βασικα στο τελος θα σε ρωτησω αν θα ξανατρεξεις σε εντουρο.....

απο την τιποτενια 7η?? θεση μου !!
stakyr έγραψε:βασικα στο τελος θα σε ρωτησω αν θα ξανατρεξεις σε εντουρο.....
Βασικα στο τελος θα σου απαντησω : ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο GREK !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MAZI TOY , KAI ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΛΟΗΓΟΣ ΤΟΥ ...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΜΩΣ, ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΘΕΛΕΙ............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

γραφοντας ετσι,δεν μπορω να σε πειραξω.

περνουν των ηλια τηλ. και του λενε οτι σε κοψανε απο τον Τ.ΕΛΕΓΧΟ (αυτο εγηνε στης 11 το βραδυ !!!!!!!!)φυγαμε ολοι να παμε να δουμε τη εγινε τα λογια ειναι περιτα γιατι χρειαζετε πολλη ωρα για κουβεντα,να φανταστητε φυγαμε απο την γραμματεια στης 2 τα ξημερωματα και μια αποφαση του ηλια να μην ΤΡΕΞΗ.........στα του αγωνα τωρα .......ρανεβου ολοι 7 στην εκινηση ,ενα καφεδακι και 9;20 GOOOOOOO. εχω φυγει με των χρηστο νωρητερα να παμε πρωτη ειδικη ,εμενα επειδης ηταν το πρωτο εντουρο τα περιμενα αλλιως ..........λεμε για ΣΠΑΣΤΗΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.φτανουν τα πρωτα και ξεκινανε.η διαδρομη δυσκολη και τεχνικη τα δικα μας πληρωματα πηγαν τελεια σχεδον στην πενταδα.....αναφορα εχω για των grek..υπαρχη λουμπα με ενα καλο γιαααααπ μετα ανηφορικο με κλειστη αριστερη και στη συνεχεια κατηφορικη με δυο καλα χαντακια καπακι κλειστη εως πολλυ κλειστη αριστερη και παλλι 2-3 χαντακια........σκαει ο grek με παρα πολλη καλο χρονο παλευε αλλα ολα καλα μεχρι τα 2-3 χαντακια
αρκετα καλος σε ολα τα κομματια εξου και η δευτερη θεση στην νορμαλ......τους συνοδηγους δεν τους ξεχασα απλα δεν εχω να πω κατι το ενδιαφερον............

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης