WRT: επιλογή 2010

Re: WRT: επιλογή 2010

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Πέμ Μαρ 04, 2010 8:01 pm

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος κάναμε μια προσπάθεια, να στηρίξουμε τους αγώνες αντοχής 4Χ4, αλλά και τις γυναίκες, που θέλουν να συμμετέχουν στους αγώνες αυτούς. Πέρυσι ορίσαμε μόνοι μας τα άτομα που θα συμμετείχαν. Φέτος θέλοντας να είμαστε πιο αντικειμενικοί, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διαγωνισμό και οι καλύτερες να τρέξουν στο πρωτάθλημα.

Όμως η συμμετοχή δεν ήταν ικανοποιητική. Οι κοπέλες που δήλωσαν ότι θέλουν να περάσουν τις δοκιμασίες, ήταν πολύ λίγες. To θεωρήσαμε λοιπόν άδικο, πιστεύοντας ότι υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να τρέξουν με την ομάδα. Έτσι αποφασίσαμε ότι o διαγωνισμός θα αλλάξει μορφή και στόχο.

Θα αφορά πλέον και άντρες αγωνιζόμενους, με όριο ηλικίας για όλους τα 25 χρόνια. Οπότε έχουμε αγόρια και κορίτσια, μέχρι 25 ετών που έχουν δίπλωμα οδήγησης. Ο διαγωνισμός παίζει στις 11 και στις 18 Απρίλη και πάλι στο Ατταρτ Off Road Park.

To πρόγραμμα των αγώνων που θα συμμετάσχει η ομάδα
1. 24-25 Απρίλη, Trail Ride Πευκί
2. 15-16 Μάη, Enduro Πύργος
3. 5-11 Σεπτέμβρη, Balkan Off Road Marathon
4. 2-3 Οκτώβρη, Hellenic Rally Raid
5. 30-31 Οκτώβρη, A-Adventure Marathon
6. 27-28 Νοέμβρη, 24 Ώρες 4Χ4 2010

Η όλη προσπάθεια θα έχει σαν χορηγούς επικοινωνίας το Τετρακίνηση Mag και το Local TV.

Οι συμμετοχές λήγουν Τετάρτη 8 Απρίλη στις 21:00. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο g.athanasiou@tetrakinisimag.gr ή στο 210 6149119. Θα γίνουν δεκτές το πολύ 30 συμμετοχές. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Οι δοκιμασίες θα είναι ανοιχτές στο κοινό!
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Μαρ 05, 2010 12:02 pm

ΑΝ λεω εγω ......εχετε και συμμετοχες απο αγορια ........ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ????? :? :? :? :?
WRT ?????????????????????????????????
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Παρ Μαρ 05, 2010 3:52 pm

Γιάννη έχεις δίκιο... θα την αλλάξουμε!!! ;) ;) ;)
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Μαρ 05, 2010 9:28 pm

tetrakinisimag έγραψε:Γιάννη έχεις δίκιο... θα την αλλάξουμε!!! ;) ;) ;)

Δεν το εγραψα για να σας πειραξω !! :oops: :oops:
Ξερω οτι κανετε μια πολυ σοβαρη προσπαθεια για να σωθουν οι αγωνες 4Χ4 στην Ελλαδα !! :u-: :u-:
Και εγω ισως να εχω σταθει λιγο υπερβολικος απεναντι σας !! :P :P :P
Γι΄αυτο θα φταινε ισως και οι μερες που ζουμε !! :? :? :? :?
Πρεπει, ολοι μας που ΑΓΑΠΑΜΕ την τετρακινηση και κατα συνεπεια την επαφη που μας προσφερει με την φυση ,να βοηθησουμε απο την οποιαδηποτε θεση που κατεχει ο καθενας μας , ετσι ωστε να βγουμε καποια στιγμη απο το τελμα, που πιστευω οτι αλλοι μας εχουν ριξει !!
Γι΄αυτο και εγω ,αναγνωριζοντας το γεγονος οτι απεναντι μου εχω ενα ατομο με πολλαπλασια πειρα και εμπειρια πανω στο θεμα του 4Χ4 , θα ηθελα να σας ζητησω να τα ξεχασουμε ολα και να κανουμε μια νεα αρχη ,που θα βοηθησει ολους μας να βρουμε ενα διεξοδο στο τουνελ που μας εχουν βαλει !!
Η γκρινια και η μουρμουρα, βοηθαει μονο, στο να μας ριχνει την ψυχολογια μας !!
Ας αρχισουμε ολοι μαζι να σκεφτομαστε θετικα και ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσουμε να ξαναζησουμε τις στιγμες του "ενδοξου" παρελθοντος μας ........... :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Δευτ Μαρ 08, 2010 12:20 pm

Πάμε λοιπόν παρακάτω!!!

Και ειλικρινά δεν πειραχτήκαμε με το όνομα. Έχεις απόλυτο δίκιο...
tetrakinisimag

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης