ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!! Stakyr-Ntepy να τον χαίρεστε τον Σταματάκο σας!!! Darkstam πολύχρονος ότι επιθυμείς εύχομαι να το αποκτήσεις!!!
Όλοι οι ΑΓΓΕΛΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΖΙ Άγγελος-Αγγελική, Μιχαήλ-Γαβριήλ, Σταμάτης-Σταματία Κι εγώ άγγελος είμαι γιατί δεν γιορτάζω????????????????
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
καλημερα παιδια!!!!!!!! καλη βολτα να εχετε!!!!!!!!!!!!!! χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν (και ο μικρος μου γιος Σπυραγγελος) Γιαννη Ντεπυ, να χαιρεστε τον Σταματη σας!!!!!!!!!! χρονια πολλα Αγγελε snag!!!!!!!!
I USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Καλημερα και καλη εκδρομη σ΄ολους (αν και οταν θα διαβαζετε αυτες τις γραμμες , θα εχετε επιστρεψει !!! ) Ευχαριστω ολους για τις ευχες τους στον Σταματη και με την σειρα μου να ευχηθω τα καλυτερα σ΄ολους τους εορταζοντες !! Βρε Γαλατια ......μας εντυπωσιασες για αλλη μια φορα !!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ..........
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε.Theodore Roosvelt