2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ SCRAMBLE - Εντυπώσεις ?

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ SCRAMBLE - Εντυπώσεις ?

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Μάιος 19, 2008 8:34 pm

Απο spiros www.aodp.gr

Αν και δεν ήμουν στο χώρο της εκκίνησης αλλά τέλως πάντων ήμουν κριτής αρκετά κοντά, ένα θα πω. Το θέαμα της εκκίνησης της Α2 (ο μεγάλος αριθμός των αγωνιζομένων) σε συνδιασμό με θόρυβο ήταν το κάτι άλλο.
Τώρα τα του αγώνα. Η σκόνη πολύ. Από τα Ράλυ Ακρόπολις έχω να σκονιστώ έτσι. Αλλά ήταν αδύνατο να καλυφθεί αυτό το πρόβλημα καθώς δεν μπορούσε να προσεγγίσει βυτιοφόρο (μάλλον βυτιοφόρα χρειάζονταν) σε όλη την πίστα πλήν αυτού που ήδη έγινε. Αυτό φάνηκε και από το κόλλημα του βυτίου στο πρώτο κιόλας άλμα. Κάτι που μας τρόμαξε ότι θα μας εμποδίσει στην εγκαιρη εκκίνηση. Ακόμα και αν η χάραξη της πίστας ήταν πάνω σε χλόη στο τρίτο άντε τέταρτο γύρο θα είχαν ξεριζωθεί όλα τα χορτάρια και η κατάσταση θα ήταν ίδια ακριβώς.
Όσον αφορά το χώρο ανεφοδιασμού, όντως ήταν μικρός και η κατάσταση ήταν λίγο μπάχαλο. Αν και από ότι κατάλαβα από αυτά που είδα το πρόβλημα ήταν η ένταση των αγωνιζομένων να ανεφοδιαστούν γρήγορα και να ξαναμπούν γρήγορα στο αγώνα με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτά νομίζω ότι δεν έχουν πολλές δυνατότητες για λύση παρά από πολλούς κριτές - σκυλιά να προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση.
Τώρα για τους κριτές. Όταν πολλοί από τον "κορμό" που στηρίζει συστηματικά τον Όμιλο στους αγώνες και βασιζετε σε αυτούς για κριτές ήταν αγωνιζόμενοι, ήταν λογικό να δυσκολευτούμε στο να βρεθεί επαρκής αριθμός κριτών. Ελπίζω να μην υπήρξαν ιδιέταιρα προβλήματα. Βεβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και στο μέλλον θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Αν εξαιρέσεις την κούραση του τελευταίου τριημέρου, το αγχος της γραμματείας με το μπάχαλο των "λισανς", τη σκόνη που έφαγα, το σκουπιδομάζεμα, το κουβάλημα, το φόρτωμα - ξεφόρτωμα, το ότι μας τέλειωσε το νερό μετά το που έφυγε η καντίνα, το ότι είχα ξυπνήσει από τις εξίμιση και το ότι από την ένταση της ημέρας δεν μπορώ ακόμα να πάω για ύπνο, ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΡΔΕΛΟΜΑΖΕΜΑ - ΞΕΠΑΣΑΛΙΑΣΜΑ.
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Re: 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ SCRAMBLE - Εντυπώσεις ?

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Μάιος 19, 2008 8:36 pm

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ SCRAMBLE

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στο www.aodp.gr
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Επιστροφή στο ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης