καλημέρα και από εμένα .
με βρουχουλα να πέφτει σήμερα είπα να λύσω τα πίσω αμορτισέρ να δω τη συμβαίνει και το αμάξι έχει κάτσει και στης λακκούβες όταν πέφτω είναι σαν κομμένο.
wolfman13 έγραψε:καλημέρα και από εμένα .
με βρουχουλα να πέφτει σήμερα είπα να λύσω τα πίσω αμορτισέρ να δω τη συμβαίνει και το αμάξι έχει κάτσει και στης λακκούβες όταν πέφτω είναι σαν κομμένο.

wolfman13 έγραψε:pajino ευχαριστώ για την συμβουλή .
...............
...............
έρχονται μου δίνουν ρεύμα παίρνει μπροστά αλλά δεν κρατάει ρελαντί.......
μάστορα κατευθείαν, φορτισμα την μπαταρία μέχρι αργά .
την βάζουμε πάνω παίρνει μπροστά ρελαντί όμως με τρέμουλο στο σβήνω δεν σβήνω, πατάς γκάζι μια έρχεται μια σβήνει. πατάς τέρμα γκάζι έρχεται μόλις αφέσεις όμως ρελαντί μηδέν και σβήνει η τρεμοπαίζει η ψυχή του και συνεχίζεται μέχρι τώρα που γύρισα.....

pajino έγραψε:wolfman13 έγραψε:pajino ευχαριστώ για την συμβουλή .
...............
...............
έρχονται μου δίνουν ρεύμα παίρνει μπροστά αλλά δεν κρατάει ρελαντί.......
μάστορα κατευθείαν, φορτισμα την μπαταρία μέχρι αργά .
την βάζουμε πάνω παίρνει μπροστά ρελαντί όμως με τρέμουλο στο σβήνω δεν σβήνω, πατάς γκάζι μια έρχεται μια σβήνει. πατάς τέρμα γκάζι έρχεται μόλις αφέσεις όμως ρελαντί μηδέν και σβήνει η τρεμοπαίζει η ψυχή του και συνεχίζεται μέχρι τώρα που γύρισα.....
Συμφωνώ με το Pajerinho ένα καθάρισμα στη πεταλούδα, θα στο βάλει να δουλέψει για 10 min με όλα τα ηλεκτρικά σε λειτουργία (φώτα,a/c) και είσαι κύριος ...
Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση (εμένα μου 'σβηνε κιόλας) το είχα πάει στο ηλεκτρολογίο της αντιπροσωπείας τότε και δεν μου είχαν πάρει χρήματα !!
Θα δεις και διαφορά στην απόδοση μετά...
Δεν στρώνει πάντως με τη χρήση ή με χιλιόμετρα στην εθνική που λένε ... Το έχω κάνει...
Αν βέβαια θες αλλαγή πεταλούδας (κάτι που αποκλείω να συμβαίνει) που λέει ο giorgos, τότε φίλε
τον ήπιες φρέντοοοοο..... !!!!![]()
Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης