"Koροϊδεύουν τον κόσμο"

Ενδιαφέρουσες σελίδες, ενδιαφέροντα νέα
Ενημέρωση απο περιοδικά, site, εφημερίδες.

"Koροϊδεύουν τον κόσμο"

Δημοσίευσηαπό gmak » Σάβ Απρ 11, 2009 11:00 am

Από το troktiko.blogspot.com

"Ακολουθώντας την πολιτική της κυβέρνησης <<ΠΑΡΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ>> για τους επόμενους τέσσερις μήνες γιατί αλλιώς ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ, έπεσα κι εγώ στην <<παγίδα>> σαν γνήσιος Έλληνας μικροαστός να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να αλλάξω το αυτοκίνητο 10ετίας που έχω με ένα πιο σύγχρονο και πιο ασφαλές για εμένα τη...

σύζυγό μου και τα δυο μου παιδιά!

Έτσι πήγα σε μια αντιπροσωπεία της NISSAN για να παραγγείλω το Quasquai, για το οποίο τόσο ο κυριακάτικος Τύπος όσο ακόμη και σήμερα το site της εταιρείας διαφημίζει ότι το δίνει με 36 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, όφελος δηλαδή για τον αγοραστή δηλαδή από 1600 έως 2000 ευρώ σε κεφάλαιο 12.000 έως 15.000 ευρώ.

Έκπληκτος άκουσα τον πωλητή να μου λέει ότι η έκπτωση του αυτοκινήτου από τη μείωση του τέλους ταξινόμησης είναι 1.200 ευρώ για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά η προσφορά με τις άτοκες δόσεις σταμάτησε από τη Δευτέρα που ξεκίνησε το κυβερνητικό μέτρο.

Όταν του είπα ότι αυτό είναι ΚΟΡΟΪΔΙΑ γιατί στην ουσία πληρώνω το αυτοκίνητο με περίπου 800 ευρώ παραπάνω μου είπε ότι η πολιτική της εταιρείας ήταν να σταματήσει το άτοκο χρηματοδοτικό.

Βρήκε όμως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Δηλαδή χρησιμοποιούν το κράτος σαν <<κράχτη>> για τη διαφήμισή τους (υπάρχει <<βομβαρδισμός>> από τα ΜΜΕ για τις υποτιθέμενες φθηνές τιμές) και μέσα σε μια νύχτα αποφάσισαν να σταματήσουν τις όποιες προσφορές είτε μείωσης της τιμής είχαν (υπήρχαν εκπτώσεις έως και 3.500 ευρώ), είτε με άτοκο χρηματοδοτικό (η CHRYSLER είχε 72 άτοκες δόσεις).

Για άλλη μια φορά το κράτος κοροϊδεύει τον πολίτη προκειμένου να κερδοσκοπήσουν στην πλάτη του οι μεγαλοεισαγωγείς και οι μεγαλομαντράδες που βρήκαν την ευκαιρία που περίμεναν. ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ;
Άβαταρ μέλους
gmak

Επιστροφή στο ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης