2 ο ENDURO 4X4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ 30-31 / 5 / 2009 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 4Χ4

Re: 2 ο ENDURO 4X4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ 30-31 / 5 / 2009 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 4Χ4

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Μάιος 30, 2009 12:10 am

mythos έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΠΑΡΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ

Στα μπουζουκια του Ναυπλιου θα ανοιξετε τις σαμπανιες ????? :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:

mythos έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ

Γιατι πλυσιμο ??? για να κολλησουν καλυτερα τα αυτοκολητα της τεχνικης υποστηριξης ????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό grek » Σάβ Μάιος 30, 2009 12:18 am

Ολα ετοιμα.
Και οι ρυθμισεις και το τιμονι και τα φουσκωτα ολα λεμε,οοοοοοοολα!!!!!!!

ΕΚΙΝΗΣΗ 15.30 ΣΤΗΝ 1η ΦΑΡΙΝΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΛΕΜΕ
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Μάιος 30, 2009 3:01 pm

ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ , ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ CNN KAI BBC !!!
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ MEGA KAI TON ANTENNA !!!

TA ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ...........................

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ Σ΄ ΟΛΟΥΣ ............
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Σάβ Μάιος 30, 2009 6:06 pm

καλό αγωνα και να καλά να περάσετε!!!!!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Μάιος 31, 2009 10:46 pm

λοιπον τα πρωτα αποτελεσματα που πηρα τηλεφωνικως είναι

δευτερη θεση στην νορμαλ για τον μυθο και την μαρια με το πατζερο :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

εβδομη θεση στην νορμαλ για τον γκρεγκ και τον στακυρ με το πατζερο

ενατη θεση στην open για τον τακη με τον χρηστο επισης με το πατζερο

δυστυχως ο ηλιας δεν μπορεσε να τρεξει τελευταια στιγμη...

μια ακομη φορα το fun καταφερε να διακριθει στους αγώνες...δεν ειναι και λιγο πραγμα με συνεχιζομενη παρουσια στους αγωνες να καταφερνει το fun να πλασαρεται παντα στις πρωτες θεσεις συνεχεια.. :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

λεπτομερειες απο τους αγωνιζομενους!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια παιδες για οτι κανατε!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :u-: :u-: :u-: :u-:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Navaxo » Κυρ Μάιος 31, 2009 10:53 pm

gmak έγραψε:λοιπον τα πρωτα αποτελεσματα που πηρα τηλεφωνικως είναι

δευτερη θεση στην νορμαλ για τον μυθο και την μαρια με το πατζερο :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

εβδομη θεση στην νορμαλ για τον γκρεγκ και τον στακυρ με το πατζερο

ενατη θεση στην open για τον τακη με τον χρηστο επισης με το πατζερο

δυστυχως ο ηλιας δεν μπορεσε να τρεξει τελευταια στιγμη...

μια ακομη φορα το fun καταφερε να διακριθει στους αγώνες...δεν ειναι και λιγο πραγμα με συνεχιζομενη παρουσια στους αγωνες να καταφερνει το fun να πλασαρεται παντα στις πρωτες θεσεις συνεχεια.. :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

λεπτομερειες απο τους αγωνιζομενους!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια παιδες για οτι κανατε!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :u-: :u-: :u-: :u-:

Συγχαρητήρια και απο εμένα για τα αποτελέσματα των φίλων.
Παρατηρώ όμως οτι ολοι οι συμμετέχοντες είχαν panjero....Μήπως αυτό λέει κάτι σε όλους όσους έχουμε GV,V, κλπ?
Γιατί ενω πάντα κοιτάζουμε...σπάνια βλέπουμε?
Navaxo

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Μάιος 31, 2009 11:34 pm

Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια!!!!
Πετάει το team, ειδικά mythos-Maria με τη 2η θέση!!
Κι άλλη κούπα για την αγωνιστική ομάδα του fun :u-:
Κρίμα για τον Ηλία που δεν έτρεξε....

Navaxo έγραψε:Συγχαρητήρια και απο εμένα για τα αποτελέσματα των φίλων.
Παρατηρώ όμως οτι ολοι οι συμμετέχοντες είχαν panjero....Μήπως αυτό λέει κάτι σε όλους όσους έχουμε GV,V, κλπ?

Σ' αυτό που ρωτάς Navaxo, θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση της Μαρίας :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Μάιος 31, 2009 11:42 pm

pajerinho έγραψε:Σ' αυτό που ρωτάς Navaxo, θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση της Μαρίας :lol: :lol:

Εεεεεεεεεεε :oops:
Ααααααααααα :oops:
Τι λεγαμε? :lol: :lol: :lol:
Κατι αλλο? :lollol:
Δεν μου βγαινειιιιιιιιι.....ζοριζομαι........αλλα........δεν ......μπορω να πω και ψεματα.
Να τα πουμε μια αλλη στιγμη?
Οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο, με την ζημια που ειχαμε απο το πρωτο μισαωρα,δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να τερματιζε.
Ωχ κατι επαθε και γραφει μονο με μικροσκοπικα .... :cuss: κριμα. :lol:
Συγχαρητηρια σε ολους μας!!!!!!!!
:party: :party: :party: :party:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Μάιος 31, 2009 11:58 pm

Καλησπερα και απο εμενα................
Δυστυχως σημερα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος.......
Αλλιως ειχα φανταστει αυτον τον αγωνα......και αλλιως μου βγηκε .........
Να τονισω βεβαια οτι ειναι η πρωτη φορα που ετρεξα σε enduro και δεν καταλαβα καλα-καλα τι ζητουσαν απο εναν συνοδηγο......
Μεχρι να μπω στο κλιμα ,μου ερχεται μια κατραπακια στην πρωτη ειδικη....( με συγχωρητε για την εκφραση αλλα ΕΚΛ@Σ@ μεντες !!!)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!!! ΠΟΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ?????? Αυτη ηταν για γελια !!!! ΕΔΩ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!!
Ο GREK ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ .......ΕΓΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΑΝ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!! ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ TERATRIP !!!! ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ !! ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΖΗΜΙΑ !!! Οταν τελειωσε το σφυροκοπιμα ,βρεθηκαμε εξω απο την ειδικη με την αδρεναλινη μου να εχει κτυπησει κατακοκκινα και τον grek να μου ζηταει πορειες , χρονους ,αποστασεις ,την μανα μου και τον πατερα μου ..........
που ειναι το χρονομετρο ??? που ειναι το rb ??? που ειναι το teratrip ??? που ειμαι εγω ??? οοοεεεεεοοοοο......
Ειχα χασει τα αυγα και τα πασχαλια , μαζι με τα παραπανω..........
παμε να ξεκινησουμε και εγω να λεω τις αποστασεις με ορολογια χρονομετρου και τον χρονο με ορολογια αποστασεων .....ΑΛΛΑΛΟΥΜ !!!! Ο GREK ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ !!!! Να μην μπορει να καταλαβει τιποτα.... Και εκει που λιγο αρχιζω να συνερχομαι και να μπαινουμε σε μια σειρα.....να το, το δευτερο σοκ.......
Σε μια τουλουμπα ,διπλα σε μια εκκλησια ειχε το rb 3 δρομους !!!! εμας δεν μας αρεσε ΚΑΝΕΝΑΣ και πηγαμε απο τον 4ο !!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ RB !!!!Εκει αρχισαν τα ωραια !!! Τι ελιες , τι θυμαρια, τι λογκους και ραχουλες , ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ !!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΛΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ !!! ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 25λεπτο 4X4 ΕNDURO ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ,ΞΑΝΑΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!Αναψαμε ενα κερι στην Παναγια την Οδηγητρια και φυγαμε για να βρουμε τον δρομο μας ....... ΑΜ ΔΕ !!! ΞΑΝΑ ΣΑΡΔΑΜ ΕΓΩ ....ΞΑΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Ο GREK .......ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ 2η ειδικη με 22 λεπτα καπελο !!! ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!
......................
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..............
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιουν 01, 2009 12:03 am

Σε μια τουλουμπα ,διπλα σε μια εκκλησια ειχε το rb 3 δρομους !!!! εμας δεν μας αρεσε ΚΑΝΕΝΑΣ και πηγαμε απο τον 4ο !!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ RB !!!!Εκει αρχισαν τα ωραια !!! Τι ελιες , τι θυμαρια, τι λογκους και ραχουλες , ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ !!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΛΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ !!! ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 25λεπτο 4X4 ΕNDURO ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ,ΞΑΝΑΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!Αναψαμε ενα κερι στην Παναγια την Οδηγητρια και φυγαμε για να βρουμε τον δρομο μας ....... ΑΜ ΔΕ !!! ΞΑΝΑ ΣΑΡΔΑΜ ΕΓΩ ....ΞΑΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Ο GREK .......ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ 2η ειδικη με 22 λεπτα καπελο !!! ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!

βασικα στο τελος θα σε ρωτησω αν θα ξανατρεξεις σε εντουρο.....

αλλα εισαι ολα τα λεφτα στην περιγραφη γιαννη!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν μπορω να σταματησω τα γελια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης