ΠΕΜΠΤΗ 24/09/09

Ευχές, λουλούδια..... χαιρετισμοί!

Re: ΠΕΜΠΤΗ 24/09/09

Δημοσίευσηαπό con-con » Πέμ Σεπ 24, 2009 9:09 pm

Καλο βραδυ σε ολους :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Παντου υπαρχει ενα Pajero
Άβαταρ μέλους
con-con

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Πέμ Σεπ 24, 2009 10:03 pm

Xρονια πολλα και καλα με υγεια στην οικογενεια.........φιλε γιαννη.....να την χαιρεσαι...!!!!!!

οσο για την φωτο του γρηγορη πολυ μου αρεσε.....κατι ειχα κανονησει αλλα αφου οι αγωνιζομενοι δεν θελουν οκ οκ οκ..... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Πέμ Σεπ 24, 2009 10:29 pm

Alexandros έγραψε:Xρονια πολλα και καλα με υγεια στην οικογενεια.........φιλε γιαννη.....να την χαιρεσαι...!!!!!!

οσο για την φωτο του γρηγορη πολυ μου αρεσε.....κατι ειχα κανονησει αλλα αφου οι αγωνιζομενοι δεν θελουν οκ οκ οκ..... :lol: :lol:

χρονια πολλα και απο μενα γιαννη να την χαιρεσαι
για αυτους που δεν αγωνιζονται ηπαρχει κατι καλο σε σχεση με αυτην τη φοτο αμα ειναι να κανονιστει λεο εγω
:blob: :blob: :blob: :party:
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Σεπ 25, 2009 12:04 am

ni-jo έγραψε:
Alexandros έγραψε:Xρονια πολλα και καλα με υγεια στην οικογενεια.........φιλε γιαννη.....να την χαιρεσαι...!!!!!!

χρονια πολλα και απο μενα γιαννη να την χαιρεσαι
για αυτους που δεν αγωνιζονται ηπαρχει κατι καλο σε σχεση με αυτην τη φοτο αμα ειναι να κανονιστει λεο εγω
:blob: :blob: :blob: :party:

ΑΑΑΑΑΑ..........ρε τον νεουλη............ποντικαρε .....θελεις και αλλα κολπα ???????? :o :o :o :o :o :o :o
δεν θα ερθει η Ιωαννα μαζι ???????.....στραβαδι :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ρε Γρηγορη ....με την φωτο , μου αναψες φωτιες............Αυτος που ειναι στο κεντρο και λιγο αριστερα ,στο βαθος , ειναι ιδιος εγω(και βλεπεις τι κανει???? :shock: :shock: :shock: :shock: )............ και την ειδε η Ντεπυ και με ρωταγε αν ειχα ξανακατεβει Αρκουδι ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ........ :o :o :o :o :o :o :o :o
Παντοφλα εφαγα δικε μου............ :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ ????? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης