Ανακλήσεις αυτοκινήτων Jeep Wrangler, Dodge Nitrο

JEEP, HUMMER, DODGE, CADILLAC, FORD ...

Ανακλήσεις αυτοκινήτων Jeep Wrangler, Dodge Nitrο

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Μαρ 10, 2010 2:24 am

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η εταιρία CHRYSLER JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων JEEP και DODGE στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν τις κάτωθι ανακλήσεις αυτοκινήτων:
α) JEEP Wrangler – Wrangler Unlimited (τύπος JK). Η ανάκληση αφορά 289 οχήματα, εφοπλισμένα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σε ορισμένα εκ των οποίων απαιτείται να γίνει επαναπρογραμματισμός της μονάδας ελέγχου του ταμπλό, ώστε να ενεργοποιείται η ανάλογη προειδοποιητική λυχνία σε περίπτωση υπερθέρμανσης του αυτόματου κιβωτίου.

β) DODGE Nitro (τύπος ΚJ). Η ανάκληση αφορά 338 οχήματα, παραγωγής έως 29 Ιουνίου 2007, σε ορισμένα εκ των οποίων ενδέχεται, υπό ορισμένες συνθήκες, να μην λειτουργήσουν κανονικά οι υαλοκαθαριστήρες του μπροστινού ανεμοθώρακα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της CHRYSLER JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Άβαταρ μέλους
gmak
 
Δημοσιεύσεις: 8593
Εγγραφή: Τετ Μάιος 14, 2008 10:56 pm
Τοποθεσία: gmak@4x4fun.gr

Επιστροφή στο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες