ΚΤΜ Supermoto 990R τον Μάρτιο του 2009

ΚΤΜ Supermoto 990R τον Μάρτιο του 2009

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 03, 2008 2:14 pm

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις της κατηγορίας των mega-SM, αφού η KTM έχει ήδη τελειώσει την εξέλιξη του νέου Supermoto 990R, που αποτελεί την εξέλιξη του προγενέστερου 950. Η νέα μοτοσικλέτα αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως στο Μιλάνο, ενώη διάθεση της θα ξεκινήσει τον Μάρτιο.
Εικόνα
Το Supermoto 990R θα εξοπλίζεται με τον δικύλινδρο V κινητήρα των 999κ.εκ. που τοποθετείτε στα «αγριεμένα» naked-street fighter, Super Duke R. Φυσικά παραμένουν τα υψηλής ποιότητας περιφερειακά, όπως τα φρένα από την Brembo με τις monoblock ακτινικής διάταξης δαγκάνες, οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της WP, ενώ έχει αυξηθεί η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ.
Οι Αυστριακοί, εργάζονται επίσης και στο project RC8 1190RR το οποίο αποτελεί μία ready-to-race έκδοση που βασίζεται στο «απλό» RC8 και δεν θα πρέπeι να παραλείψουμε και την προ ημερών ανακοίνωση για την παρουσίαση του Venom.Με όλα αυτά τα νέα μοντέλα να κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση EICMA 08’, το σίγουρο είναι πως το Μιλάνο θα βαφεί πορτοκαλί!
Άβαταρ μέλους
maria
 
Δημοσιεύσεις: 6580
Εγγραφή: Τετ Μάιος 14, 2008 9:47 pm
Τοποθεσία: maria@4x4fun.gr

Re: ΚΤΜ Supermoto 990R τον Μάρτιο του 2009

Δημοσίευσηαπό ΡΑVMK3 » Τετ Σεπ 03, 2008 2:31 pm

KTM= Κάθε Τετάρτη Μάστορα.

Δυστηχώς όμορφα μηχανάκια αλλά πολλά προβλήματα.Μακάρι αυτό να είναι βελτιώμενο. :evil:
ΟΥΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ!!!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΡΑVMK3
 
Δημοσιεύσεις: 115
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 18, 2008 9:26 am
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Re: ΚΤΜ Supermoto 990R τον Μάρτιο του 2009

Δημοσίευσηαπό Mariosich » Τετ Σεπ 10, 2008 10:59 am

Τα κτήνη βγαίνουν στην άσφαλτο πάλι, πράγματι μπορεί να είναι λίγο ζημιάρικο αλλά παραμένει πανέμορφο και παντοδύναμο! Πράγματι ποιός θα πάρει ένα τέτοιο όπλο για να το χαρεί με ασφάλεια στους Ελληνικούς δρόμους? Μπας και είναι σκέτη αυτοκτονία να πας στα όρια του, μια που όπως είπα είναι παντοδύναμο κάτι τέτοιο?
Θα μου πεις, αν φοβάσαι κάτσε σπίτι σου, αλλά πραγματικά θαυμάζω τα ΚΤΜ για τη δύναμή και το επιθετικό τους στιλ...
Τα απόλυτα μηχανήματα για εμένα, μια που συνδιάζουν δύναμη, δύναμη, δύναμη και στο χώμα αλλά και στην άσφαλτο!
;) ;) ;)
Mariosich
 
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 24, 2008 3:24 pm
Τοποθεσία: Αθήνα, Πατήσια


Επιστροφή στο ΜΟΤΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron