Διαθέσιμο το Antivirus της Microsoft

Τα πάντα γύρω απο την τεχνολογία.

Διαθέσιμο το Antivirus της Microsoft

Δημοσίευσηαπό gmak » Σάβ Ιουν 27, 2009 7:35 pm

To δωρεάν Antivirus της Microsoft με την ονομασία Security Essentials beta είναι πλέον διαθέσιμο από την ιστοσελίδα της Microsoft και είναι συμβατό με τα Windows XP 32-bit, Windows Vista και Windows 7 (32-bit) και Windows Vista και Windows 7 (64-bit).
Μπορείτε να την κατεβάσετε κανονικά αρκεί να συνδεθείτε από πριν με τον λογαριασμό σας στο msn, σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της Microsoft αναφέρεται πως η έκδοση αυτή είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ, τη Κίνα και την Βραζιλία.
Tο Windows Live OneCare, θα διατίθεται μέχρι το Σεπτέμβριο του 2009 και θα υποστηρίζεται από την Microsoft μέχρι να λήξει η συνδρομή όλων των χρηστών που το έχουν ήδη αγορασμένο.
edit: Όσοι δεν προλάβατε να την κατεβάσετε μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link όπου υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις σε ένα rar αρχείο

http://rapidshare.com/files/248528993/M ... c_Beta.rar

Filed under: MinOtavrS blog |
Άβαταρ μέλους
gmak

Re: Διαθέσιμο το Antivirus της Microsoft

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Σάβ Ιουν 27, 2009 11:15 pm

ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ........καθε φορα που μπαινω στο fun εχει 3 μερες που μου βγαζει εναν ΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ το κανω διαγραφη και μετα παλι το ιδιο..μπορει να το εξηγησει καποιος........
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Ιουν 28, 2009 2:56 am

Δουρειος ίππος συνήθως είναι καποιο trojan που ΅μπαινει΅στο σύστημα μέσω ενός προγράμματος...και συνήθως αντλει πληροφορίες, στελνει πληροφοριες και πολλες φορες λειτουργει και διαφημιστικα..

αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει ο επικουρος...εμπειρικα το λεω ενω ο επικουρος ξερει πολλα παραπανω

τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το βγαζει το μυνημα οταν μπαινεις στο fun...μηπως αναγνωριζει τα cookies σαν δουρειο ιππο??

επικουρε μπορεις να βοηθησεις?? :bow:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Κυρ Ιουν 28, 2009 10:24 am

εμενα μου γραφει οτι βρεθεικε ιος με την ονομασια δουρειος ιππος,αυτο γηνετε της 4 τελευταιες μερες
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Επιστροφή στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης