GAZΙΕΡΑ !!!!!

Μπορείς...? Φτιάχτο!

Re: GAZΙΕΡΑ !!!!!

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιουν 22, 2010 10:42 am

pajerinho έγραψε::u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Γιάννη αυτό που έβαλες είναι 4ης ή 5ης γενιας σύστημα?

Kαλημερα Διονυση ....
δεν ξερω τι ειναι 4ης ή 5ης γενιας ... :?
εγω ξερω (απο την εταιρια που μου τοποθετησε το συστημα ) , οτι ο διαχωρισμος στα συστηματα γινεται βαση των ψεκασμων !! Υπαρχει ο αεριος ψεκασμος (με πνευμονα ,οπως ειναι το δικο μου ) που τοποθετειτε σε αυτοκινητα μεχρι και 200 ιππους .......και ο υγρος ψεκασμος που ειναι για αυτοκινητα με ιπποδυναμη πανω απο 200 ιππους !! Το πρωτο στοιχιζει γυρω στα 1.200-1.600 Ε και το δευτερο 1.800-2.200 Ε !!
Διαλεγεις και παιρνεις !!! ;) ;)

Υ.Γ στην Πατρα ,ετοιμαζεται πρατηριο υγραεριου κοντα στο λιμανι στον περιφεριακο (AEGEAN ,Κολοκυθας ) υπαρχει ηδη σαν πρατηριο βενζινης ........θα μαθω λεπτομερειες και θα σας πω !!
Ακομα ετοιμαζονται σε Ναυπακτο και Αγρινιο ..........
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Ιουν 22, 2010 10:59 am

Ακριβώς αυτή είναι η διαφορά μεταξύ 4ης και 5ης γενιας. Εσύ έχεις 4ης επομένως.
Το 5ης δεν έχει πνεύμονα και δεν χρειάζεται προγραμματισμό. Στο site της Υγραεριοκίνησης λέει ότι είναι και το μοναδικό σύστημα που ανεβάζει την ισχύ του κινητήρα. Είναι βέβαια καμια 500αρια ευρώ ακριβότερο όπως μας είπες.
4ης γενιάς: http://www.ygraeriokinisi.gr/4.html#
5ης γενιάς: http://www.ygraeriokinisi.gr/5.html
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιουν 22, 2010 11:31 am

pajerinho έγραψε:Ακριβώς αυτή είναι η διαφορά μεταξύ 4ης και 5ης γενιας. Εσύ έχεις 4ης επομένως.
Το 5ης δεν έχει πνεύμονα και δεν χρειάζεται προγραμματισμό. Στο site της Υγραεριοκίνησης λέει ότι είναι και το μοναδικό σύστημα που ανεβάζει την ισχύ του κινητήρα. Είναι βέβαια καμια 500αρια ευρώ ακριβότερο όπως μας είπες.
4ης γενιάς: http://www.ygraeriokinisi.gr/4.html#
5ης γενιάς: http://www.ygraeriokinisi.gr/5.html

Νομιζω οτι ειναι πολυτελεια το 5ης γενιας για εναν κινητηρα 136 ιππων και τεχνολογιας του περασμενου αιωνα (1999) , οπως ειναι ο δικος μου !!! :P :P :P :P :P
Ειναι σαν να θελω να κανω ενα fiataki να τρεχει σαν Ferrari !! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Παντως ....στην υγραεριοκινηση .....γεμιζω με αεριο !! Ειναι "διπλα" στο σπιτι μου !
αν θελεις καμμια πληροφορια απο "μεσα" ......πες μου !!
Να ξερεις ομως οτι ειναι "μεγαλη" εταιρεια , με οτι συνεπαγεται αυτο !!(κοστος-χρονος αναμονης)
Εκει εχω δει και CLK 200 να βαζει αεριο !!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Ιουν 22, 2010 11:43 am

Ρώτα τους άμα μπορούν να μου βάλουν άλλους 30 πόντους αμάξι για να χωρέσω την μπουκάλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πλάκα κάνω.
Βασικά το παρακολουθώ από θεωρητικό ενδιαφέρον μιας κ είναι κάτι σύγχρονο με πολύ μέλλον στην Ελλάδα. Για τοποθέτηση (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) δεν ενδιαφέρομαι.
Για οικονομία καυσίμου κατέφυγα πρόσφατα στη λύση της σκουτεροκίνησης..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Ιουν 23, 2010 12:48 am

pajerinho έγραψε:Ρώτα τους άμα μπορούν να μου βάλουν άλλους 30 πόντους αμάξι για να χωρέσω την μπουκάλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πλάκα κάνω.
Βασικά το παρακολουθώ από θεωρητικό ενδιαφέρον μιας κ είναι κάτι σύγχρονο με πολύ μέλλον στην Ελλάδα. Για τοποθέτηση (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) δεν ενδιαφέρομαι.
Για οικονομία καυσίμου κατέφυγα πρόσφατα στη λύση της σκουτεροκίνησης..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πλακα mode on
ετσι ετσι...ψαξτε για λυσεις...σκουτερ,παπακι,πατινι,ποδηλατο υγραεριο,κυροζηνη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εγω εξακολουθω να κινούμε με το σουζουκακι μου......και 8-9λιτ/100 και 1,2 το πετρελαιακι...

πλακα mode off

μαλιστα τωρα τελευταια η shell μου στελνει μυνημα για προσφορες τις vpower diesel ορισμενες μερες την εβδομαδα....οποτε και vpower και οικονομικα...

βεβαια το κακομοιρο μιας και ειναι πιο οικονομικο και απο το αυτοκινητο της γυναικας μου, δουλευει ολη μερα....πρωι εγω μεσημερι απογευμα η γυναικα μου....ουτε ταξι να ηταν...107000 km σε 3 χρονια :shock:

αλλα τι να κανουμε..οικονομια ;)

υγ...Γιαννη αν νομιζεις οτι σου χαλασα το τοπικ το μεταφερω αμεσα :heart:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Ιουν 23, 2010 10:14 am

gmak έγραψε:...107000 km σε 3 χρονια :shock:

Ρε εσύ gmak πως γίνεται να τα έχουμε πάρει μαζί και του δικό μου να είναι 4,5 ετών και το δικό σου 3!!!!!????
Εκτός και αν βγάζεις έξω τα διαστηματα που είναι στο συνεργείο

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Ιουν 23, 2010 10:23 am

pajerinho έγραψε:
gmak έγραψε:...107000 km σε 3 χρονια :shock:

Ρε εσύ gmak πως γίνεται να τα έχουμε πάρει μαζί και του δικό μου να είναι 4,5 ετών και το δικό σου 3!!!!!????

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημιουργικη λογιστικη αλα Σημιτη κανει !!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν το χαλας καθολου Γιωργο .............πλακα να κανουμε !! Αυτα ειναι τα ωραια .......... :clap2: :clap2:
stakyr

Δημοσίευσηαπό skippybi » Τετ Ιουν 23, 2010 8:26 pm

Ενδιαφέρεται μια φίλη με τσερόκι να βάλει υγραέριο και βρήκα χρήσιμες πληροφορίες... :u-:

ευχαριστώ Γιάννη :clap:
BMW R850R roadster

«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια.
Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα.
Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.»
Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
skippybi

Δημοσίευσηαπό palidim » Πέμ Ιουν 24, 2010 11:11 am

pajerinho εγραψε:

Γίνεται Διονυση γιατι ειναι της γυναικας οποτε ,οπως ολοι ξερουμε πολυ καλα, τα καλοκαιρια δεν μετρουν στην ηλικια
palidim

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Ιουν 24, 2010 11:47 am

[quote="gmak"]...107000 km σε 3 χρονια

Σκετη οικονομια.....να κανω υπολογισμους αλλα stakyr ???????????????????????
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης