1 A-Adventure Marathon

Re: 1 A-Adventure Marathon

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Νοέμ 17, 2009 11:17 am

παναγιωτης κρινας έγραψε:
pajerinho έγραψε:Και ένα ωραίο βίντεο της 3ης ειδικής με camera on board στον Κουτσουμπό

:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΠΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ; :lol: :lol: :lol: ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ''ΚΑΚΙΕΣ'' :cuss: :cuss: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ''ΓΙΑΤΡΟΥΣ'' :sorry: .ΤΟ FUN ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ FUN ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. :clap2: :clap2: :clap2:
ΕΡΩΤΗΣΗ.ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΤΕΖΑ;

παναγιωτη υπαρχουν ειδικες βασεις γιαυτο τον λογο....αν ενδιαφερεσε θα το ψαξω λιγο και θα σου δωσω λινκ
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό con-con » Τρί Νοέμ 17, 2009 11:59 am

μπραβο Ηλια
μπραβο Δακη :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Τελευταία επεξεργασία από con-con και Τρί Νοέμ 17, 2009 3:53 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορά/ες συνολικά
Παντου υπαρχει ενα Pajero
Άβαταρ μέλους
con-con

Δημοσίευσηαπό mythos » Τρί Νοέμ 17, 2009 3:29 pm

con-con έγραψε: από con-con » 17 Νοέμ 2009, 10:59
μπραβο Ηλια
μπραβο Δακη

con-con ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ.
ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό con-con » Τρί Νοέμ 17, 2009 3:49 pm

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
μπραβο Τακη
μπραβο Μαρια
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Παντου υπαρχει ενα Pajero
Άβαταρ μέλους
con-con

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Νοέμ 17, 2009 4:41 pm

gmak έγραψε:παναγιωτη υπαρχουν ειδικες βασεις γιαυτο τον λογο....αν ενδιαφερεσε θα το ψαξω λιγο και θα σου δωσω λινκ

H να περιμενεις 2 βδομαδες να ρωτησουμε τον Φωτη οταν θα τον δουμε στο χιλιαρη.
Αν και εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι βαση. :roll:....τουλαχιστον ο Δημητριαδης δεν εχει και τραβαει εξισου το ιδιο.
Υπομονη.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό παναγιωτης κρινας » Τετ Νοέμ 18, 2009 8:31 am

gmak έγραψε:
παναγιωτης κρινας έγραψε:
pajerinho έγραψε:Και ένα ωραίο βίντεο της 3ης ειδικής με camera on board στον Κουτσουμπό

:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΠΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ; :lol: :lol: :lol: ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ''ΚΑΚΙΕΣ'' :cuss: :cuss: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ''ΓΙΑΤΡΟΥΣ'' :sorry: .ΤΟ FUN ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ FUN ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. :clap2: :clap2: :clap2:
ΕΡΩΤΗΣΗ.ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΤΕΖΑ;

παναγιωτη υπαρχουν ειδικες βασεις γιαυτο τον λογο....αν ενδιαφερεσε θα το ψαξω λιγο και θα σου δωσω λινκ

Καλημέρα.Αν βρεις ανεβασέ τες.Μαράκι θα ήμουν υπόχρεος.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ
Η ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!!
παναγιωτης κρινας

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Πέμ Νοέμ 19, 2009 9:36 am

Καλημέρα παιδιά!!!
Να πω εγώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τα καλά σας λόγια!!!
Είμαι η G.P. και θέλω να πω κι εγώ ένα ΜΠΡΑΒΟ στην Μαρία (προηγούνται οι κυρίες) και στον Δάκη για την θέση που πήραν. :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Μπράβο στον Τάκη για την σωστή του πλοήγηση :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
σε μια αρκετά δύσκολη διαδρομή αλλά πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ !!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους αλλά και στον κύριο Αποστολίδη για την πολύ καλή οργάνωση του αγώνα!!!

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩστα παιδιά από το Καρπενήσι για την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ τους !!! Τι να πω δεν υπάρχουν λόγια να καλύψουν την μεγάλη καρδιά τους !!! :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Αυτά από μένα και πάλι ευχαριστούμε πολύ...
Ο Τάκης έχει μερικά βίντεο από τις ειδικές.....
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Νοέμ 19, 2009 11:24 am

ειναι βιντεο απο την onboard camera οποτε τα αναμενουμε πως και πως :blob:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Παρ Νοέμ 20, 2009 11:00 pm

gmak έγραψε:

ειναι βιντεο απο την onboard camera οποτε τα αναμενουμε πως και πως :blob:

Τι onboard μου λες εγώ δεν καταλαβαίνω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι με πέθανε το κρύο να τραβάω βίντεο πρωί πρωί. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Νοέμ 20, 2009 11:06 pm

Aπλα σου αλλαξε ονομα.....
Gmak μην ξεχασεις τα Xριστουγεννα να παρεις δωρακι στην βαφτιστηρα σου την Ονμπορντ. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης