GPS GARMIN VS ALL

Τα πάντα γύρω απο την τεχνολογία.

GPS GARMIN VS ALL

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Μάιος 19, 2008 1:43 am

άντε να κάνω ποδαρικό και σε αυτό το το πικ..

έχω το garmin nuvie 710 και το mio 168...η μεγάλη διάφορα εκτος των αλλων ειναι στους ελληνικους χαρτες.

Ετσι μπορει το garmin σαν κατ εξοχην μηχανημα gps να ειναι πιο εύχρηστο και γρηγορο ιδιως στους δορυφορους, αλλά για ασφαλτινες διαδρομες και πολεις δεν κανω βημα χωρις το mio με το destinator 6..Καμμια σχεση ο autohellas χαρτης του garmin με το destinator.

ΑΛΛΑ

Στο garmin εχω φορτωμενους τους χαρτες της αναβασης οποτε το αυτοκινητο μου ειναι σαν διαστημοπλοιο..απο την μια garmin με αναβαση και απο την αλλη το destinator

O χαρτης της αναβασης βοηθα πολυ στο βουνο καθως εχει σχεδον τα παντα ειναι πολυ λεπτομερής και routable...
Η autohellas κανει φιλοτιμες προσπαθειες ωστε να ενημερωθουν και να γινουν καλυτεροι στους χαρτες και αυτο αποδεικνυεται απο τις συνεχεις αναβαθμισεις που γινονται

Ενα μεγαλο υπερ που εχει η garmin ειναι η καταγραφη ταξειδιων και η ταυτοχρονη απεικονηση στο google και στο mapsourche της garmin.

έτσι έχω αρχεια διαδρομων απο προσφατες περιηγησεις και βολτες, και οσονούπω θα ανεβουν,ωστε αν θελεις καποιος μπορει να τις χρησιμοποιησει..
Συμπερασματικα απο οτι εχω καταλαβει σε χαρτες παιζουν το destinator και η autohellas, και για βουνα η αναβαση..ολα τα υπολοιπα απλα δεν κανουν
To destinator παιζει σε πολλα μηχανηματα ειτε pocketpc ειτε ps τις mls ενω η garmin παιζει τον autohellas, και ευρωπης
Τα φθηνα gps της garmin δεν διαθετουν καταγραφη ταξειδιων πραγμα που το θεωρω πολυ σημαντικο
Άβαταρ μέλους
gmak

Re: GPS GARMIN VS ALL

Δημοσίευσηαπό panostr » Δευτ Μάιος 19, 2008 1:07 pm

Εγω εχω ενα navimate extreme 330
Οι χαρτες ειναι απο την Geodata και την Αναβαση...Ειναι πολυ καλο και αξιοπιστο ειδικα για οσους θελουν μια συσκευη που να συνδυαζει και οδικο δικτυο και εκτος δρομου μονοπατια...

υ.γ:γνωριζει κανεις αν μπορω να την ξεκλειδωσω και να περασω το Destinator σε αλλη καρτα μνημης?Θελω να βαζω οταν κινουμαι σε ασφλατο το Dest. και οταν ειμαι σε χωμα τον χαρτη της Αναβασης ;)
Άβαταρ μέλους
panostr

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ Μάιος 22, 2008 5:45 pm

@ gmak
γιατι δεν βαζεις το ozi στο ΜΙΟ??? Του εχω φορτωσει dest 6 & 7 + OZI.... μια χαρα και τα 3 ) αν εξαιρεσεις την ταχυτητα του 7.... ε οκ το ΜΙΟ γερασε το ερμο αν και σκυλι αξιοπιστιας....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Μάιος 22, 2008 6:41 pm

δεν το εχω σκεφτει φιλε για το ozi....οντως ειναι καλη ιδεα να το δοκιμασω...ακουγεται οτι και η garmin πλαον δουλευει σε mio...εχεις ακουσει κατι?

το οζι μπορω να το βρω πουθενα.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ Μάιος 22, 2008 7:34 pm

Για Garmin δεν εχω την παραμικρή ιδεα.

Το ΟΖΙ μπορεις να το κατεβασεις σαν demo απο www.oziexplorer.com κατ αρχην να δεις αν σε βολευει...
Χαρτες ΝΟΜΙΖΩ οτι κανουν της αναβασης που υποθετω οτι λογω Garnin (ειπα δεν το ξερω..) εχεις.

απο κει και περα οποιος ξερει που να ψαξει.....
Άβαταρ μέλους
fokion

Επιστροφή στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης