ΨΑΡΕΜΑ...

Ιστιοπλοΐα, Ψάρεμα, Κατάδυση, Rafting, Kayak

Re: ΨΑΡΕΜΑ...

Δημοσίευσηαπό DarkStam » Παρ Μάιος 23, 2008 6:27 pm

ρε μάγκες είστε απίστευτοι!!!!

καλά με το google το πέτυχες διάνοια. ακριβώς

λοιπόν τώρα γύρισα από ζάκυνθο....σας περιμένω όλους....η πρόσκληση είναι ανοιχτή όπως καλά είπε ο acha.

υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι δεν βρίσκω τα κλειδιά τις αποθήκης που έχω τα καλαμια...κάτι θα γίνει όμως.

άσχετο.....ψαρια ξέρει να ψήνει κανεις στα κάρβουνα....θέλει λίγο επιστήμη να πω την αλήθεια....καλά κάτσε να πιάσουμε πρώτα

κάπου διάβασα ότι κάποιος θα φέρει και κρεατικά....πολύ καλά θα κάνει....θα τα πετάξουμε στην φωτιά όλα και θα γίνει ......*^%$%$#$#@%&^$&&*
Άβαταρ μέλους
DarkStam

Δημοσίευσηαπό pajino » Παρ Μάιος 23, 2008 6:41 pm

Άσε Σταμάτη θα γίνει μάχη!!!!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μάιος 23, 2008 6:42 pm

γιατι σταματη..περιμενεις να φας ψαρια?? :lol: :lol:

ζηλευω πολυ οπως λεει και το λαικο ασμα του αντυπα....δεν ξερω σε κανα διαλλειμα μην ερθβ αστραπη..ετσι για να φαω κανα λαυρακι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό acha » Σάβ Μάιος 24, 2008 9:49 am

Και πήγαμε για ψάρεμα.... και μαζευτήκαμε 16 νοματέοι(μπορώ να σας τους πώ και ονομαστικά) ;) !!!
και τι πιάσαμε??? ΤΙΠΟΤΑ.... μια γόπα ίσα με 14 πόντους....
Τι ακροβάτη είχα, τί αμερικάνο, τί κοκκινο, τι μονοδόλι... σε τίποτα δεν τσίμπαγε, αφού ήταν απο τις φορές που έφερα όλο το δόλωμα πίσω...
Πάλι καλά που ο grek έφερε σουβλάκια ;) , που ο TAKISP έφερε μπύρες και κάρβουνα :) που ο Darkastam έβαλε το σπίτι, την ψησταριά, τις σαλάτες :P και ο palidim κάτι γλυκα ...."κόλαση" :twisted: , γιατί αλλιώς θα τρώγαμε τα δολώματα!!! :? :? :? :?
Και όλοι οι υπόλοιποι την βοήθεια για να τα ψήσουμε και την όρεξη για να τα φάμε!!!! :roll: :roll: :roll:

Περάσαμε υπέροχα.... να πώ όμως την αλήθεια μου ήθελα να πιάσω και ένα ψάρι, αλλά που να το πιάσεις... με το που πήγα εκεί, με είδε και οργανωμένο, με τα καλάμια μου τους φακούς μου τα κουδουνάκια μου, έρχετε ένα τύπος απο παραδίπλα και τι μου λέει....."έχω να πιάσω ψάρι εδώ απο τις 12 Δεκέμβρη"...
ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΨΑΡΙ
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό pajino » Σάβ Μάιος 24, 2008 10:05 am

Δεν τρέχει τίποτα για τα ψάρια Αcha φίλε θα τους δώσουμε ένα νέο ραντεβού και ας ελπίσουμε να έρθουν !! :roll: :D :D :D 8-)

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν μπορούσα να φάω από την στεναχώρια.... ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό acha » Σάβ Μάιος 24, 2008 10:13 am

Η αλήθεια είναι ότι παρατήρησα ένα μικρό πρόβλημα στην όρεξή σου, ειδικά στην αρχή....
:o αλλά νομίζω ότι τελικά... ξεπεράστηκε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό DarkStam » Σάβ Μάιος 24, 2008 10:16 am

η ιδέα σου acha ήταν katapliktki.

κατά τις 6.30 ήρθε ο θάνος και σιγά σιγά τακτοποίησε τις πετονιές και απολαύσαμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα .

έπειτα μαζεύτηκαν και τα υπόλοιπα παιδιά και τα πράγματα "εξελιγκτηικαν" όπως "καριβος" έπρεπε. "ψιτουρα", μπίρες και πολύ γέλιο.

αυτό που "μαρεσε" οφείλω να "ομολιγισο" ότι η κατάσταση στήθηκε μπαμ μπαμ, και δεν χρειάστηκε να το πολύ οργανώσουμε, μιας και δεν χρειαζόταν βέβαιος. ο καθένας έφερε αυτό που νόμιζε ότι θα βοηθήσει και ήμασταν έτοιμοι.

εδώ δεν κολλάει το κλασικό "αχ πολύ ωραία ήταν να το ξανακάνουμε"

μιας και η παρέα ξέρει να απολαμβάνει από ωραία πράγματα και ήδη έχει στηθεί το επόμενο μάζωμα...καλημέρα
Άβαταρ μέλους
DarkStam

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Σάβ Μάιος 24, 2008 10:36 am

DarkStam έγραψε:η ιδέα σου acha ήταν katapliktki.

κατά τις 6.30 ήρθε ο θάνος και σιγά σιγά τακτοποίησε τις πετονιές και απολαύσαμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα .

οι δυο σας????????????????????
μη το κανεις συχνα, θα εχουμε αλλα προβληματα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κατα τα αλλα ΟΛΑ ηταν χαλια.
σουβλακια..........δεν ειχαμε
μπυρες..............δεν ειχαμε
καλη παρεα.........δεν ειχαμε
κεφι..................δεν ειχαμε
γενικα δεν ηταν ολα super.

τωρα, για τη γοπα 14 ποντους που πιασαμε, εγω τη μονη γοπα που ειδα ηατν απο τα τσιγαρα μου.και μαλιστα οχι 1. αλλα πολλες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δημητρη τα γλυκα ηταν κολαση. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
σταματη, υπεροχο το σπιτι σου και ευχαριστουμε για ολα :!: :!: :!: :!: :!: :!:
γρηγορη, σου ειπα οτι ηταν παρα πολλα τα σουβλακια,ΣΥΓΝΩΜΗ.(δεν ειχα σκεφτει το ντινο) :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
γιωργο, πιστευω να αξιζε το διαλλειμα και τα 50 χιλιομετρα που εκανες :!: :!: :!: :!: :!:
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό disco » Σάβ Μάιος 24, 2008 10:52 am

Κάποιος είναι γουρσούζης στην παρέα, για αυτό δεν ήρθαν τα ψάρια. :o

Εικόνα

Ο "Μητσοτάκης", να μην έρθει στο επόμενο ψάρεμα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
disco

Δημοσίευσηαπό pajino » Σάβ Μάιος 24, 2008 10:58 am

ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ , ΣΚΟΡΔΑΑΑΑΑΑ , ΣΤΑ ΟΡΗ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :o :o :o :o :o :o :o
:D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να ευχαριστήσω τους:
Darkstam - Despo, σας ευχαριστούμε για την ζεστή φιλοξενία !!!! :P
Palidim - Σταυρούλα ευχαριστούμε, πολύ καλή η ιδέα με τα γλυκά !!!! ;) :mrgreen: :P
Grek - Κων/νο για τα σουβλάκια !!!! :P
Τakisp-Maria για τα μπυρόνια !!!! :P
Gor-gor που λεγε παραμυθάκια για να κάνω μαμ !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D
Άβαταρ μέλους
pajino

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΘΑΛΑΣΣΑ - ΠΟΤΑΜΙ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης