3ος Αγώνας - Καλάβρυτα

Re: 3ος Αγώνας - Καλάβρυτα

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Απρ 06, 2009 10:24 pm

μπραβο σε ολα τα παιδια που συμετειχαν στον αγωνα και περασαν τοσο καλα... και πριν.... και κατα... αλλα και μετα...αυτο ειναι το fun και με αυτο κανουμε την διαφορα....!!!!!
παντα τετοια και ακομα καλυτερα...

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
υ.γ:αλλα 9 κυπελα ρε παιδια αφηστε τιποτα και για τους αλλους συμετεχοντες... ;) :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Απρ 06, 2009 10:29 pm

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!!
ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ........ :lol: :lol:

ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ 4Χ4 FUN

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .......... ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ????? :blob: :blob: :blob: :blob:
Απο που να το πιασω και που να το τελειωσω !!!!!! :D :D :D :D

Ας αρχισει λοιπον η ιστορια μας απο το απογευμα του Σαββατου που εφτασα και γω στα Καλαβρυτα...........

Αντε τωρα να δω πως θα με υποδεχθει η παρεα του fun μετα απο μια εκδρομη μαζι τους και αφου τους ειχα γραψει και τοσα για τους αγωνες.....(αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο στην ιστορια μας ,που θα το δουμε στο αντιστοιχο θεμα του forum )
Τους βρησκω ΟΛΟΥΣ μαζι να τρωνε λουκουμαδες στο γνωστο στεκι των Καλαβρυτων .......
Λιγο δαγκωμενος και αγχωμενος καθομαι και εγω να φαω τους λουκουμαδες μου........
πιανω συζητηση με τον Γρηγορη , την Μαρια ,τον mytho,τον Takisp και τα αλλα παιδια και γρηγορα γινομαστε ενα......μια ΠΑΡΕΑ....... Ερχεται και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και βγαινουμε εξω για την ενημερωση των οργανωτων ....
Μεχρι να αρχισουμε και βλεποντας ο Mythos οτι ειμαι αγχωμενος με το RB ,με πλακωνει στα εντατικα μαθηματα διαβασματος και αναλυσης του βιβλιου ...ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ......ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.... Εχουν παρει εναν ασχετο (κυριολεκτικα) και προσπαθουν να τον κανουν σ΄ενα βραδυ πλοηγο σ΄εναν απο τους καλυτερους οδηγους τους !!!!
Οταν τελειωσε και η ενημερωση των πληρωματων φυγαμε ΟΛΟΙ μαζι να παμε στο Βραχνι !! Εκει με φιλοξενησε ο Gmak στο σπιτι του !!
Μετα πηγαμε για βραδυνο φαγητο στο σπιτι της G.P και του HLIA !!!! ΦΟΒΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!! Παντα ΟΛΟΙ μαζι !!!!! Μια παρεα - μια ομαδα !!!! Εκει ειχε το μαθημα Νο 2 στο RB !!! ΔΑΣΚΑΛΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Η MARIA !!!!!Και τι δεν μου εξηγησε .....σε ολες τις αποριες μου ηταν αναλυτικοτερα συνεπης !!! Aν μπορουσα να κοψω στα 2 το κυπελο στην πλοηγηση θα εδινα το μισο στον Mytho και το αλλο μισο στην Maria !!!! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ RB !! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Eνα μεγαλο ευχαριστω σ΄ολα τα παιδια που εψηναν ,τηγανιζαν, εβραζαν, εφτιαχναν λουκουμαδες (Manos) με απαραμιλη τεχνη !! Φτιαξαμε ενα fun παρτακι στην στιγμη !!! :party: :party: :party: :drunk: :drunk: :drunk:
Το σπιτι του Ηλια και της G.P ειναι παραδεισος φιλοξενιας ......... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!! :flowers: :flowers:
Kατα τις 02:30 φυγαμε οι του Gmak chek-in !!!
Eγω με το αγχος μου πρεπει να κοιμηθηκα κατα τις 05:30 και να ξυπνησα στις 07:30 !!! :oops: :oops:
Ετοιμασιες για chek-out (μια που θα φευγαμε για τα σπιτια μας μετα τον αγωνα ) και φορτωμα τα πραγματα στο αυτοκινητο υποστηριξης ( ναι !!! και τετοιο εχει η οργανωση του fun) !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ !!! :clap2: :clap2: :clap2:
Kατηφορισαμε για Καλαβρυτα για τον μεγαλο (για μενα) αγωνα !!!!!

ΤΕΛΟΣ 1ου ΜΕΡΟΥΣ..................
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Απρ 06, 2009 10:57 pm

kostasmpou έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=7_IKcMl_a9A
Για τον φιλο μου,
τον καλιτεχνη,
τον Πρωταθλητη,
Τα συχαριτηρια μου

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
(ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ)
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΑ ( ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ) ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ. :u-: :u-:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Απρ 06, 2009 11:19 pm

stakyr έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!!
ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ........ :lol: :lol:

ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ 4Χ4 FUN

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .......... ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ????? :blob: :blob: :blob: :blob:
Απο που να το πιασω και που να το τελειωσω !!!!!! :D :D :D :D

Ας αρχισει λοιπον η ιστορια μας απο το απογευμα του Σαββατου που εφτασα και γω στα Καλαβρυτα...........

Αντε τωρα να δω πως θα με υποδεχθει η παρεα του fun μετα απο μια εκδρομη μαζι τους και αφου τους ειχα γραψει και τοσα για τους αγωνες.....(αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο στην ιστορια μας ,που θα το δουμε στο αντιστοιχο θεμα του forum )
Τους βρησκω ΟΛΟΥΣ μαζι να τρωνε λουκουμαδες στο γνωστο στεκι των Καλαβρυτων .......
Λιγο δαγκωμενος και αγχωμενος καθομαι και εγω να φαω τους λουκουμαδες μου........
πιανω συζητηση με τον Γρηγορη , την Μαρια ,τον mytho,τον Takisp και τα αλλα παιδια και γρηγορα γινομαστε ενα......μια ΠΑΡΕΑ....... Ερχεται και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και βγαινουμε εξω για την ενημερωση των οργανωτων ....
Μεχρι να αρχισουμε και βλεποντας ο Mythos οτι ειμαι αγχωμενος με το RB ,με πλακωνει στα εντατικα μαθηματα διαβασματος και αναλυσης του βιβλιου ...ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ......ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.... Εχουν παρει εναν ασχετο (κυριολεκτικα) και προσπαθουν να τον κανουν σ΄ενα βραδυ πλοηγο σ΄εναν απο τους καλυτερους οδηγους τους !!!!
Οταν τελειωσε και η ενημερωση των πληρωματων φυγαμε ΟΛΟΙ μαζι να παμε στο Βραχνι !! Εκει με φιλοξενησε ο Gmak στο σπιτι του !!
Μετα πηγαμε για βραδυνο φαγητο στο σπιτι της G.P και του HLIA !!!! ΦΟΒΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!! Παντα ΟΛΟΙ μαζι !!!!! Μια παρεα - μια ομαδα !!!! Εκει ειχε το μαθημα Νο 2 στο RB !!! ΔΑΣΚΑΛΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Η MARIA !!!!!Και τι δεν μου εξηγησε .....σε ολες τις αποριες μου ηταν αναλυτικοτερα συνεπης !!! Aν μπορουσα να κοψω στα 2 το κυπελο στην πλοηγηση θα εδινα το μισο στον Mytho και το αλλο μισο στην Maria !!!! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ RB !! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Eνα μεγαλο ευχαριστω σ΄ολα τα παιδια που εψηναν ,τηγανιζαν, εβραζαν, εφτιαχναν λουκουμαδες (Manos) με απαραμιλη τεχνη !! Φτιαξαμε ενα fun παρτακι στην στιγμη !!! :party: :party: :party: :drunk: :drunk: :drunk:
Το σπιτι του Ηλια και της G.P ειναι παραδεισος φιλοξενιας ......... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!! :flowers: :flowers:
Kατα τις 02:30 φυγαμε οι του Gmak chek-in !!!
Eγω με το αγχος μου πρεπει να κοιμηθηκα κατα τις 05:30 και να ξυπνησα στις 07:30 !!! :oops: :oops:
Ετοιμασιες για chek-out (μια που θα φευγαμε για τα σπιτια μας μετα τον αγωνα ) και φορτωμα τα πραγματα στο αυτοκινητο υποστηριξης ( ναι !!! και τετοιο εχει η οργανωση του fun) !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ !!! :clap2: :clap2: :clap2:
Kατηφορισαμε για Καλαβρυτα για τον μεγαλο (για μενα) αγωνα !!!!!

ΤΕΛΟΣ 1ου ΜΕΡΟΥΣ..................

γεια σου ρε Γιαννη !!
Οσο για την φιλοξενια....δεν εκανα τιποτα...ισα ισα που ειμαι και υπολογος διοτι δεν μπορεσα να φροντισω τα πραγματα να ειστε πιο ανετα...αλλα ολα ηταν τελευταια στιγμη :oops:

ξεχασες να αναφερεις το κοινωφελες εργο που προσφεραμε μαζι τις 7,30 το πρωι οταν ισιωσαμε και ενα δενδρο που καποιος γκαζακιας ειχε πεσει πανω του και το ειχε στραβωσει... 8-) :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Απρ 07, 2009 12:34 am

ΑΡΧΗ 2ου ΜΕΡΟΥΣ ......................

ΩΡΑΙΑ ..........Και εγω τι κανω εδω ??????
Εδω ειναι οι κορυφαιοι ......και εγω !!!! (ενιωθα σαν μαθητης δημοτικου που παει για εξετασεις πανεπιστημιου!!!!)
Φωτογραφιες (ευχαριστω Κωσταντινε) , γιατι βλεπω οτι μετα το σημερινο ρεζιλικι ΔΕΝ προκειται να ξαναδω αγωνες !!!

Μπαινω στο αυτοκινητο σαν βρεγμενη γατα !!! :oops: :oops:
Και τοτε ερχεται ο grek !!!
Παμε για βολτα ,μου λεει .........
Ποια βολτα ??του λεω. Δεν τρεχουμε στον αγωνα ???? :stupid: :stupid:
Ρε συ , μου λεει ....... και ο αγωνας ,βολτα ειναι .......
Εκει ηρθα στα ισα μου !!! Ωπα λεω ...... χαλαρος ειναι ........γιατι εγω ειμαι στην τσιτα ????
ΠΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑ !!!!! ΠΑΜΕ FUN !!!!!!
Μας δινουν εκκινηση και με cool ρυθμους ο grek βγαζει το αυτοκινητο απο τα Καλαβρυτα !!
Εγω σκυμμενος πανω στο RB, με το χρονομετρο του κινητου μου να τρεχει ,να ψαχνω την τουλουμπα .....ωχ λαθος .....τουλιπα ,που μας βγαζει στο χωμα !!!
Εκει ακριβως , στο χωμα, καταλαβα την διαφορα της βολτας, απο τον αγωνα ......... :stupid:
Ανηφορικη λασπωμενη και η πλατη κολλαει πανω στο αγωνιστικο καθισμα του αυτοκινητου !! Τρομερη δυναμη , αυτο το αυτοκινητο !!
4 ή 5 τουλιπα και το λαθος γινεται !!! φρακτης με δεξιο περασμα και απ΄ευθειας στροφη απο πισω και εγω στελνω το αυτοκινητο για βρουβες λιγο πιο πανω ............. ΩΡΑΙΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΛΕΩ !!!!! :oops: :oops:
3-4 αυτοκινητα μας περασαν εκει !!
Και τοτε ακουω αυτο το τερας ψυχραιμιας που ηταν διπλα μου , να μου λεει ....... Ο.Κ , ολα καλα ,παμε να τους προλαβουμε πιο κατω !!
Ετσι απλα.... χωρις κανενα ιχνος εκνευρισμου !!
Χαλαρωνω και αρχιζω να τον καθοδηγω πιο σωστα !
Παμε καλα και οι χρονοι μας ερχονται κοντα στους χρονους του RB !!
Περναμε απο καταπληκτικα μερη, που ο grek θεωρουσε καλο να μου τα εξηγησει ΟΛΑ !! Εδω ειναι αυτο , εκει το αλλο .....κ.τ.λ !! Σαν να ειμαστε εκδρομη !!
ΡΕ ΣΕΙΣ .......ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ????
Φτανουμε στο 2 ή 3 σημειο που εχουμε χρονο στο βιβλιο και βλεπω οτι εχουμε προπορεια 2-3 λεπτα .....
ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ??
Και δεν χαλαρωνουμε ?? μου λεει ...
Περναμε και ενα σημειο ελεγχου, που συμφωνα με τους χρονους μου , ειμασταν ακριβως μεσα !!
Εκει ειδα οτι κατι κανουμε τελικα !!
Φτανουμε στις κορυφες και εκει με πιανει ΔΕΟΣ !!!
ΤΙ ΤΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ??? ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ !!!!!!
Κατηφορικη (για μενα δυσκολη ), για τον grek παιχνιδακι !!! περναμε τις μηχανες με χαρακτηριστικη ευκολια !!
Ισιωμα και ο δρομος ευκολος .......
Ευκαιρια για μενα να τσεκαρω αποστασεις , χρονους ,Μ.Ω.Τ και επομενη τουλιπα !!!
Δεξια φουρκετα ανοιχτη και ΕΚΕΙ αρχιζω να απογειωνομαι !!!!
που παω εγω πανω και ο Γρηγορης κατω ???
Το αυτοκινητο αρχιζει να γερνει προς τα αριστερα με αργους ρυθμους και βρισκομαι, εγω οριζοντιος και ο Γρηγορης ξαπλωτος στο παραθυρο του !!!
Τι ειναι αυτο ??? Ντουπαρισμα ???? του λεω......... και σκαμε και οι δυο στα γελια !!!! :lol: :lol: :lol:
ρε συ ....... στο ισιωμα ???
Μην λυσεις την ζωνη σου, μου λεει ........ γιατι θα παρεξηγηθουμε !!!!! :lol: :lol: :lol:
Μετα απο εκατερωθεν ερωτησεις αν ειμαστε ο καθενας καλα(απο τα γελια μας ηταν εμφανες οτι ειμαστε καλα !!) , ανοιγει η πορτα (η δικη μου ) και εμφανιζεται ο Ηλιας !! ρε σεις , τι παθατε ?? εισαστε καλα ??
Μια χαρα ...... Δεν φευγεις τωρα γιατι εχεις και αγωνα ???? ο grek !!
Βλεπει οτι ολα Ο.Κ και ηρεμει !! Τοτε εμφανιζεται και ο Mythos και αυτος σταματημα και αυτος ανησυχει !!!
Δεν φευγετε σιγα-σιγα εσεις , να γυρισουμε εμεις το αυτοκινητο για να κανουμε αγωνα ??? ο grek !!
To γυριζουμε και τοτε ενας απο την επιτροπη αγωνα ρωταει τον grek αν θα δηλωσει εγκαταληψη !!!!!!
Δεν γινεται , του λεει , εχουμε ενα κυπελλο να παρουμε ............. Κοκκαλο ο αλλος !!!! :lol: :lol: :lol:
Πως παμε Γιαννη ??με ρωταει ...
Ειχαμε προπορεια, μεχρι την τουμπα, 2 λεπτα ......το συμβαν ηταν 9 λεπτα....οποτε θελουμε 7 λεπτα να καλυψουμε του λεω ...
ΕΥΚΟΛΟ ..........ΠΑΜΕ ΛΕΕΙ........... Α ΡΕ GREK ..........ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ......ΠΕΤΑΓΕ .........

Φυγαμε απο την normal και πηγαμε στην open !!! το gps εγραφε 45-50 Μ.Ω.Τ !!!
Τα χιλιομετρα τα εγραφε ασταματητα !! και αυτο μετα απο τουμπα ..... :bow: :bow: :bow: :bow:
τα 7 λεπτα εγιναν 6.....5....4....3...2....1..!!!!
ΛΑΘΟΣ δικο μου, στο gps και στο χρονομετρο και του δινω ΛΑΘΟΣ πληροφορια οτι εχουμε καλυψει τον χαμενο χρονο και οτι μπορει να χαλαρωσει για να μην περασουμε με προπορεια τον τερματισμο ......
Καλυπτει χαλαρα τα τελευταια 2-3 χλμ και παλι ΛΑΘΟΣ δικο μου σε μια τουλιπα ,λιγο εξω απο το χωριο που τερματιζαμε , τον γυρναω λιγο πισω και χανουμε αλλο 1-1,5 λεπτο εκει !! :oops: :oops: :oops:
Για ολα αυτα τα λαθη μου σου ζηταω ταπεινα ΣΥΓΝΩΜΗ :stupid: :stupid:

ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ,ΕΙΝΑΙ 100% ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!!! :bow: :bow: :bow: :bow:

Αν υπαρχει ενας οδηγος που μπορω να εμπιστευτω με κλειστα ματια , αυτος εισαι ΕΣΥ!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

ΤΕΛΟΣ 2ου ΜΕΡΟΥΣ
Τελευταία επεξεργασία από stakyr και Τρί Απρ 07, 2009 12:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό chris.k » Τρί Απρ 07, 2009 12:41 am

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ΠΩΠΩΠΩ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΑ!!!!!!!
Εικόνα
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ
Άβαταρ μέλους
chris.k

Δημοσίευσηαπό HLIAS » Τρί Απρ 07, 2009 9:10 am

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΑΝΟ Ή ACHA ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΤΣΙ
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ Η 2η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ LADA ΜΑΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΚΡΊΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΣΑΝ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΥΠΕΛΑ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ ΠΛΗΡΏΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ NORMAL.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΜΕ ΨΥΧΗ-ΚΟΤΣΙΑ-ΤΡΕΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΟΥ 4X4FUN.GR ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ OPEN ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ 2η ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ OPEN!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ GMAK ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ.
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Απρ 07, 2009 9:39 am

stakyr πολύ ωραιες οι περιγραφές σου!!
Αλλά αφού και στην τούμπα γέλαγες, καταλαβαίνω πόσο πολύ το διασκέδασες :u-:
Εγώ όταν έμαθα για την τούμπα, είπα: "πάει ο stakyr δεν πρόκειται να ξαναμπεί σε αγωνιστικό" :lol: :lol:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Απρ 07, 2009 9:46 am

εδω εχω να προσθεσω και εγω κατι......οντως ενα μπραβο στων ΟΡΦΑΝΟ που ετοιμασε τρια αυτοκινητα καταφεραν και τερματησαν χωρις ζημιες και σε παρα πολλη καλες θεσεις!!!!!!!!!! :clap2:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τρί Απρ 07, 2009 10:40 am

Ζήτω ζήτω ο ΟΡΦΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης