Κανονισμοι camel trophy ή G4 challenge

Re: Κανονισμοι camel trophy ή G4 challenge

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Σεπ 14, 2010 12:17 pm

ελα ρε διονυση που να παμε με των χαροοοοοοοοοοοοοοοοο......κατι καλητερο ???????
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Σεπ 14, 2010 3:41 pm

Grek..... :roll: :roll: :roll:
δεν πιστευω να ξεχασες να του πεις μετα τον 48ωρο οτι εισαι κουρασμενος?
:angry: :angry: :angry: :angry:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Σεπ 14, 2010 4:41 pm

Εχω και την πρωτη απαντηση απο το "to4x4.gr"

samgr έγραψε:Γιάννη αν θυμάμαι καλά τα camel trophy, ήταν σκληρές εκδρομές που οι
συμμετέχοντες ακολουθούσαν κομβόι.

Όσον αφορά την βαθμολογία αυτή οριζόταν ως εξής:

- Μέσα στην εκδρομή είχαν κάποιες ειδικές διαδρομές για βαθμολογίες των πληρωμάτων.
- Είχαν βαθμολογία για το καλύτερο πλήρωμα (όσον αφορά συμπεριφορά-συνεισφορά-διάθεση), το οποίο το ψήφιζαν οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι.

Εν ολίγοις η βαθμολογία του πρώτου έβγαινε από 4 με 5 μεμονομένες ειδικές διαδρομές.

Αυτά όμως πολύ περιγραφικά !!!!

Εχω βρει και καποια αλλα στοιχεια ,που οταν θα συμπληρωσουν το παζλ , τοτε θα γινει και η επισημη ανακοινωση τους !! Και αυτο γιατι ,απο την αρχη του camel trophy ,μεχρι και το τελος του το 2000 , αλλαξανε παρα πολλα πραγματα και ως προς την αρχικη ιδεα του εγχειρηματος αλλα και ως προς τους στοχους του !!
Παντως ειναι παρα πολυ ενθαρυντικο ,τις σημερινες μιζερες μερες που ζουμε , να υπαρχει μια αχτιδα φωτος που να μας κραταει "ζωντανους" για τους επομενους μηνες !!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :party: :party:

Υ.Γ Ναι ρε Μαρια ........δικιο εχεις !!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ !!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ !!!! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ .........ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 48
ΩΡΕΣ ????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τρί Σεπ 14, 2010 5:27 pm

γιαννη τι ετοιμαζεις παλι???????????????????
για να δουμε !!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Σεπ 14, 2010 5:27 pm

[Υ.Γ Ναι ρε Μαρια ........δικιο εχεις !!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ !!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ !!!! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ .........ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 48
ΩΡΕΣ ????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:[/quote]

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 15, 2010 9:41 am

stakyr έγραψε:Υ.Γ Ναι ρε Μαρια ........δικιο εχεις !!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ !!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ !!!! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ .........ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 48
ΩΡΕΣ ????
:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

:stupid: :stupid: :stupid:
Και του τοπα τοοοοοοσες φορες,
"μην το ξεχασεις" :cuss: :cuss:

Λεω εγω τωρα.... :roll:
Μηπως .... :roll: να το ξανασυζηταγαμε.. :roll:
μηπως ....να το .... :roll:
ξανασκεφτοσουν λιγο ακομα :roll: ?

ή να ξεκινησω με την ΕΜΑΚ? :cuss:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Σεπ 16, 2010 1:08 am

Να το βαλω αυτο .........στις δοκιμασιες ??????????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ποιος θα το κανει πιο γρηγορα στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ αυτοκινητο ???????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=gD78rTF0 ... r_embedded
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Σεπ 16, 2010 6:14 pm

καντο οπως θες απλα να ξερεις οτι στο τελος θα σου πει οτι δεν ειταν αρκετο............ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Σεπ 18, 2010 12:05 am

Εχω απελπιστει λιγακι ........γιατι οι πληροφοριες που μου δινουν οι διαφορες "πηγες" μου ......μου τα παρουσιαζουν απο μαυρα ,μεχρι καταμαυρα τα πραγματα !!! :? :? :? :? :? :? :? :?

Παιρνω τα θετικα και αρνητικα μηνυματα .......θα τα βαλω ΟΛΑ κατω ......θα τα μελετησω .......θα τα ζυγισω......θα τα συζητησω με τους καταλληλους ανθρωπους .......και μετα θα βγει η τελικη αποφαση !!!!

Ή ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ .....Ή ΟΧΙ !!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ !!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
stakyr

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης