Τελικα οι ευχες ολων σας επιασαν τοπο!!!!!
Τα καταφεραμε και ετσι
το 4χ4fun καταφερε και εφερε την 1η κουπα του 1000αρη στην Πατρα.

Ο αγωνας πραγματικα ηταν ο πιο δυσκολος απο οσους εχουμε παει μεχρι σημερα και αυτο ηταν κατι που ακουστηκε απο πολλους αγωνιζομενους.
Ηταν απιστευτα σφιχτος σε χρονους,
ειχε 7 ειδικες τεραστιες,
η διαδρομη που ειχαν βγαλει στα περισσοτερα σημεια της,ηταν παρα μα παρα πολυ δυσκολη,ειχε τρελα νεροφαγωματα,τεραστιες πετρες και επι το πλειστον στις ειδικες,εκει δηλαδη που χρειαζοσουν μεγαλυτερη Μ.Ω.Τ.
και ολα αυτα μερα-νυχτα.
Πραγματικα ηταν κατορθωμα απλα και μονο το να τερματισεις.
Δεν ειχες χρονο να χαλαρωσεις καθολου.....και ειδικα την νυχτα που πλεον ολοι ειμασταν κομματια απο την κουραση,εκει γινοταν ακομα πιο δυσκολο το θεμα.
Υπηρξαν πολλες εγκαταληψεις,υπηρξαν 5 αν δεν κανω λαθος τουμπαρισματα,απο τα οποια το πρωτο ηταν του Κωστακη

λυσαξε,ηταν μαζι μας εκεινη την στιγμη και το 2ο του Γιαννη

(παλι απο το Καρπενησι) αλλα ευτυχως μονο με υλικες ζημιες.
Επισης ακουσα τα καλυτερα λογια για το συστημα παρακολουθησεις του αγωνα.
Με μια ματια που του εριξα εχτες το βραδυ,πραγματικα φαινετε φοβερο.
Εκανε τον θεατη να βρισκετε κατα ενα μεγαλο βαθμο,στον αγωνα.
Μπραβο στο τετρακινηση για αυτη την μοναδικη ιδεα.
Λεπτομερειες για grek-stakyr δεν ξερω ακομα,εχτες ειμασταν ολοι κομματια και δεν προλαβαμε να μιλησουμε.
Συγχαρητηρια grek-stakyr που το παλεψατε μεχρι το τελος.
Πραγματικα ηταν αθλος το να μην εγκαταληψεις.
Συγχαρητηρια στον Δακη για την οδηγηση τουβγαλαμε το 90% της διαδρομης χωρις ποδιες

....μας εφυγαν στην πρωτη ειδικη,εκει στην "χωρα του Οβελιξ",με τα πολλα μενιρ

με αποτελεσμα να πρεπει να οδηγει πολυ προσεκτικα,γιατι το αυτοκινητο ηταν εντελως εκτεθιμενο χωρις ποδιες και μια λαθος κινηση θα μας αναγκαζε να εγκαταληψουμε.
και χωρις εξατμιση

.....εσπασε και αυτη λιγο πιο κατω με αποτελεσμα να εχει κλεισει ο λαιμος μου απο τις φωνες που εριχνα για να με ακουει.

...και τα αυτια μου απο τον θορυβο
Συγχαρητηρια στο τετρακινηση για την αψογη οργανωση,κατι που μου εκανε πολυ εντυπωση ηταν το οτι ειχε κοσμο παντου,μερα νυχτα
Eνα μεγαλο ευχαριστω στην ομαδα υποστηριξης
Mano,takisp,dimitriss32,nikos33Που ηταν στο plaza μερα-νυχτα και μας εμψυχωναν και ταυτοχρονα νοιωθαμε οτι εχουμε καποιους δικους μας κοντα αν χρειαστει κατι.