Σελίδα 1 από 1

Mitsubishi Outlander

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 15, 2012 11:39 am
από gmak
Νέες τεχνολογίες, «αθλητικό» στυλ και δυναμικό design

Με χαμηλές εκπομπές CO2, ισχυρά μοτέρ και πολύ ενδιαφέρουσα σχεδίαση, το νέο Outlander επαναστατεί σε όλους τους τομείς, αποσκοπώντας στην ακόμα καλύτερη πορεία του.

Το νέο Mitsubishi Outlander αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι της Γενεύης και εντυπωσίασε με την επαναστατική του σχεδίαση, καθώς και με τις νέες τεχνολογίες. Το καινούριο crossover μοντέλο φιλοδοξεί να συνεχίσει την επιτυχημένη παράδοση των προκατόχων του, διατηρώντας «αθλητικό» στυλ και δυναμικό design.

Έχει μια πιο στρογγυλεμένη μάσκα και η λεπτή γρίλια εφαρμόζει επάνω στα νέα φωτιστικά σώματα. Την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία ακολουθείται και στο πίσω μέρος με τα πίσω φώτα να αγκαλιάζουν το αμάξωμα.
Εικόνα


Αξίζει επίσης να σημειωθεί, η δυνατότητα τοποθέτησης Super-HID φώτων που είναι 1,4 φορές πιο ισχυρά σε σχέση με τα απλά συμβατικά.

Σε επίπεδο κινητήρων, η ευρωπαϊκή εκδοχή του νέου Outlander θα σταδιοδρομήσει εμπορικά με μοτέρ 2,0 λίτρων MIVEC (βενζίνης) και 2,2 λίτρων ΜIVEC Clean Diesel. Αυτά τα μοτέρ θα συνεργάζονται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων όσο και με 6άρι αυτόματο, μεταδίδοντας την κίνηση στους 2 ή και στους 4 τροχούς.

Για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, θα ενσωματώνει σύστημα start/stop στον κινητήρα αλλά και ειδικό λογισμικό που θα ενημερώνει τον οδηγό για τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις.
Εικόνα

Τέλος, το νέο Mitsubishi Outlander θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2012, πριν ακόμα φτάσει στην αγορά της Αμερικής και της Ιαπωνίας.

To 2013 και υβριδικό plug-in

Εκμεταλλευόμενη την ευέλικτη πλατφόρμα του αυτοκινήτου αλλά και τη τεχνογνωσία που απέκτησε από το πρωτότυπο PX-MiEV, η Mitsubishi θα παρουσιάσει το 2013 και την υβριδική έκδοση του νέου Outlander.
Εικόνα

Υπολογίζεται πως αυτό το μοντέλο θα έχει αυτονομία περίπου 800 χλμ. και εκπομπές CO2 κοντά στα 50 γρ./χλμ!

Πηγή: autotriti.gr