θα ηθελα καποια πραγματα για jimny

Μπορείς...? Φτιάχτο!

θα ηθελα καποια πραγματα για jimny

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Σάβ Σεπ 12, 2009 11:05 pm

Καλησπερα σας θελω να βρω καποιο μαγαζι για καποια πραγματα οπως εργατη(T-MAX6500),ποδιες
διαφορικων, μηχανης και snorkel εχετε καπου να με στειλετε????
Αν με ρωτατε γιατι τα θελω, θα σας πω
Των εργατη των θελω γιια να ξεκολαω τον stakyr,ποδιες γιατι ειμαι λιγο ατσαλος οδηγος και snorkel
για να βγαζω υποβρυχιες φοτογραφιες
:sorry: ΣΥΓΝΩΜΗ stakyr για το σχολιο. πιστευω τωρα που εισαι πιο ψηλος και με λαστιχα καλα θα εισαι Ν#1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Re: θα ηθελα καποια πραγματα για jimny

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Σεπ 12, 2009 11:27 pm

ni-jo έγραψε:Καλησπερα σας θελω να βρω καποιο μαγαζι για καποια πραγματα οπως εργατη(T-MAX6500),ποδιες
διαφορικων, μηχανης και snorkel εχετε καπου να με στειλετε????
Των εργατη των θελω γιια να ξεκολαω τον stakyr,ποδιες γιατι ειμαι λιγο ατσαλος οδηγος και snorkel
:sorry: ΣΥΓΝΩΜΗ stakyr για το σχολιο. πιστευω τωρα που εισαι πιο ψηλος και με λαστιχα καλα θα εισαι Ν#1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ................ 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΪΑ .............. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ................ :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
ΑΛΛΑ ,ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ...............ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ............ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ..................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΙΔΙΩΣ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΑΜΙΛΗΤΗ .........ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ..................ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Σάβ Σεπ 12, 2009 11:28 pm

[quote="ni-jo"]

αυτα που μας ειπες αρκουν για να σε βοηθησουμε......στακυρ βρηκες τον μπελα σου παλι μου φενεται...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τωρα οσο αναφορα τα πραγματα που ζητας πρεπει να ρωτησεις σε ολα τα εξηδικευμενα στην αθηνα και μετα να δουμε αν μπορουμε καποια να τα βρουμε στο ιντερνετ απο εξω και να τα φερεις, φυσικα το μεγαλο θεμα ειναι ποιος θα τα τοποθετηση εγω στην αθηνα ξερω κανα δυο αν θες σου λεω...
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Σεπ 12, 2009 11:48 pm

Αλλα για να δεις τι παιδι - ψυχη ειμαι ..........αντε θα σε βοηθησω........ :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
για εργατη δεν ξερω αν βρω αυτον τον τυπο , αλλα στο μερος που δουλευω ,εχει πολλους εργατες που περιμενουν στην ακρη του δρομου για δουλεια......θα μου λες ποτε τον θελεις και εγω θα σου βρισκω εναν-δυο !!Ετσι και να μην σου κανουν την δουλεια σου ,θα μπορουμε να τους αλλαζουμε......... ;) ;) ;) ;) ;)
Για την ποδια τωρα...........εχω μια στην κουζινα μου , που δεν την χρειαζεται η Ντεπυ !!! θα την ρωτησω και αν ειναι θα στην φερω.......αν δεν ειναι στα μετρα σου,την κοβουμε και λιγακι......προσφατα ομως τηγανησε κατι ψαρια.....δεν σε πειραζει αν μοιραζει και λιγακι εεεεεεεεεεε ??????? :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Για to snorkel τωρα......... πηγαινε στα jumbo που εχουν κατι μεγαλα σπαστα καλαμακια για φραπε !!!
αν δεν κανουν στο μηκος ,βαλε δυο.......... ετσι και αλλιως το αυτοκινητο σου, μια χαρα ειναι για φραπεδιερα.............. :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
ΟΥΠΣ ........αυτο δεν το ηθελα............. :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

υ.γ Χτυπαει και αφρογαλο ??????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Σεπ 13, 2009 11:15 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stakyr έγραψε:ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΪΑ ..............

Κοιτα μην φας καμια ηττα απο το jimny(που θα την φας) και αντε να το σωσεις μετα απο τετοιες δηλωσεις.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Σεπ 13, 2009 11:45 am

καλο το χιουμορ πετυχημενο... ;)
αλλα θα σε δω οταν θα θες εσυ κανα δυο εργατες να ξεκολησεις τη θα κανεις.... :lol: :lol:
οχι τιποτα αλλο το μικρο και ετσι οπως ειναι δυσκολα κολαει κατι αλλα που εχουν κανει και βελτιωσεις να δουμε..... :twisted:

υ.γ:τη τεταρτη ελα απο κατασκηνωση να κανουμε καμμια δοκιμη στη πιστα για της γουρουνες να δω τη ψαρια πιανει το μουσο........ :roll:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Σεπ 13, 2009 12:08 pm

Alexandros έγραψε:καλο το χιουμορ πετυχημενο... ;)
αλλα θα σε δω οταν θα θες εσυ κανα δυο εργατες να ξεκολησεις τη θα κανεις.... :lol: :lol:
οχι τιποτα αλλο το μικρο και ετσι οπως ειναι δυσκολα κολαει κατι αλλα που εχουν κανει και βελτιωσεις να δουμε..... :twisted:

υ.γ:τη τεταρτη ελα απο κατασκηνωση να κανουμε καμμια δοκιμη στη πιστα για της γουρουνες να δω τη ψαρια πιανει το μουσο........ :roll:

Προσκληση ή προκληση ειναι αυτο ?????? :? :? :? :? :? :? :? :?
τελικα θα ερθω να σε παρω ?? :roll: :roll: :roll: :roll:
θα εχω και τον Νικο μαζι μου ........ θα πεθανουμε στα πειραγματα μεχρι την Πατρα !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μετα ,θα εχουμε ορεξη για δουλεια ???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
stakyr

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Σεπ 13, 2009 12:21 pm

μαλλον μαζι θα κατεβουμε ......οποτε θα κανουμε και καμμια δοκιμη τζαμπα το δρομολογιο........!!!
τωρα περι προσκλησεως η προκλησεως εγω εδω μονο γουρουνα εχω, οποτε δεν με παιρνει για κοντρες η με παιρνει λες....... :twisted: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Κυρ Σεπ 13, 2009 10:54 pm

alexandre αμα ειναι θα φερω το jimny αν θες να το παρεις στην πιστα να φαει λιγο σκονι ο γιαννης γιατι
απο οτι κατλαβα νομιζει οτι εχει φτιαξει το souper αμαξι με το λεοφοριο που εχει!!!
:sorry: stakyr ξερεις οτι σε σεβομαι!!! :fight:
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Δημοσίευσηαπό ni-jo » Κυρ Σεπ 13, 2009 11:02 pm

Τωρα οσο για τους εργατες που ειπες stakyr ασε δεν πειραζει αμα ειναι φερω τους εργατες των αγκηρων
απο το σκαφος (βιτζια)για οποιων δεν καταλαβαινει.
Τι λες?????? :drum:
Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
ni-jo

Επόμενο

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης