Διαβασε ενα παραδειγμα που μου ηρθε τωρα που φορτωσα:
Σαββατο μεσημερι ειμαι για μια παραγγελια στο Αιγιο και δεχομαι τηλ απο τον ...(Εναν) κολλησε ενα
lada και ενα jimny στο πρασουδι τρεξε.....
Ακυρωση της παραγγελιας επιστροφη στην Πατρα αλλαγη απο φορτηγο σε lada και γρηγορα παλι ΑΙγιο
γιατι απο αυτη τη μερια ειναι τα παιδια που κολλησαν στο πρασουδι.Φθανοντας μετα απο κανα διωρο
βλεπω δυο χαρουμενα προσωπα .Τι εγινε ρε παιδια??? να μωρε ξεκολησαμε μονοι μας!!!! Μπραβο !!
Βεβαια να μην σου πω τι διαφημιση επεσε απο τον Εναν.Οι σκ..... παλι διεπρεψαν.Οι σκ..... παλι
βοηθησαν.Ετσι κανουνοι σκ.....
Και στην πρωτη δυσκολη .....τι εχεις κανει εσυ για τους σκ......
Ελοιπον φιλε φτανει.
Απο δω και μπρος θα λεγομαι ΓΝΗΣΙΟΣ και δεν θα δουλευω ουτε θα ξενυχταω για τον Εναν (και θα το
επαναλαβω για να μην παρεξηγηθω δεν εχω κανενα μα κανενα παραπονο απο κανεναν αλλο μονο απο
τον Εναν)
Και εαν θελεις και μπορεις να το βρεις δωσε μου τα δικα σου φωτα:
Σε μια εκδηλωση που εγινε και οπως ολοι ετσι και εγω μοχθησα κουραστηκα αγωνιστηκα πληρωσα
και εδωσα και προσφορα το καλυτερο δωρο(μιλω παλι σε προσωπικο επιπεδο να μην παρεξηγηθω)
λειψαν 1000ε δεν........ θα πρεπει να μαθω ποιος τα πηρε?????
Και ρωτα αν θελεις ακομα τον Εναν που εχει βαρεθει τους τζαμπατζηδες και θελει αποδειξεις και εφορια
τι αποδειξη κοβει σε αυτους που πληρωνουν διαφημιση για τα καταστηματα τους για να του κρατουν τη
σελιδα ζωντανη (γιατι μονος του εχει ομολογησει οτι το site ειναι δικο του
Τι λες θα σε εφτανε εσενα μια υπογραφη?????