Land Rover Discovery - Youtube video

Look4fun

Land Rover Discovery - Youtube video

Δημοσίευσηαπό capitalas » Κυρ Σεπ 16, 2012 12:35 pm

καλημερα σε ολους τους φιλους της Land Rover,

Πωλειται το οχημα που βλεπετε στο βιντεακι.

http://youtu.be/Y5H9mPdUd8Q

http://www.youtube.com/watch?v=Y5H9mPdU ... ture=g-upl

Το Disco μου ειναι δεξιοτιμονο, το εφερα ο ιδιος απο Αγγλια μονο για παιχνιδι. Τα χαρτια του τα εχω ολα και ειναι στο ονομα μου.

Κινητηρας ειναι 2.5 πετρελαιο και ειναι σε αριστη κατασταση. Το κοντερ γραφει 200 χλ + αλλα τον εχω κανει rebuild πριν απο 15 χλ και τραβαει σαν σκυλι. το 4χ4 ειναι αριστο οπως και τα διαφορικα και μπλοκε. Το μονο προβλημα που εχει αυτη την στιγμη ειναι οτι θελει καινουριο ψυγειο. Οι μοκετες ειναι ολες βγαλμενες και τα πατωματα εχουν περαστει με δυο χερια λαστιχομαστηχι. Το πισω το τζαμι το αριστερο του συνεπιβατη εχει σπασει και θελει και καινουριο. Και τα δυο αυτα που ανεφερα δεν ειναι σοβαρα προβληματα, με 50-100 ευρω φιαχνονται απο μεταχειρισμενα ανταλακτικα. Επισης θελει μια ντιζα για το χειροφρενο.

τα μονα πραγματα που θα κρατησω απο το Disco ειναι ο προφυλακτηρας, το snorkel και τα πλαστικα φτερα. (θα τα βαλω στο επομενο τζιπ που φτιαχνω). Εαν βεβαια καποιος τα θελει να τα κρατησει ας που κανει μια προσφορα.

Το αυτοκινητο ειναι στο Ωραιοκαστρο Θεσσαλονικης, ειναι σε οδηγησημη κατασταση μεχρι 50χλ παει, μετα ανεβαζει θερμοκρασια λογω του ψυγειου.

Δεν βαζω τιμη, δεχομαι προσφορες. Δεν κοιταω να βγαλω λεφτα, το δινω λογω ελειψης χωρου και χρονου.
Τελευταία επεξεργασία από admin και Τρί Σεπ 18, 2012 12:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: διόρθωση βίντεο
capitalas

Re: Land Rover Discovery - Youtube video

Δημοσίευσηαπό capitalas » Δευτ Σεπ 17, 2012 12:49 am

Επειδη ειχα καποιες ερωτησεις και σε αλλο φορουμ...

για ανταλακτικα το δινω αλλα σαν ολοκληρο αυτοκινητο. δεν νομιζω να θελει κανεις να οδηγει δεξιοτιμονο ή να χρεωθει τελωνειο.
εχει αρκετα πραγματα που καποιος μπορει να αξιοποιησει. τελικα μονο τον προφηλακτηρα θα κρατησω, το σνορκελ, φτερα μενουν.

το δινω οπως ειναι και θα δεχτω χαμηλη προσφορα γιατι πρεπει να μου αδιασει χωρο στο γκαραζ.

επειδη ειμαι εξωτερικο μονιμα δεν εχω χρονο να το σπασω και να το δωσω κομματι κομματι. οποτε κατεβαινω, ερχομαι για μερικες εβδομαδες, εκδρομες, βολτες κτλ.

Τα χαρτια τα ανεφερα σαν αποδειξη οτι ειναι στο ονομα μου και δεν ειναι πχ κλεμμενο.

Ευχαριστω

Τασος
capitalas

Επιστροφή στο ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης