Goodyear 24 Ώρες 4Χ4 2008, 30 Νοέμβρη

Re: Goodyear 24 Ώρες 4Χ4 2008, 30 Νοέμβρη

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Δεκ 04, 2008 10:42 am

Δακη:
ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό acha » Πέμ Δεκ 04, 2008 11:23 am

Πολλά απο το πράγματα που γίνονται εδώ μεσα γίνονται γιατι το γουστάρουμε....

Έτσι λοιπόν και στους αγώνες, απο την στιγμή που κάτι μας αρέσει δεν μπορεί παρα να έχει επιτυχίες...
με οποιοδήποτε κόστος, κούρασης, ταλαιπωρίας, χρημάτων....

Αν κάποιος Δάκη δεν ήθελε να βοηθήσει να στηρίξει, να σταθεί στον άλλο δεν θα το έκανε....
Είμαστε ομάδα και το αποδυκνείουμε κάθε φόρα!!!
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Δεκ 04, 2008 1:31 pm

και επιδη γουσταρουμε θα σηνεχησουμε ετσι για να τους κανουμε να ψαχνωντε!!!!!!!!
ΔΑΚΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΤΑ :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Πέμ Δεκ 04, 2008 7:45 pm

Γ
mythos έγραψε:ΝΑΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΕΥΓΕΙ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΑΜΕ.
ΜΑ ΠΑΝΟ ΑΠ ΟΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΔΗΣΚΟΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ32 ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ GMAK ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝΧΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΑΙΧΤΗ ΤΗΝ FIRST LADY ΤΗ ΜΑΡΙΑ.
ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ.
ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΨΟΓΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ.
ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΗΛΙΑ Η ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΩΡΑ ΑΨΟΓΑ.
ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ........... ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ,Ε ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
(ΦΙΛΕ) ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΘΗΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΜΟΥ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΧΡΟΣΤΑΩ ΣΤΟΝ ΜΙΤSV6 ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ.
ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΓΑΛΟ.
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΗΜΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΠΩΣ ΟΙ FUN ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ..... :u-: :u-: :u-:

MYTHO επειδη οπως και εσυ λες δεν ειναι τυχαια ολα οσα συμβαινουν .....( ΕΙΣΑΙ Ν1 .........ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΥΣΙΚΑ) τα συγχαριτηρια ειναι ολα δικα σου ,για την επιμονη σου ,το πεισμα σου , την υπομονη σου ,και φυσικα το οτι με δεκτηκες ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ διπλα σου (παροτι τις φωνες μου :twisted: ) ακουγωντας σιωπηλα οτι βλακεια και να σου ελεγα (συμβουλευα). :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Δεκ 08, 2008 7:14 pm

Παραθέτω (με μικρή καθυστέρηση) τις φωτογραφίες απ' το επινίκιο γλέντι σε γνωστή ψησταριά των Βραχνεϊκων.
Γέμισαν τα τραπέζια κύπελλα λέμεεεεε.......!!!!!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Δεκ 11, 2008 1:29 am

δημοσιευση απο το zougla.gr
http://www.zougla.gr/news.php?id=16326
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Τρί Φεβ 24, 2009 11:50 am

To DVD του αγώνα είναι έτοιμο. Ο Χρήστος Γυφτογεωργίου έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Η τιμή του, για να βγουν τα έξοδά του, είναι μόλις 10 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το αποκτήσετε.
tetrakinisimag

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης