
pajerinho έγραψε::u-:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά είναι!!!! Μπορεί να μην έχουμε λεφτά να στην Ελλάδα, έχουμε όμως παραλίες να λιάζουμε κ να δροσίζουμε τις κορμάρες μας!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

gmak έγραψε:εγω θελω μια εβδομαδα στην ελαφονησο...να λιαζομαι στον σιμο και το βραδυ να τρωω αστακομακαροναδα διπλα στα καταγάλανα νερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stakyr έγραψε:gmak έγραψε:εγω θελω μια εβδομαδα στην ελαφονησο...να λιαζομαι στον σιμο και το βραδυ να τρωω αστακομακαροναδα διπλα στα καταγάλανα νερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πατρα - Ελαφονησος και τουμπαλιν ...... 250 Ε βενζινη !! (δεν ξερω ποσο κανει το φερυμποτακι για να πας απεναντι !!!)
Δωματιο 4 ατομων .... 6 νυχτες Χ 90 Ε ....540 Ε !! (κοινο δωματιο...)
Ξαπλωστρες + Ομπρελα 6 μερες Χ 10 Ε......60 Ε !!
Ταβερνα (Αστακομακαροναδες ???????? ρε ...που ειναι η κριση ???![]()
![]()
![]()
) 3 ατομα (ειδες προεδρε .....για εναν σε υπολογιζω !!!
![]()
![]()
) 6 ημερες Χ 80 Ε ........480 Ε !!
Παγωτα, διασκεδαση, καφεδες, ουζακια κ.τ.λ .....6 ημερες Χ 30 Ε .........180 Ε !!!
Παμε σουμα ........250+540+60+480+180 = 1510 !!!
Αυτο μας κανει πανω απο 200 Ε καθε μερα μεσο ορο !!
Εγω πριν απο 2 χρονια ηρθα Λακοπετρα , στο Grecotel (4 αστερων) με ΟΛΑ πληρωμενα (τα ΠΑΝΤΑ !! ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΑ !!) και ημουν βασιλιας με 4-5 πισινες , με καταπληκτικη παραλια ...με φαγητο (μπουφε) πρωι-μεσημερι-βραδυ .....με ολα τα σπορ δωρεαν ....και με βραδυνη διασκεδαση .......ΟΛΑ ΜΕ 200 Ε /ΜΕΡΑ !!
Υ.Γ Θα με σκοτωσει η μανα μου ,αν τα διαβασει αυτα ...... γιατι ειναι απο την Νεαπολη !! Οχι της Ιταλιας .......της Λακωνιας !! και αυτα ειναι τα μερη της !!!![]()
![]()
![]()
![]()
......
Επιστροφή στο ΘΑΛΑΣΣΑ - ΠΟΤΑΜΙ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης