Το πιστολακι για τα μαλλια ξεχασες
maria έγραψε:GREK ......ΠΗΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ :
1) ΤΑΒΛΑΚΙ (για την προπορεια !!)Παρε και τραπουλα....μετα απο 4 ωρες που θα ξεκινησετε....να εχετε και κατι αλλο να κανετε.![]()
2) ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΓΟΥ (για τροφιμα-αναψυκτικα-νερα κ.τ.λ) για το ΠΙΚ-ΝΙΚ !!!Ετσι ετσι ...παρτε να πινετε πολυ.....και καθε χιλιομετρο να κανετε σταση για πιπι σας.![]()
3) CD ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ !!ξηρους καρπους ,πατατακια...αφου θα το κανετε που θα το κανετε,οργανωστε το σωστα.![]()
4) DVD για να βλεπουμε και τιποτα στον δρομο...24 ωρες ειναι αυτες!!! Εγω ....ΟΧΙ ΕΣΥ !!!Τι ειπα....Βουλγαρια?για βαλε κατι παραπανω...Ρουμανια....Ουκρανια...
![]()
5) ΦΡΟΥΤΑ ...για να σου καθαριζω στον δρομο.......(οπως κανει η μανα μας στα ταξιδια ....)κεφτεδκια,τυροπιτακια,πατατουλες......τις πιτζαμες σας και νανι.![]()
6) ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ......για να μαθουμε και τιποτα για τα μερη που θα περασουμε !!! ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ !!!!!!αυτα στα εχω ετοιμασει εδω τοσες μερες.....![]()
7) ΧΗΜΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...........δεν μολυνουμε ΠΟΤΕ το περιβαλλον !!!!!φοβομαστε φοβομαστε?![]()
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ....ΘΕΛΕΙΣ ?????????
Ακομα χρειαζεται...
Ζεστα ρουχα για τις κρυες νυχτες στο Ροβανιέμι.
κουβερτες,σοκολατες,μαξιλαρακια,σαμπουαν,αφρολουτρο....καθως επισης....
βαριοπουλα,καλεμι,αν βρεις παρε και κανα αμονι και οτιδηποτε αλλο βαρυ σκεφτεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλες διακοπες!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()

grek έγραψε:Γιαννη,Γιαννη ...θα σε μαλλωσω............................
Το πιστολακι για τα μαλλια ξεχασες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

η Μόσχα είναι κοντά !!!!!!

pajino έγραψε:Καλή τύχη στους αγωνιζόμενους !!![]()
Γιάννη γερά,![]()
![]()
η Μόσχα είναι κοντά !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()