Δανεισμος ζαντολαστιχων !!!

Look4fun

Δανεισμος ζαντολαστιχων !!!

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Νοέμ 05, 2010 3:29 pm

Επειδη η σκεψη της συμμετοχης του mussxarou στον 24ωρο , αρχιζει να παιρνει σιγα-σιγα σαρκα και οστα ....... :blob: :blob: :blob: :blob:
Και επειδη ζουμε σε χαλεπους καιρους ....... :roll: :roll: :roll: :roll:
Ελεγα .....μηπως κανενας απο εδω με βοηθουσε να εχω μεσα στον χωρο αποσκευων μου (αχρειαστα να ειναι !!) 2 ζαντολαστιχα με πελμα παρομοιο με τα malatesta cayman και με διαστασεις 195/80ή 85/15 !!ή 205/70/15 !!
οι ζαντες ειναι οι 15αρες 6αμπουλονες που φορανε τα pajero !!! (το ξερω απο περσι , στο φεστιβαλ του Ατταρτ , που φορεσε τα δικα μου, ο Δακης )...........

Ευχαριστω ,εκ των προτερων , για το ενδιαφερον σας ...και για τυχον βοηθεια σας !!! :u-: :u-: :u-: :u-:
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Re: Δανεισμος ζαντολαστιχων !!!

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Νοέμ 05, 2010 5:48 pm

γιαννη μου αν δεν καταφερουμε να παμε με το frontera δυο απο μενα 215-15 kayman τα εχεις. ;)
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Νοέμ 05, 2010 7:20 pm

DIMITRISS32 έγραψε:γιαννη μου αν δεν καταφερουμε να παμε με το frontera δυο απο μενα 215-15 kayman τα εχεις. ;)

Ευχαριστω πολυ ρε Δημητρη ............... :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Σου ειμαι υποχρεος ....... :heart: :heart: :heart: :flowers: :flowers: :flowers:

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: τα 215/15 ....τι προφιλ εχουνε ??? Γιατι εμενα τα 195/80/15 τα παιρνει τσιμα -τσιμα , στις στροφες , ο μπροστινος θολος !!!! Εκτος και αν τα εχουμε μονο για τους πισω !!!! :roll: :roll: :roll:

θα το δουμε αυτο .....γιατι οπως λεει και η παροιμια : "στην αναβροχια , καλο ειναι και το χαλαζι !!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Νοέμ 05, 2010 7:24 pm

αν δεν κανω λαθος ειναι καπου στο 80 ισως και λιγοτερο
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Παρ Νοέμ 05, 2010 8:46 pm

το 215 ειναι σιγουρα προφιλ 75 αρα 70,3 ποντους.

αν και πιστευω να ειναι λιγακι μεγαλυτερα ακομα
195/80/15 ειναι 69.3 ποντους . απο οτι λενε οι καταλογοι.

παντως γιαννη σου δινω τα δικα μου αν θες..31/10,5/15 αλλα ειναι λιγο μεγαλυτερα ειναι σκαρτα 32 αρια
φορεμενα σε 10 αρες
μαζι με τα λαστιχα θα σου δωσω και το τροχακι!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Επιστροφή στο ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης