Μπλοκέ vs μεγάλες διαδρομές

Ενδιαφέρουσες σελίδες, ενδιαφέροντα νέα
Ενημέρωση απο περιοδικά, site, εφημερίδες.

Re: Μπλοκέ vs μεγάλες διαδρομές

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Ιαν 16, 2009 7:38 pm

gmak έγραψε:τα δυο πρωτα δεν ειχαν μπλοκε....μαλιστα μου θυμισαν μια πισωκουνα πριν λιγο καιρο που δεν μπορουσε να ανεβει μια ανηφορα παρολο τα τρακτερωτα που ειχε και που ανεβηκαν με σχετικη ευκολια ενα βιταρα και ενα τζιμνυ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

βεβαιως και προτιμω το μπλοκε αντι τις μεγαλης διαδρομης....

πχ στο ιδιο σημειο πιστευατε οτι μπορουσε να περασει ο δημητρης32?? :twisted:

αυτα τα μουτρα ειναι τα δικα σου γιατι εχεις αφησει ανυχτους λογαριασμουςςςςςςςςςςςςςςς

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: αυτα ειναι τα δικα μου λογο του οτι δεν ερχεσε να τους κλησουμε :lol: :lol: :lol:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Ιαν 16, 2009 8:11 pm

αντιθετως δημητριε παρακαλαω να βρεθουμε σε αναλογη περιπτωση διοτι εγω θα περασω με σουζα, ενω εσυ θα παρακαλας να σε τραβηξω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Σάβ Ιαν 17, 2009 2:03 am

νομιζω οτι τα πραγματα ειναι καπως διαφορετικα......καταρχας μιλαμε για διαφορετικα αμαξωματα οταν συγκρινουμε τα 3 αμαξια, τα 2 εχουν της ιδιες περιπου αναλογιες αλλα το πατζερο ειναι αρκετα πιο μικρο.
φυσικα καποιες φορες (αρκετες) το να εχεις ενα αμαξι κοντο εχεις πλεονεκτηματα αλλα και μειονεκτηματα.
οσο αναφορα το διλημα περι μπλοκε και υψους εγω λεω και τα δυο με πρωτο το μπλοκε εφοσον το οχημα που εχετε ειναι για μικτη χρηση ασφαλτος χωμα 50-50.
πολλες φορες ομως εχω περασει απο εμποδια που αλλοι θα εβαζαν αργα και με ενεργοποιημενο το μπλοκε αλλα βρηκαν και τακαριστηκαν λογο υψους........σε αυτο που θα συμφωνησω παντως ειναι στο θεμα του οδηγου, ειναι το αλφα και το ωμεγα, ειδικα στα εκτος κομματια εχει να κανει και η συνεργασια οδηγου συνοδηγου που θα πρεπει να μπορουν να συνεργαζονται αριστα.....
τωρα περι vitara frontera τα πραγματα ειναι περιεργα και θα πρεπει να δουμε τη θα γινει ....νομιζω το ενδιαφερον θα ειναι μεταξυ gmak και dimitriss32 δηλαδη μεταξυ οδηγων..........!!!!!
περιμενω τα αποτελεσματα.......
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Κυρ Ιαν 18, 2009 12:45 pm

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

αλεξανδρε που χαθηκες??????????????????????///
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Ιαν 18, 2009 2:53 pm

δουλειες ρε δημητρη τρεχω με την κατασκηνωση...........ασε που διαβαζω τη κανετε και φτιαχνομαι ... :evil: τουλαχιστον περνατε καλα ..... ;) ;) προσπαθω να κανονισω να ερθω οιτη ελπιζω να τα καταφερω...... :roll:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό palidim » Κυρ Ιαν 18, 2009 5:38 pm

Τελικά απ' οτι φαινεται το καλυτερο ειναι αυτο που εχει μεγαλες διαδρομες (καλυτερα εργοστασιακες απο τη μαμα) και με αξονες μρπος πισω καθως και μηχανικα μπλοκε διαφορικα μρος πισω και στο κεντρο. Κατι σαν το Mercedes G που ανεπαντεχα θα γινω κατοχος του
palidim

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Ιαν 18, 2009 7:32 pm

palidim έγραψε:Τελικά απ' οτι φαινεται το καλυτερο ειναι αυτο που εχει μεγαλες διαδρομες (καλυτερα εργοστασιακες απο τη μαμα) και με αξονες μρπος πισω καθως και μηχανικα μπλοκε διαφορικα μρος πισω και στο κεντρο. Κατι σαν το Mercedes G που ανεπαντεχα θα γινω κατοχος του

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:o :o :o :o :o :o :o :o
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Τί εννοείς αναπάντεχα θα γίνεις κάτοχός του!!!!!!!!????
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό jimmy » Κυρ Ιαν 18, 2009 8:50 pm

palidim έγραψε: Κατι σαν το Mercedes G που ανεπαντεχα θα γινω κατοχος του

Ναι σιγά, εγώ είπαμε θα το κερδίσω... 8-)
Μελλοντικός κάτοχος τετρακίνητου...
Άβαταρ μέλους
jimmy

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Ιαν 19, 2009 12:39 pm

palidim έγραψε:Τελικά απ' οτι φαινεται το καλυτερο ειναι αυτο που εχει μεγαλες διαδρομες (καλυτερα εργοστασιακες απο τη μαμα) και με αξονες μρπος πισω καθως και μηχανικα μπλοκε διαφορικα μρος πισω και στο κεντρο. Κατι σαν το Mercedes G που ανεπαντεχα θα γινω κατοχος του

εχω την εντηπωση πως πας για το απολητο .το θεμα ειναι το μετα!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Ιαν 19, 2009 12:44 pm

gmak έγραψε:αντιθετως δημητριε παρακαλαω να βρεθουμε σε αναλογη περιπτωση διοτι εγω θα περασω με σουζα, ενω εσυ θα παρακαλας να σε τραβηξω :mrgreen:

οκ. η αληθεια ειναι πως εγω οσο μπωρο το χωνο και καπιες φωρες χρειαζετε και λιγο βοηθεια[λιγο]αια απο αυτους που δεν ξερουν ακομα τη κανει το αυτοκινητο τους.
τωρα οσο για την σουζα που θα κανεις!!!!!!!!ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΝΤΕ ΡΕ GMAK ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης