω, λες και μίλησα απρεπώς ή ποστάρισα κάτι άσεμνο κι αισχρό!
Ειλικρινά λυπάμαι που μου ανέφεραν ότι μόνο οι ιδρυτές έχουν το δικαίωμα να γράφουν ότι θέλουν μέσα στο Forum. Να είστε καλά και εύχομαι να μην σας τύχει άλλο μέλος σαν κι εμένα!!!!!!!!!!!!!

για σας και απο εμενα...εγραψα την πρωτη μερα αλλα λογο του οτι δεν με αφορα μου ζητησαν να μην ποσταρω και το δεχτηκα....ΛΑΘΟΣ και κακως τον ακουσα, κατα τα γραφωμενα του grek για των λογο του οτι μας προσεβαλε ολους[οχι εμενα γιατι δεν ειχε καποιον λογο να πει.]θα ηθελα να μαθω πιο ΜΕΛΟΣ ειναι αυτο που απαγορευσε
στην g.p να γραψει αυτο που ειθελε για καποιον Ι.Δ.

ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

θα ηθελα να με καλυψει αυτος που απαγορευει
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τετ Ιουν 24, 2009 11:22 am

Αγαπητέ 32 δεν θα αναφέρω εγώ το όνομά του, μπορεί ο ίδιος αν θέλει να μπει να γράψει!!!
Αλλά τελικά κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του!!!
Δεν θα είχε διμιουργηθεί τίποτα από όλα αυτά αν το ήθελε αυτός, αλλά μάλλον κάτι άλλο ψάχνει να βρει κι εγώ δεν θα του κάνω τη χάρη .........................

Οκ Grek δέχομαι κι εγώ τη συγνώμη σου γιατί κι εμένα δεν μ'αρέσει όλο αυτό που έγινε !!!
:sorry: :sorry: :sorry: Θα παρακαλούσα όλα τα παιδιά που πήραν θέση σ'αυτό το post να μην το συνεχίσουν, γιατί όπως απάντησα στην Μαρία , αυτός που ήθελα το πήρε το μήνυμα.
Έχουμε και φαγοπότι το βράδυ να πάμε με όρεξη...............
Τελευταία επεξεργασία από HLIAS-G.P. και Τετ Ιουν 24, 2009 11:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Ιουν 24, 2009 11:31 am

G.P. έγραψε:Ας τελειώσει εδώ σε παρακαλώ, ο άμεσα ενδιαφερόμενος το πήρε το μήνυμα και απλά εγώ θα περιμένω την κίνησή του!!!

και μετα απο λιγο αυτο?
G.P. έγραψε:Δεν θα είχε διμιουργηθεί τίποτα από όλα αυτά αν το ήθελε αυτός, αλλά μάλλον κάτι άλλο ψάχνει να βρει κι εγώ δεν θα του κάνω τη χάρη .........................

Τι να πω ρε παιδια. :stupid:
Εχουμε χασει το νοημα?
Περναμε καλα και ψαχνουμε κατι να εχουμε να συζηταμε?
Αντι να παιξουμε στο war καθομαστε και ξεκατινιαζομαστε.
Αντε προχωρατε να δουμε τι θα γινει.
Μαγκιαααααααααα!!!!!! :u-:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Ιουν 24, 2009 11:41 am

αγαπητη g.p δεκτο το προβλημα σου τωρα που ξερω σε καταλαβαινω οπως καταλαβαινα και τα πρωηγουμενα προβληματα μεσα στο fun ειναι κατι το οποιο ελπηζω να λυξη συντωμα γιατι δεν ειναι ΩΡΑΙΑ αυτα τα πραγματα να γινωνται μεταξη μας,εγω απλα να ξερεις οτι ουτε με ενωχλησαν αυτα που εγραψες εσυ ουτε και οι αλλοι !!!!!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΩΧΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΓΩΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ και θελω να μας ενημερωση καποιως η ο ΙΔΙΟΣ με ποιο δικαιωμα απαγωρευει,ενωεισες μονο για εναν και θα ειθελα να μαθω ποιος του εδωσε το δικαιωμα,ολα τα ιδρυτικα μελοι κρατησαν εναν αναλογο σεβασμο και μια αναλογη αποσταση και τους βγαζω το καπελο :bow:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό mythos » Τετ Ιουν 24, 2009 12:06 pm

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΟΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΛΥΤΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΛΥΣΩ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΕΧΩ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΣΤ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΑΧΩΝ.
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΠΜ
ΓΑΛΑΤΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ Ι.Δ
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Ιουν 24, 2009 12:07 pm

κανενας δεν απαγορευεσε σε κανεναν 32....γιατι δημιουργουμε θεμα και αφηνουμε λαθος εντυπωσεις?

η αναφορα στην "απαγορευση λογου" οπως την αναφερεις δημιουργει ανάλγητη εντύπωση...

δεν ειμαστε τετοιοι, και καποια στιγμη πρεπει να ξεχωρισετε το fun απο προσωπα....

αν υπηρχε κατι τετοιο πρωτος εγω θα εφευγα

το γεγονος οτι πρεπει να κραταμε τα προσωπικα μας εκτος και να μην αμαυριζουμε το φορουμ δεν αποτελει απαγορευση λογου , διοτι κανενας δεν θελει(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑΚΗ) να διαβαζει ξεκατινιασματα.

Και βεβαιως κανενας δεν εχει το δικαιωμα(και ο ομιλων) να χρησιμοποιει το φορουμ για να πουσαρει καταστασεις ιδιοτελως!

και μετα απο 20 πόστ τι καταλαβαμε?? το βραδυ δεν θα συναντηθουμε?? δεν θα τα πουμε ?? δεν θα γελασουμε?? προς τι όλος αυτός ο προσωρινός παροξυσμός??
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης