Δευτερα 1/2/2010

Ευχές, λουλούδια..... χαιρετισμοί!

Re: Δευτερα 1/2/2010

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Φεβ 01, 2010 11:49 am

TAKISP έγραψε:καλημερα σε ολους.

οφειλω ενα ευχαριστω για την αμεση κινητοποιηση χθες απο ολους για τον απεγκλωβισμο μου.

σας χαλασα λιγο την εκδρομη αλλα πραγματικα ευχαριστω εστω που μπηκατε στη διαδικασια να ερθετε.

:sorry: :sorry:

Τακη δεν μας χαλασες τιποτα γιατι ειμαστε στην επιστροφη.
Αλλα συνεδριασε η ομαδα διαχειρισης κρισεων,η ομαδα εκτακτων συμβαντων,η ομαδα απεγκλωβισμων,
η ομαδα υλικων,ηρθε ο εφορος υλικων,καυσιμων,προσανατολισμου,κλπ,κλπ :lol: :lol: :lol: :lol:
Και μολις ετοιμαστηκαν ολα ηρθε το τηλ.οτι ολα ηταν πλεον οκ!!!! :drum: :drum: :drum:
Και παλι καλα.για φαντασου να φταναμε και να εισαστε ολοι στην ταβερνα????? :lol: :lol: :lol:
Σκεψου λιγο τι θα τρωγαμε για να συνελθουμε!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Φεβ 01, 2010 11:57 am

Kαλημερα !!!
Καλη βδομαδα και καλο μηνα. :u-:

Εικόνα
Ολη η χωρα ντυμενη στα ασπρα,
οπου και να πας χιονια.
Ο χειμωνας αργησε λιγο φετος ,αλλα μας δικαιωσε.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Δευτ Φεβ 01, 2010 11:57 am

grek έγραψε:Και παλι καλα.για φαντασου να φταναμε και να εισαστε ολοι στην ταβερνα????? :lol: :lol: :lol:
Σκεψου λιγο τι θα τρωγαμε για να συνελθουμε!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κατα τις 9,30 το βραδυ τελικα που το βγαλαμε, το αμαξι αλλα και το JCB ( αφου εσκαψε ολο το βουνο ), πηγαμε στην ταβερνα.
φαντασου τι τσιπουρο ηπιαμε για να συνελθουμε και τι φαγαμε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και παλι σας ευχαριστω παντως γρηγορη.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Δευτ Φεβ 01, 2010 12:01 pm

καλημερα και καλο μηνα σε ολους!!!!!!!!! :blob: :blob:
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Re: Δευτερα 1/2/2010KALO KARNABALI

Δημοσίευσηαπό soula » Δευτ Φεβ 01, 2010 12:59 pm

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ
Άβαταρ μέλους
soula

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Φεβ 01, 2010 2:44 pm

Καλησπερα σας.....
Ωραιο Σ/Κ ειχαμε..... :blob: :blob:
Καλο και καρναβαλικο μηνα να εχουμε !!!! :party: :party: :party:
Εδω , θα ηθελα να ενημερωσω και τα μελη του fun ,που εδειξαν απο την αρχη το θερμο ενδιαφερον τους ωστε να μου βρουν ενα δωματιο ξενοδοχειου στην Πατρα για το 3ημερο της Κ.Δευτερας , να μην ψαχνουν πια αδικα ..........γιατι με καλεσε στο εξοχικο της στην Αμαλιαδα ,πολυ καλη συναδελφος (μελος του fun !!!) .
Παντως τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ !!!!!
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Y.Γ Φωτη........τσιπουρα θα πιουμε στο χωριο ???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
ή θα κανεις νηστια ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Δευτ Φεβ 01, 2010 8:08 pm

stakyr έγραψε:Εδω , θα ηθελα να ενημερωσω και τα μελη του fun ,που εδειξαν απο την αρχη το θερμο ενδιαφερον τους ωστε να μου βρουν ενα δωματιο ξενοδοχειου στην Πατρα για το 3ημερο της Κ.Δευτερας , να μην ψαχνουν πια αδικα ..........γιατι με καλεσε στο εξοχικο της στην Αμαλιαδα ,πολυ καλη συναδελφος (μελος του fun !!!) .

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ!!! :heart: :heart: :heart: :heart:

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ Ε????? :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

σου βρηκα αλλα με τιμες για να αγορασεις το ξενοδοχειο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σημερα πηρα μια προσφορα απο το giotis hotel ( 5 χλμ εξω ) αλλα και παλι 135 ευρω. :stupid: :stupid: :stupid:
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Φεβ 01, 2010 9:57 pm

TAKISP έγραψε:
stakyr έγραψε:Εδω , θα ηθελα να ενημερωσω και τα μελη του fun ,που εδειξαν απο την αρχη το θερμο ενδιαφερον τους ωστε να μου βρουν ενα δωματιο ξενοδοχειου στην Πατρα για το 3ημερο της Κ.Δευτερας , να μην ψαχνουν πια αδικα ..........γιατι με καλεσε στο εξοχικο της στην Αμαλιαδα ,πολυ καλη συναδελφος (μελος του fun !!!) .

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ!!! :heart: :heart: :heart: :heart:

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ Ε????? :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

σου βρηκα αλλα με τιμες για να αγορασεις το ξενοδοχειο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σημερα πηρα μια προσφορα απο το giotis hotel ( 5 χλμ εξω ) αλλα και παλι 135 ευρω. :stupid: :stupid: :stupid:

Ρε Τακη μου.......... :heart: :heart: :heart: :heart:
Το μονο που δεν ειμαι (εγω το πιστευω αυτο.. :lol: :lol: ) σ΄αυτη την παλιορημαδα ζωη , να ειμαι γκρινιαρης !!!! :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απλα .......η παρεα θα ειναι super-duper , θα περασω ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ,γιατι με τα συγκεκριμενα ατομα ,δεν σου μενει αντερο απο το γελιο ....θα παμε απο Παρασκευη βραδυ και θα μεινουμε μεχρι Δευτερα βραδυ .....
(Αν βεβαια δεν εχουμε σκασει απο το γελιο και το φαγητο !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: )
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..........ΔΩΡΕΑΝ !!!!!! :heart: :heart: :heart: :heart:
Το συνθημα που εχω κανει πραξη στην 48ωρη εκδρομη μας και εφαρμοζω με ευλαβεια και στην καθημερινοτητα μου !!!!
ΤΖΑΜΠΑ-ΔΩΡΕΑΝ-ΤΙΠΟΤΑ
Γιατι , αν ξαναγυρισουμε στις παλιες συνηθειες των πατεραδων μας (που ειχαν πραγματικα φιλια με τους διπλανους τους ) ,ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!
Οπως με φιλοξενει η συναδελφος μου τωρα .......θα την φιλοξενησω και εγω στο εξοχικο μου το καλοκαιρι για 1 εβδομαδα !!! Ετσι ....και οι δυο θα κανουμε διακοπες 10 μερες ΤΖΑΜΠΑ !!!! :idea: :idea: :idea:
ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ !!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
ΑΛΛΑ ......... ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ............ΑΠΟ ΠΑΡΕΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!
:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :u-: :u-: :u-: :u-:

Υ.Γ με 135 Ε .......παω και ερχομαι Αμαλιαδα και κανω και τις διαδρομες μου εκει (σε βενζινη ) !!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τρί Φεβ 02, 2010 5:37 pm

stakyr έγραψε:Καλησπερα σας.....
Ωραιο Σ/Κ ειχαμε..... :blob: :blob:
Καλο και καρναβαλικο μηνα να εχουμε !!!! :party: :party: :party:
Εδω , θα ηθελα να ενημερωσω και τα μελη του fun ,που εδειξαν απο την αρχη το θερμο ενδιαφερον τους ωστε να μου βρουν ενα δωματιο ξενοδοχειου στην Πατρα για το 3ημερο της Κ.Δευτερας , να μην ψαχνουν πια αδικα ..........γιατι με καλεσε στο εξοχικο της στην Αμαλιαδα ,πολυ καλη συναδελφος (μελος του fun !!!) .
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Y.Γ Φωτη........τσιπουρα θα πιουμε στο χωριο ???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
ή θα κανεις νηστια ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

αμαλιαδα????????? :?: :?: :blob: :blob: :blob: για ελα και θα δουμε!!!!!!!!διγα μην κανω νηστια!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης