Φάγαμε καλά????? Που? Πότε?

Φάγαμε καλά????? Που? Πότε?

Δημοσίευσηαπό LaZaRoS_jimny » Παρ Μάιος 30, 2008 8:09 pm

Καλησπέρα!!!!
Μετά απο μια καλή διαδρομή με τζίπ, μηχανή ή μία μέρα που δεν αντέχεις να φάς το μεσημεριανό φαγητό παλι και να μεινεις σπίτι πρέπει να έχεις, πιστεύω, μια καλή λύση για καλό φαγητό έξω!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ???????
Προτείνω λοιπον να γράφουμε σε αυτό το θέμα μαγαζιά που πήγαμε και φάγαμε (απο τυρόπιτα και καφέ μέχρι εστιατόρια και βάλε) και μας άφησαν καλή εντύπωση!!!
(όποιος θέλει μπορεί να πεί και γι'αυτα που ητανε πατάτα για να μην την φάνε και άλλοι)
LaZaRoS_jimny

Re: Φάγαμε καλά????? Που? Πότε?

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Παρ Μάιος 30, 2008 8:19 pm

καλη η τοποθετηση σου για το φαγητο αλλα οσο αναφορα για τη "διαφημιση" η' τη "δυσφημιση" ενος καταστηματος, δεν επιτρεπετε νομικα.(τουλαχιστον εδω μεσα)
και φανταζομαι πως καταλαβαινεις πως γινονται αυτα τα πραγματα.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μάιος 30, 2008 8:47 pm

ρε τακη στην δυσφημηση εχεις δικιο...ιδιως αν δεν εχεις αποδεκτικα στοιχεια...αλλα οταν προκειται για ενα καλο μαγαζι οπως

για τον πλατανο και το κοντοσουβλι του στα βραχνεικα?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ποιημα σας λεω ποιημα...του μιλας και σου απανταει

λαζαρε ειμαι υπερ στο καλο φαγητο και γενικως στα καλα στεκια...δεν κανουμε κανενα κακο...καλα λογια λεμε..

εγω παντως και με πμ δεχομαι προτασεις καλου φαγητου

ευγε λαζαρε με τις ιδεες σου

οπως λεει και μια ψυχη απο εδω μεσα

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό LaZaRoS_jimny » Παρ Μάιος 30, 2008 9:20 pm

Ουτως η' αλλος για τα κακά μαγαζιά το έβαλα σε παρένθεση, ειναι ριψοκινδυνο... άσχημο να λες για ένα μαγαζί οτι είναι άθλιο αλλο αν δεν φταίς εσύ που το γράφεις αλλα ο ιδιοκτήτης του.... τελος πάντων ας μην ασχολούμαστε με αυτά που είναι πατάτες γιατι τα ποιο πολλά απο αυτά εχουν και ''καλο'' όνομα !!!! και όπως έχουμε μάθει καλύτερα να σου βγεί η χάρη παρα το όνομα!!!!
Όσο για τα καλα.... ποιός δεν αναζητησε ενα μαγαζι να παει για ενα μεζε??? για ενα ποτηρακι καλο κρασι( και ας κατεβασει ενα βαρελι)???
Πλάτανος ειπες gmak??? θα το εχω στα υπ'οψην....
Εγω πάλι μετα απο μερικές κοντινές βολτες στο ξυλόκαστρο εχω ευχαριστηθεί ουζακι και μεζεδάκια...
Εχω φάει σε μερικά και είναι ανω του μέτριου για το γούστο μου.. Βέβαια είναι ένα, που δεν θυμάμαι πως το λένε αυτή την στιγμή, αλλα πηγαίνω συχνά οταν θέλω να ξεφύγω απο την πάτρα! Με οδηγεί η δυνατή μου οσφρηση μαλλον!
Σε επομενο post standar θα σας δωσω περισσοτερες πληροφορίες....
LaZaRoS_jimny

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μάιος 30, 2008 9:55 pm

και βεβαιως, μιας και ειναι καλοκαιρακι και πολλοι παμε παραλια, να μην ξεχασω την top ψησταρια στην παραλια βραχνεικων "ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ" φοβερο φαγητο...
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό linaki » Σάβ Μάιος 31, 2008 11:11 am

LaZaRoS_jimny έγραψε:Ουτως η' αλλος για τα κακά μαγαζιά το έβαλα σε παρένθεση, ειναι ριψοκινδυνο... άσχημο να λες για ένα μαγαζί οτι είναι άθλιο αλλο αν δεν φταίς εσύ που το γράφεις αλλα ο ιδιοκτήτης του.... τελος πάντων ας μην ασχολούμαστε με αυτά που είναι πατάτες γιατι τα ποιο πολλά απο αυτά εχουν και ''καλο'' όνομα !!!! και όπως έχουμε μάθει καλύτερα να σου βγεί η χάρη παρα το όνομα!!!!
Όσο για τα καλα.... ποιός δεν αναζητησε ενα μαγαζι να παει για ενα μεζε??? για ενα ποτηρακι καλο κρασι( και ας κατεβασει ενα βαρελι)???
Πλάτανος ειπες gmak??? θα το εχω στα υπ'οψην....
Εγω πάλι μετα απο μερικές κοντινές βολτες στο ξυλόκαστρο εχω ευχαριστηθεί ουζακι και μεζεδάκια...
Εχω φάει σε μερικά και είναι ανω του μέτριου για το γούστο μου.. Βέβαια είναι ένα, που δεν θυμάμαι πως το λένε αυτή την στιγμή, αλλα πηγαίνω συχνά οταν θέλω να ξεφύγω απο την πάτρα! Με οδηγεί η δυνατή μου οσφρηση μαλλον!
Σε επομενο post standar θα σας δωσω περισσοτερες πληροφορίες....

Kύριε,κύριε, ''Το στέκι(ή καπηλιό ,δέ θυμάμαι καλά) του Κώστα'' λές στο Ξυλόκαστρο που είναι στην παραλία.Αυτό με τα Πολίτικα μεζεδάκια!!!!!Πώ,πώ,τί μου θύμησες τώρα......................
Εικόνα

εγώ είμαι η μεσσαία με το σκουφί & το σκέρτσο στο μάτι!
linaki

Δημοσίευσηαπό acha » Τρί Ιουν 24, 2008 3:31 pm

Η αλήθεια είναι ότι στην περιοχή του Ξυλόκαστρου έχει υπέροχα μαγαζάκια με μεζέδες και δίπλα στην θάλασσα.

Εγώ θα σας πώ και ένα πολύ ωραίο μαγαζί που πήγα την προηγούμενη Παρασκευή(φιλοξενώντας μια φίλη) στην περιοχή Λαμπίρη με το όνομα "Μαζαράκης", υπέροχο φαγητό, φρέσκα ψάρια, πολύ καλός μάγειρας, τιμές λογικές.
Α... το άλλο όνομα του μαγαζιού που το βλέπεις κρεμασμένο πάνω σε μια μουριά ανάμεσα στα τραπέζια και όχι απο τον δρόμο είναι "Το μπαλκόνι του Θεού", υποθέτω ότι φαντάζεστε τον λόγο!!!
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης