24ο Enduro 4x4, 19 Οκτωβρίου στην Λαμία

Re: 24ο Enduro 4x4, 19 Οκτωβρίου στην Λαμία

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Νοέμ 04, 2008 10:03 pm

TAKISP έγραψε:
jimmy έγραψε:Α, και κάτι που ξέχασα πριν. Νομίζω (σε σοβαρή τώρα) ότι θα πρέπει να επανεξετάσετε το πρόγραμμά σας την προηγούμενη του αγώνα. Έχω άποψη από το trail ride της Καλαμάτας πριν δυο χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να κοιμάσαι μια ώρα αφού έχεις πιεί και ξύδια και να ξεκινάς αγώνα γκάπα γκούπα όλη μέρα στο βουνό. Και μόνο από τη σκοπιά της ασφάλειας να το σκεφτείς θα σε οδηγήσει στο κρεβάτι για πεντ' έξι ώρες ύπνο. Εσείς να 'στε καλά και τα βράδυα για ξεσαλώματα δεν λείπουν.
Ααα, τα είπα και ησύχασα... :blob:

φιλε jimmy, επειδι ημασταν και εμεις στην καλαματα και δεν ξεχνιουνται ευκολα αυτες οι στιγμες, ολες αυτες οι φωτογραφιες ειναι FAKE.
γηρνουσαμε τους δεικτες του ρολογιου για να κανουμε πλακα στο mytho που ειχε ηδη παει στο σπιτι για υπνο.

ααα!!!. και κατι ακομα.
ειχαμε βαλει και στοιχημα πως ΕΝΑΣ ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΡΑΣ,( που δεν εχει με τι να ασχοληθει και σπερνει ανακριβιες) θα το χρησημοποιουσε για να ξανακανει τις ΚΑΤΙΝΙΕΣ του.
δεν ξερουμε ακομα αν το εχουμε κερδισει η οχι αλλα τις επομενες μερες θα ξερουμε σιγουρα.

Και για του λόγου το αληθές οι πραγματικές υπάρχουν στο κινητό μου με την πραγματική ώρα για τυχον απορίες.
Πες τε μου ότι έχασα το στοιχημα???Τόσο ξεκατίνιασμα πια???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Νοέμ 05, 2008 4:30 pm

εκανε ξανα το θαυμα του ο ΚΚΚ ε???? παλι ανακατευει ε??????...εκτος απο κατινιες πλεον διαδιδει και ψευτορουφιανιες....ε?????...καλα γραφει οσα γραφει ο αλλος...ΔΕΝ ΒΡΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ :evil:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό jimmy » Τετ Νοέμ 05, 2008 10:49 pm

Απ' ότι κατάλαβα πήγατε νωρίς για ύπνο σαν καλά παιδάκια έτσι? :u-:

Υ.Γ. Ωχ, δεν είχα μπει στο fun για τρεις μέρες και τώρα τα βρίσκω μπαστούνια να διαβάσω όοοοολα αυτά τα ποστ :stupid:
Μελλοντικός κάτοχος τετρακίνητου...
Άβαταρ μέλους
jimmy

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης