Απο οτι βλεπεις
stakyr-grek-mythοs δηλωσαν θεατες.
maria έγραψε:Μαλλον!!!!
Απο οτι βλεπεις
stakyr-grek-mythοs δηλωσαν θεατες.

stakyr έγραψε:ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ.........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

grek , σου γραφω τον καιρο , για να ρυθμισεις αναλογα την πιεση ελαστικων (αζωτο), τις αναρτησεις(πιεση αεροπνευματικης),την γομα ελαστικων ( λιγη λασπη-αμμος) , την θερμοκρασια καμπινας (21-22C) ,το τιμονι (το momo βαλε ,που εχει καλα κρατηματα),την ενδοσυννενοηση ( στα χαμηλα....γιατι θα βαλεις τον εγκεφαλο της μηχανης να παιζει 5000-5500 στρ στην μεγιστη ροπη!!), τα φουσκωτα θαλασσης (αυτα τα θελουμε για τις φουρκετες ..........θυμασαι ετσι ????),τα cd με τα καλοκαιρινα τραγουδια (παραλια παμε, οχι βουνο!!), και τις αγωνιστικες φορμες που εβαλε φωτο η Μαρια !!!! ΑΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!!!! ΜΠΑΪ .............................
maria έγραψε:stakyr έγραψε:ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ.........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καιρος για μπανιο!!!!!![]()
Εγω για καλο και για κακο θα φοραω και μαγιο και αν με τσαντισει στον αγωνα....βουρ για παραλια.

stakyr έγραψε:grek , σου γραφω τον καιρο , για να ρυθμισεις αναλογα την πιεση ελαστικων (αζωτο), τις αναρτησεις(πιεση αεροπνευματικης),την γομα ελαστικων ( λιγη λασπη-αμμος) , την θερμοκρασια καμπινας (21-22C) ,το τιμονι (το momo βαλε ,που εχει καλα κρατηματα),την ενδοσυννενοηση ( στα χαμηλα....γιατι θα βαλεις τον εγκεφαλο της μηχανης να παιζει 5000-5500 στρ στην μεγιστη ροπη!!), τα φουσκωτα θαλασσης (αυτα τα θελουμε για τις φουρκετες ..........θυμασαι ετσι ????),τα cd με τα καλοκαιρινα τραγουδια (παραλια παμε, οχι βουνο!!), και τις αγωνιστικες φορμες που εβαλε φωτο η Μαρια !!!! ΑΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!!!!
mythos έγραψε:ΕΛΑ ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΖΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΕΠΥ.![]()
![]()
mythos έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΠΑΡΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ
mythos έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ
mythos έγραψε:Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΧΗΜΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 4Χ4FUN
Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης