από dudukas » Δευτ Οκτ 17, 2011 10:42 pm
Aν κ εγω δεν υπαγομαι (δυστηχος)σε αυτη την κατηγορια(γεννηθηκα το 1988) πραματικα χαιρομαι που προλαβα να ζησω σαν παιδι γιατι λυπαμαι που θα το πω κ χωρις να θεκω να θιξω κανενα τα σημερινα παιδια δεν ζουνε.... αυτη η παιδικοτητα η διμιουργικοτητα απλα δεν υπαρχει κ εμανα δεν λεω δεν μου εχει λειψει τιποτα ομως ημουν παντα λατρης της επισκευης της χρησης του μυαλου κ των χεριων σε οτι κ αν εκανα κατι που βλεπω στα ανιψια μου πλεον που ειναι 10 χρονια μικροτερα οτι δεν υπαρχει.....δεν βλεπω παιδια σημερα να τρεχουν στα χωραφια με τα ποδηλατα με ματωμενα γονατα κ να γελανε οπως εκανα εγω κ πιστευω οτι μεγαλο ρολο σε αυτο παιζει ο πατερας μου ποτε δεν ηταν υπερπροστατευτηκος απλα με ειχε μαθει που η ελευθερια μου διακοπτει την ελευθερια του αλλου κ ετσι θα μεγαλωσω κ εγω τα παιδια που θα κανω αυριο....ο ανθρωπος πρεπει να ερχεται σε επαφη με την φυση κ να γινεται ενα με αυτη ετσι ειμαστε φτιαγμενοι ολοι αλλιως καπου χανουμε το νοημα της ζωης..... κ πραγματηκα χαιρωμε να βλεπω οικογενειες στο βουνο σε εκδρομη κ συνχαιρω οσους βγαζουν τα παιδια τους απο την "γυαλα" του σπιτιου κ τους δειχνουν το κατι παραπανω.....
samurai