24 Ώρες 4Χ4 2009, 28-29 Νοέμβρη

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009, 28-29 Νοέμβρη

Δημοσίευσηαπό Kitty!!! » Τρί Δεκ 01, 2009 9:04 pm

:clap2: ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ :clap2: ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ :drum: ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ [ΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ] :party: ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ GREK STAKYR ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ :flowers: :flowers: :flowers:
Αγαπα τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους
Άβαταρ μέλους
Kitty!!!

Δημοσίευσηαπό jimmy » Τρί Δεκ 01, 2009 10:34 pm

Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους. Το πάθος και το ταλέντο δεν κρύβονται!
Μελλοντικός κάτοχος τετρακίνητου...
Άβαταρ μέλους
jimmy

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Δεκ 02, 2009 10:04 am

Kαι κατι πικαντικο για να μαθαινουμε:
Ολη την εβδομαδα πριν απο τον αγωνα κυκλοφορουσα με το pajero για μικροεπεμβασεις....
Ο μονιμος τσακωμος με τον μικρο ηταν να μην παιζει με το tera-trip που ολο το ανοιγε
και το μηδενιζε και το ξανανοιγε και παλι απο την αρχη.
Παραμονη λοιπον του αγωνα πηγα στον mytho για να παρω τη δευτερη ρεζερβα.
Μπαινουμε στο αυτοκινητο και παμε στην αποθηκη του,φορτωνουμε τη ρεζερβα και φευγουμε.
Και μου λεει,το terra-trip το ελεγξες???? Ολη την εβδομαδα αυτο κανω του λεω......
Και το ανοιγει και ανταπανταει....γιατι δεν γραφει?????? Κοκκαλο ο γραφων!! Δεν γραφει?????
Οχι ειναι μονιμα στο μηδεν........
Πηγαμε στο συνεργειο του Ορφανου και το εφτιαξε (ο ...mythos)γιατι ειχε κολλησει απο λασπες.
Mολις γλυτωσα τον stakyr απο ενα εγκεφαλικο μου λεει και πεσαμε κατω απο τα γελια....

Μια και το ανεφερα λοιπον θα πρεπει να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον mytho για
την συμπαρασταση του το τρεξιμο του και την χορηγια του!!!! (ζαντολαστιχα)
Τον Τουλιατο που με ανεχτηκε ολη την εβδομαδα εχοντας μια λυση για ολα (απο λασπωτηρες
μεχρι στηριξη προβολεων)
Και το συνεργειο του Ορφανου που οπως και να το κανεις μολις παιρνεις το αυτοκινητο απο
εκει νοιωθεις μια ασφαλεια και μια σιγουρια ανευ προηγουμενου!!!!
ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ (ΣΤΑΚΥΡ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ :drum: :drum: :drum:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Δεκ 02, 2009 12:25 pm

grek έγραψε:ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ (ΣΤΑΚΥΡ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ :drum: :drum: :drum:

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ (ΣΤΑΚΥΡ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ 8οι !!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό epicurus » Τετ Δεκ 02, 2009 12:40 pm

stakyr έγραψε:
grek έγραψε:ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ (ΣΤΑΚΥΡ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ :drum: :drum: :drum:

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ (ΣΤΑΚΥΡ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ 8οι !!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Μην κάνεις έτσι ρε παιδί. Η 8η θέση είναι νίκη. :clap:

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. ;)
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ και ξερό ψωμί!
Άβαταρ μέλους
epicurus

Δημοσίευσηαπό mythos » Τετ Δεκ 02, 2009 12:47 pm

stakyr έγραψε:

ΓΙΑΝΝΗ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΙΓΗ ΤΗΝ 8 ΘΕΣΗ?
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 40 ΣΗΜΜΕΤΩΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣ?
ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ :lol: :lol: :lol:
(ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΗΡΘΟΥΜΕ)
:lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Δεκ 02, 2009 12:51 pm

Σε αυτoν τoν αγωνα σημασια εχει να πας να αγωνιστεις να καταφερεις να τερματησεις και μετα αναλογα με την πειρα και το ταλεντο του πληρωματος ερχονται και τα υπολοιπα......
αυτο καταλαβα εγω σαν θεατης .........

stakyr....... δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα και το 2010 η πρωτη θεση ειναι prive...... :bow: :bow:

οποτε καλα θα κανεις να σκεφτεσαι λιγο διαφορετικα ;) ;)
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Δεκ 02, 2009 3:08 pm

DIMITRISS32 έγραψε:]....οποτε καλα θα κανεις να σκεφτεσαι λιγο διαφορετικα ;) ;)

Ενας πολυ καλος τροπος και αρκετα αποτελεσματικος ....ειναι να λαδωσεις τον συνοδηγο. :twisted:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Δεκ 02, 2009 3:31 pm

grek έγραψε:Παραμονη λοιπον του αγωνα πηγα στον mytho για να παρω τη δευτερη ρεζερβα.
Μπαινουμε στο αυτοκινητο και παμε στην αποθηκη του,φορτωνουμε τη ρεζερβα και φευγουμε.
Και μου λεει,το terra-trip το ελεγξες???? Ολη την εβδομαδα αυτο κανω του λεω......
Και το ανοιγει και ανταπανταει....γιατι δεν γραφει?????? Κοκκαλο ο γραφων!! Δεν γραφει?????
Οχι ειναι μονιμα στο μηδεν........
Πηγαμε στο συνεργειο του Ορφανου και το εφτιαξε (ο ...mythos)γιατι ειχε κολλησει απο λασπες.
Mολις γλυτωσα τον stakyr απο ενα εγκεφαλικο μου λεει και πεσαμε κατω απο τα γελια....

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΔΑΚΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ Σ΄ΟΛΑ !!!!!!!!
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

ΒΟΗΘΗΣΕ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΕΜΑΣ !!! (που ημασταν και εμμεσοι αντιπαλοι του !!) :o :o :o :o
ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ (με αποτελεσμα ...καθε φορα να κινδυνευει αμμεσα με εγκαταληψη ) ΣΤΟΝ ΡΩΣΣΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ........ :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ......ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΦΗΜIΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ FUN !!!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Δεκ 02, 2009 3:41 pm

Κανονισε στο τελος να αρχισει να μου ζηταει και λεφτα για να τρεξω μαζι του. :cuss: :cuss:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης