ΠΕΡΙ ΓΕΛΩΤΟΣ

Για αστείες καταστάσεις

Re: ΠΕΡΙ ΓΕΛΩΤΟΣ

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Δευτ Ιαν 25, 2010 12:18 am

grek έγραψε:Πως λέγεται η τουρκάλα χήρα;
.
.
.
- Αχ βαχ τσου-τσου γιοκ!
:clap: :clap: :clap:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :u-:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Φεβ 02, 2010 10:12 am

Ένας νεκροθάφτης δούλευε ως αργά ένα βράδυ και εξέταζε τα πτώματα. Εκεί που
περιεργαζόταν το πτώμα του κυρίου Αθανασόπουλου έκανε μια ανακάλυψη: ο κύριος
Αθανασοπουλος είχε το μεγαλύτερο πέος που είχε δει στη ζωή του. Μιας και το
σώμα του επρόκειτο να αποτεφρωθεί, ο νεκροθάφτης του ζήτησε συγνώμη και
αφαίρεσε το πέος του, καθώς θεώρησε πως θα ήταν κρίμα να αποτεφρωθεί μαζί
με το υπόλοιπο σώμα.
Το έβαλε σε ένα χαρτοφύλακα και το πήγε στο σπίτι του. Το πρώτο πρόσωπο στο
οποίο το έδειξε ήταν η γυναίκα του.
Έχω κάτι να σου δείξω. Δε θα πιστεύεις στα μάτια σου! είπε και άνοιξε το χαρτοφύλακα.

*** Ω Θεέ μου! φώναξε η γυναίκα του. Πέθανε ο Αθανασόπουλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Φεβ 10, 2010 10:11 am

Η Αλέξια είναι η γυναίκα ενός τύπου, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μήνες διαρκώς στο νοσοκομείο με κρίσεις. Τη μία πέφτει σε κώμα, την άλλη γίνεται καλύτερα και ξανά σε κώμα, μετά πάλι στην εντατική, και μετά συνέρχεται, και το βάσανό-του συνεχίζεται .......

Παρόλα αυτά, η Αλεξια ..... δίπλα του ..........βράχος!
Αυτή ήταν πάντα πλάι του, στο πλευρό του, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό.... πρωί βράδυ ....

Σε μια στιγμή λοιπόν, και εκεί που καθόταν και τον κοίταζε ξαπλωμένο στο κρεββάτι του νοσοκομείου, αυτός συνέρχεται, ανοίγει λίγο τα μάτια του και της ψιθυρίζει με βαρύ τόνο:

- Ξέρεις κάτι Αλέξια; Σκεφτόμουν ότι ήσουν πάντα στο πλευρό μου, σε όλες μου τις δύσκολες στιγμές...
Όταν απολύθηκα από τη δουλειά μου, ήσουν εκεί και με παρηγορούσες ...

Όταν η επιχείρησή μου χρεοκόπησε, ήσουν εκεί να με υποστηρίξεις και όταν με πυροβόλησαν στο δάσος οι λαθρομετανάστες....

Όπως και τότε που χάσαμε το σπίτι, στη φωτιά της Πάρνηθας ..... και τότε που μας κλέψαν το αυτοκίνητο... πάντα .. σε θυμάμαι .. ήσουν πάντα μαζί μου....

Τώρα βρε Αλέξια που η υγεία μου κλονίστηκε, είσαι συνεχώς στο πλευρό μου... Λοιπόν ξέρεις κάτι ..... θέλω κάτι να σου πω ......

- Τι, αγάπη μου; τον ρωτάει εμφανώς συγκινημένη η γυναίκα του .. όχι ..... μη μου συγκινείσαι .......

- Όχι .. λέω βρε Αλέξια ......Δεν φεύγεις, μωρή γκαντέμω, από δίπλα μου, μπας και δω και γω μια άσπρη μερα????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
grek

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Φεβ 10, 2010 10:15 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Φεβ 17, 2010 9:44 am

Οι νόμοι της γκαντεμιάς

*Ο νόμος της σειράς: Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.
*Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.
*Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.
*Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.
*Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.
*Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.
*Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.
*Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.
*Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι σε κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.
*Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.
*Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.
*Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις δουλειά.
grek

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τετ Φεβ 17, 2010 7:12 pm

grek έγραψε:Οι νόμοι της γκαντεμιάς

*Ο νόμος της σειράς: Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.
*Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.
*Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.
*Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.
*Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.
*Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.
*Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.
*Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.
*Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι σε κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.
*Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.
*Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.
*Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις δουλειά.

kalo re!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap2: :clap2: :clap2:

Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Φεβ 23, 2010 10:21 am

Ένας φανταρος που δεν είχε βύσμα και είχε γυρίσει όλη την παραμεθώριο, παραλαμβάνει ένα γράμμα από την κοπελιά του. Το γράμμα έγραφε τα παρακάτω...

Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο με αυτή τη σχέση. Η απόσταση που μας χωρίζει είναι υπερβολικά μεγάλη. Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι ήμουν άπιστη δύο φορές μέσα σε αυτή τη σχέση, από τότε που έφυγες. Πιστεύω ότι κανένας από τους δύο μας δεν ...αξίζει μια τέτοια σχέση, το καταλαβαίνω, συγχώρεσε με. Σε παρακαλώ επέστρεψέ μου τη φωτογραφία που σου έστειλα,
Με αγάπη, Μαρία.

Το φανταράκι, πολύ τσαντισμένος, ζητάει από όλους τους νεους, αλλά και παλιούς συναδελφους να του χαρίσουν τις φωτογραφίες από τις κοπελιές τους, αδερφές, ξαδέρφες, θείες, φίλες κτλ... Μαζί με τη φωτογραφία της Μαρίας, βάζει σε ένα φάκελο όλες όσες είχε μαζέψει από τους φίλους του. Είχε μαζέψει 72 φωτογραφίες συνολικά, και γράφει ένα σημείωμα που έλεγε:

Αγαπημένη μου Μαρία:
Συγχώρεσέ με, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πια στο καλό είσαι. Σε παρακαλώ, ψάξε τη φωτογραφία σου στο φάκελο και επεστρεψε μου τις υπόλοιπες.........
grek

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τρί Φεβ 23, 2010 3:11 pm

καλα της ξηγηθηκε!!!!!!!!!!! :) :)
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τρί Φεβ 23, 2010 8:04 pm

ωραιος ο παιχτης!!!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό grek » Σάβ Φεβ 27, 2010 3:21 pm

Όταν ο Θεός δημιούργησε το γάιδαρο του είπε : Θα δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και θα κουβαλάς βαριά πράγματα στην πλάτη σου . Θα τρως χόρτο και θα έχεις πολύ λίγη νοημοσύνη . Θα ζεις 50 χρόνια . Τότε ο γάιδαρος του απάντησε: 50 χρόνια τέτοια ζωή είναι πολύ σκληρό . Δώσε μου μόνο 30 χρόνια . Έτσι κι έγινε . Μετά ο Θεός δημιούργησε το σκύλο και του είπε : Σαν σκύλος θα φυλάς την ιδιοκτησία του ανθρώπου και θα είσαι ο πιο αφοσιωμένος φίλος του . Θα τρως ότι περισσεύει από τον άνθρωπο και θα ζεις για 25 χρόνια . Τότε ο σκύλος απάντησε: Θεέ μου , 25 χρόνια τέτοια ζωή δεν αντέχεται . Δώσε μου μόνο 10 χρόνια . Έτσι κι έγινε . Μετά ο Θεός δημιούργησε τον πίθηκο και του είπε : Θα πηδάς από δέντρο σε δέντρο και θα συμπεριφέρεσαι σαν βλάκας . Θα κάνεις το γελωτοποιό και θα ζεις για 20 χρόνια . Τότε ο πίθηκος απάντησε: Θεέ μου , 20 χρόνια σαν γελωτοποιός του κόσμου πάει πολύ . Δώσε μου μόνο 10 χρόνια . Έτσι κι έγινε . Τελικά ο Θεός δημιούργησε τον άντρα και του είπε : Είσαι άντρας , το μόνο λογικό ων που θα κατοικεί στη γη . Θα χρησιμοποιείς τη νοημοσύνη σου για να επιβάλλεσαι στα άλλα δημιουργήματα . Θα εξουσιάζεις τη γη και θα ζεις για 20 χρόνια . Τότε ο άντρας απάντησε : Θεέ μου , να είμαι άντρας μόνο για 20 χρόνια δεν αρκεί . Δώσε μου σε παρακαλώ τα 20 χρόνια που άφησε ο γάιδαρος , τα 15 χρόνια που άφησε ο σκύλος και τα 10 χρόνια που άφησε ο πίθηκος Έτσι κι έγινε . Από τότε ο άντρας ζει 20 χρόνια σαν άντρας , μετά παντρεύεται και δουλεύει 20 χρόνια σαν γάιδαρος και από το πρωί ως το βράδυ κουβαλά τα βάρη . Μετά αποκτά παιδιά και ζει 15 χρόνια σαν σκύλος φρουρώντας το σπίτι και την περιουσία του τρώγοντας ότι περισσεύει από την οικογένεια . Και αφού γεράσει πια ζει σαν πίθηκος , συμπεριφέρεται σαν βλάκας και κάνει τον γελωτοποιό στα εγγόνια του. Έτσι είναι ... "
grek

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FAN4FUN Ή ΠΕΡΙ ΓΕΛΩΤΟΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης