αυτες τις μερες μου δινεται η δυνατοτητα να δοκιμασω ενα σχετικα νεο μοντελο τις mio...για την ακριβεια ειναι η νεα σειρα miomoov 200,330,360
.
εγω εχω στην κατοχη μου το 330
καταρχας αποτελει μια οικονομικη λυση μιας και η τιμη του ειναι στα 200 ευρω με τον χαρτη της ελλαδας...
οσο αφορα τον χαρτη εδω ειναι η εκπληξη...ειναι εφοδιασμενο με χαρτη τις ngi που ως γνωστον εφοδιαζει το φημισμενο destinator...και μαλιστα οι εκπληξεις συνεχιζονατι διοτι η εκδοση του χαρτη ειναι νεοτερη απο αυτον που διαθετει και κυκλοφορει το destinator...
απο σημα και κλειδωμα σηματος ειναι γρηγορο, ενω σαν λειτουργικο εχει τα windows mobile και προγραμμα το miomap2008...τωρα αν ειναι χειροτερο η καλυτερο στην πλοηγηση απο το destinator βασει του προγραμματος, θα δειξει..προς το παρον ο χαρτης ειναι πιο ενημερωμενος..
βεβαιως εχει και αρνητικα .....
πχ μερα μεσημερι ειναι δυσκολο να δεις την οθονη ...δεν εχει πολλα μπιχλιμπιδια,καλουδια...δεν εχει καταγραφεα ταξιδιου,διαδρομης,ειναι λιγακι δυσχριστο στα pois..δεν εχει υψομετρο...δεν ξερω αν θα αναβαθμιζεται...
παντως σε γενικες γραμμες ειναι μια τιμια προταση, που σαν μεγαλο προτερημα επεναλαμβανω εχει το χαρτη της ngi...