Φωτης ranger έγραψε:καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξυπνατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη διαδρομη σε οσους εχουν παει τζιπαδα!!!!!
Kαλημερα !!!!! εγω ...αντι για τζιπαδα ,εχω παει ποδηλαταδα !!! Μετραει αυτη ??? ή ειμαι off-topic ????
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε.Theodore Roosvelt
χαχα μετράει Γιάννη, αρκεί να φοράς μποτάκια τρακτερωτά!!!
καλή βόλτα στα παιδιά, και εγώ πήγα μηχανάδα σε θάλασσα και βουνό. ωραία μέρα είχε και για μπάνιο και για εκδρομούλα...
Τελευταία επεξεργασία από skippybi και Κυρ Οκτ 03, 2010 10:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
BMW R850R roadster
«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια. Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα. Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.» Γιάννης Ρίτσος
μετά την δόση μου από τον σούπερ ''γυράκο'', μπορώ να πάω να αναπαυτώ ήσυχα!!!
όποιος δεν έχει δοκιμάσει ακόμα...
καλή μας ξεκούραση
BMW R850R roadster
«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια. Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα. Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.» Γιάννης Ρίτσος