ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 ???

Re: ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 ???

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Μαρ 30, 2009 10:07 am

grek έγραψε:
Και μην ξεχνας οτι δεν ειναι απαραιτητο ο ...χορηγος να ειναι η μαρκα του αυτοκινητου σου,
μπορει να ειναι η ...ταδε καφετερια η βενζιναδικο η οτιδηποτε αλλο!!!!!

Ή ένα κατάστημα με έπιπλα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από HLIAS-G.P. και Δευτ Μαρ 30, 2009 10:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Μαρ 30, 2009 10:28 am

gmak έγραψε:
Γιαυτο ξεκινας με δικα σου εξοδα και αν φτασεις σε καποια υψηλη θεση αρχιζεις και ψαχνεις για χορηγους
που θα τους ενδιεφερε να ακουστει (διαφημιστει) το ονομα τους!!!!!
Γιατι τοτε θα ειναι πιο ευκολο για σενα και για τον καθε ...χορηγο να συνεργαστειτε.

και ενα κλασικο παραδειγμα ειναι ο Χριστακεας και η sanyong...πηρε το προπερσινο πρωταθλημα, και η αντιπροσωπεια του εδωσε ολοκληρο αυτοκινητο χορηγια να τρεξει τους περσινους αγωνες enduro

ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.
ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.
ΤΟ 99% ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ.
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Μαρ 30, 2009 10:33 pm

και ενα κλασικο παραδειγμα ειναι ο Χριστακεας και η sanyong...πηρε το προπερσινο πρωταθλημα, και η αντιπροσωπεια του εδωσε ολοκληρο αυτοκινητο χορηγια να τρεξει τους περσινους αγωνες enduro

Ακριβως και εγω αυτο το παραδειγμα της εθεσα της υπευθυνης της Ssangyong και μου απαντησε οτι τρεχει με δικα του εξοδα !! Ετσι τουλαχιστον καταλαβα ....... και το αυτοκινητο ηταν βραβειο για τον καλυτερο οδηγο αγωνων 4Χ4 του 2007 !!
Ηταν το επαθλο του πρωταθλητη.........

Αγαπητε stakyr σωστοι οι προβληματισμοι σου αλλα σε υποχρεωνει κανεις να μπεις με το
ζορι στους αγωνες ?????

Σιγουρα οχι !! Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος ....
Και σιγουρα εσεις που εισαστε εμπλεκομενοι σ΄αυτη την ιστορια ,προσωπικα το λεω , εισαστε παραπανω απο αφανεις ηρωες σε αυτο που εμεις ονομαζουμε εξελιξη του 4Χ4 , γιατι τις δικες σας πατεντες και εξελιξεις, τις εκμεταλευονται οι διαφορες εταιρειες ωστε να μας τις πλασαρουν σ΄εμας σαν βελτιωση των αυτοκινητων μας ...

Και αν οταν μπεις και η εταιρεια σου σου προσφερει ολα τα εξοδα εγκαταλειψεις η βγεις τελευταιος
ποια ειναι η διαφημιση που της προσφερεις???

Και η Ferrari στον τελευταιο αγωνα F1 δεν τερματισαν οι οδηγοι της ........
Και ?? Δεν ειναι καλα τα αυτοκινητα ?? Δεν υπαρχουν ατυχιες ??? Γι΄αυτο δεν πρεπει να πληρωνουν ???
ή θα παρουν τα χρηματα των οδηγων πισω ??

Και αν εσυ τον καθε αγωνα τον τρεχεις με αλλο αυτοκινητο θα απαιτεις χορηγιες απο την καθε εταιρεια????

γι΄αυτο υπαρχουν τα συμβολαια νομιζω...... και οι αντιστοιχες ρητρες.....

Και μην ξεχνας οτι δεν ειναι απαραιτητο ο ...χορηγος να ειναι η μαρκα του αυτοκινητου σου,
μπορει να ειναι η ...ταδε καφετερια η βενζιναδικο η οτιδηποτε αλλο!!!!!

Μα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ετσι και αλλιως ,την εταιρεια του αυτοκινητου μου την εχω νταβατζη χορηγο...αφου θα δηλωσω το ονομα μου και το αυτοκινητο μου(ή οχι ?)
Με την εργασια μου ,μπορω να βρω παρα πολλους χορηγους για το αυτοκινητο μου ...ολοι ομως με ρωτουν που θα διαφημιστουν??....θα φανουν σε καποιο εντυπο ??....σε καποιο site ??...Ποσοι ανθρωποι θα τους δουν ??....Τι να τους απαντησω ??....Οτι παντου θα δουν το ονομα μου και την μαρκα του αυτοκινητο μου ??Αλλα πουθενα την χορηγια τους ??...ή οι θεατες σε τετοιους αγωνες ειναι παρα πολλοι??
Να σου πω την αληθεια, μεγαλες εταιρειες που εθεσα την ερωτηση της χορηγιας απο μερους τους ,μου απαντησαν οτι δεν ξερουν αν θα βγουν και τα λεφτα τους απο τα εξοδα των αυτοκολλητων!!!!
Εκτος και αν ειναι η ιδια εταιρεια εμπλεκομενη με τους αγωνες 4Χ4 (ειδικα ελαστικα,σχετικα περιοδικα κ.τ.λ) που ομως βαζει χορηγια στον αγωνα (οποτε τα χρηματα τα παιρνει ο οργανωτης) και βαζει μετα τα αυτοκολλητα της τσαμπα πανω σε ολα τα τετρακινητα !! Ετσι οποιος και να ερθει πρωτος , αυτη εχει εξασφαλισει σιγουρη διαφημιση !! Αν ΔΕΝ ειναι ετσι τα πραγματα ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ γραψτε το για να ανακαλεσω !!
Εγω παντως ,ετσι τo καταλαβαινω !!
ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ....ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ !!!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό manos » Τρί Μαρ 31, 2009 12:20 am

ετσι ειναι η ζωη.....απαντησεις για ολα εχει ο θεος κ μονο.......
''Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟΝ...!!!''
Άβαταρ μέλους
manos

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Μαρ 31, 2009 9:58 am

Ρε stakyr ......και σκεφτεσαι να τρεξεις σε καποιον αγωνα.
Σκεψου να ετρεχες 5-6 χρονια τι θα εγραφες :lol: :lol: :lol:
Θελεις συμβολαια,ρητρες,ολα πληρωμενα και αν ερθεις τελευταιος δεν τρεχει
και τιποτα αλλοι πληρωσαν.......
Εφτασες και στην Ferrari ...πριν τρεξεις........χαλαρωσε!!!!!!!!!!

Περσι ο mythos τερματισε πρωτος στο χιλιαρι, εαν εσυ ησουν χορηγος σε ποιον θα ηθελες
να βαλεις χορηγια και να διαφημιστεις και να ακουστει το ονομα σου??????
Στον mytho η στον...θαναση που φετος θα ξεκινησει να τρεξει και να καταλαβει τι ειναι
αυτο που οι αλλοι λενε αγωνα!!!!
Αν νομιζεις οτι η εταιρεια του αυτοκινητου σου ειναι νταβατζης,μην τρεξεις με αυτο τρεξε με αλλο
(να βαλεις αλλο νταβατζη) να την τιμωρησεις!!!!(αγωνες αυτοκινητου ειναι!)

Και αν εχεις βρει χορηγους η χορηγο (που δεν ειναι και ...τοσο δυσκολο) να τους πεις οτι θα διαφημιστουν
στα φυλλαδια του αγωνα,στο internet που θα αναφερετε η συμμετοχη σου και στα αυτοκολητα που θα
βαλεις στο αυτοκινητο σου,που τις φωτο αυτες θα τις δει οοοολος ο κοσμος.
Τωρα αν θελουν και κατι αλλο θα μπορουν να ντυσουν ολο το αυτοκινητο σου με το σημα τους!!!!

Αλλα λιγο χαλαρα ρε φιλε!!!Αυτα τα προβληματα τα εχει και ο Αλονσο,θα τα λυσουμε πως κανεις ετσι!!!!

Παντως αν θες να τρεξεις στα Καλαβρυτα ελα να τρελλαθουμε στο γελιο :lol: :lol: :lol:
Και αν δεν θες να τρεξεις με το δικο σου αυτοκινητο,θα βρουμε καποιο να τρεξεις συνοδηγος :drum: :drum:

Η διασκεδαση και η ευχαριστιση ειναι εξασφαλισμενη.Ο doc φτιαχνει φανταστικους αγωνες!!!!!!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό palidim » Τρί Μαρ 31, 2009 10:23 am

Βρε τι παθατε ολοι με τους αγωνες, γυναικες , ανδρες?
Καθείστε καλα γιατι θα τρεξω και εγω και θα γελασει και ο πάσα πικραμενος.
palidim

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Μαρ 31, 2009 5:38 pm

Και αν δεν θες να τρεξεις με το δικο σου αυτοκινητο,θα βρουμε καποιο να τρεξεις συνοδηγος

Αυτο πραγματικα θα ηταν κατι πολυ ωραιο !!!!! :clap: :clap:
Θα με βοηθουσε να μπω στο κλιμα του τι γινετε στους αγωνες και δεν θα ημουν ενας εξωτερικος παρατηρητης των γεγονοτων !!! :oops: :oops:
Αλλα , ποιος θα εμπιστευτει εναν απειρο διπλα του ??? :? :? :?
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Μαρ 31, 2009 6:21 pm

stakyr έγραψε:
Και αν δεν θες να τρεξεις με το δικο σου αυτοκινητο,θα βρουμε καποιο να τρεξεις συνοδηγος

Αυτο πραγματικα θα ηταν κατι πολυ ωραιο !!!!! :clap: :clap:
Θα με βοηθουσε να μπω στο κλιμα του τι γινετε στους αγωνες και δεν θα ημουν ενας εξωτερικος παρατηρητης των γεγονοτων !!! :oops: :oops:
Αλλα , ποιος θα εμπιστευτει εναν απειρο διπλα του ??? :? :? :?

μην το λες μην το το λες.......

Γρηγορη για come to δωθε 8-)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό acha » Τετ Απρ 01, 2009 11:41 am

palidim έγραψε:Βρε τι παθατε ολοι με τους αγωνες, γυναικες , ανδρες?
Καθείστε καλα γιατι θα τρεξω και εγω και θα γελασει και ο πάσα πικραμενος.

Μου φαίνεται ότι και άλλος κολλάει το μικρόβιο σιγά - σιγά!!!
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τετ Απρ 01, 2009 12:20 pm

acha έγραψε:Μου φαίνεται ότι και άλλος κολλάει το μικρόβιο σιγά - σιγά!!!

Ιός είναι αυτός εξαπλώνεται γρήγορα!!!! :D :D :D :D :D
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης