ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ

Μπορείς...? Φτιάχτο!

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Δεκ 11, 2009 2:17 pm

Ντινο .......πραγματικα ετσι ηταν !!! Σαν να ειχες παρει δυο διαφορετικα λαστιχα και τα ειχες κολλησει με κολλα !! Οπως π.χ ειναι ενα τακουνι κολλημενο σ΄ενα παπουτσι ......
Γ@Μ@Τ@..........ειχα ενα κομματι με δυο τακουνια μεσα στο αυτοκινητο και χτες που το καθαρισα ,το πεταξα .........επρεπε να το παρω φωτο !!! Αν και .......αν δεν το δεις απο κοντα ....δεν το καταλαβαινεις ακριβως !!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως ειναι οτι και τα δυο κομματια (λινο και τακουνι ) ειχαν πολλυυυυυ λεια επιφανεια στο σημειο επαφης τους !!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Ετσι πρεπει να ειναι τα αναγομωσης ????
Το θεαμα , στα ματια μου, δεν μου δημιουργει καμμια μα καμμια εμπιστοσυνη !!! :? :? :? :? :? :?
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Παρ Δεκ 11, 2009 2:20 pm

Γιαννη κοιτα εδω κατω κατω για να καταλαβεις πως γινεται η αναγομωση.
http://www.ideea.gr/newspaper/ta/TA0022-NEWS-831.pdf
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Δεκ 11, 2009 2:23 pm

stakyr μην αγχώνεσαι παραπάνω απ' όσο πρέπει. Τόσος κόσμος φοράει αναγόμωση και δεν έχω ακούσει πάλι παρόμοιο περιστατικό. Απλά ήσουν άτυχος. Ίσως ήσουν ο άτυχος που έγινε κατά την κατασκευή του συγκεκριμένου ελαστικού αυτό που περιγράφει ο Βαγγέλης παραπάνω. Δεν πιστεύω να είσαι και 2 φορά άτυχος. Του κερατά.....
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Δεκ 11, 2009 2:52 pm

pajerinho έγραψε:stakyr μην αγχώνεσαι παραπάνω απ' όσο πρέπει. Τόσος κόσμος φοράει αναγόμωση και δεν έχω ακούσει πάλι παρόμοιο περιστατικό. Απλά ήσουν άτυχος. Ίσως ήσουν ο άτυχος που έγινε κατά την κατασκευή του συγκεκριμένου ελαστικού αυτό που περιγράφει ο Βαγγέλης παραπάνω. Δεν πιστεύω να είσαι και 2 φορά άτυχος. Του κερατά.....

Ρε Διονυση.........διαβασα το αρθρο που εχει βαλει η Μαρια και πραγματικα ειμαι πολλυυυυυυυυυυυυυυ ατυχος !!!!! :( :( :(
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ..το 0,5 % των ελαστικων παρουσιαζει προβλημα !!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o
ΡΕ Π@*Σ&$ ΜΟΥ .........ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 1 ΣΤΑ 200 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Και λεει....να εχουν προβλημα και τα αλλα 3 !!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Δηλαδη ...........θα εχω ψωνισει τα 4 ελλατωματικα ......στα 800 σωστα .......... :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Δεκ 11, 2009 3:06 pm

Λογικό μου φαίνεται. Άμα βάλεις 4 του gmak, 4 τα δικά μου, καμια 16αρια ο grek, άλλα τόσα ο mythos και γενικά άμα αθροίσουμε τα ελαστικά αναγόμωσης της παρέας είναι 196 και δεν έχει πάθει κανένα τίποτα.
Ε, εσύ πήρες το 197, 198, 199 και το 200 που χάλασε :lol: :lol: :lol: :lol:
(σ' άρεσε ε........!!???) :mrgreen:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Δεκ 11, 2009 3:36 pm

pajerinho έγραψε:Λογικό μου φαίνεται. Άμα βάλεις 4 του gmak, 4 τα δικά μου, καμια 16αρια ο grek, άλλα τόσα ο mythos και γενικά άμα αθροίσουμε τα ελαστικά αναγόμωσης της παρέας είναι 196 και δεν έχει πάθει κανένα τίποτα.
Ε, εσύ πήρες το 197, 198, 199 και το 200 που χάλασε :lol: :lol: :lol: :lol:
(σ' άρεσε ε........!!???) :mrgreen:

:cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
stakyr

Δημοσίευσηαπό vagelis » Παρ Δεκ 11, 2009 4:44 pm

Αυτος ο τυπος αναγομωσης που λεει το αρθρο ειναι μερικη αναγομωση,οχι ολικη που ειναι αυτα που φοραμε,μερικη αναγομωση χρησιμοποιουν οι φορτιγατζηδες και ειναι ακομα ποιο επικυνδυνα γιατι ειναι κολητα ,το βλεπουμε καθε μερα στην εθνικη ποσα κοματια εχουν φυγει απο φορτηγα.
Παντως το 0,5% ξεχαστε το ,καθε μερα και κατι ακουω,εγω προσωπικα δεν ξαναβαζω αναγομωμενο.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Παρ Δεκ 11, 2009 7:57 pm

Πολύ πονεμένη ιστορία η αναγόμωση...Στην περίπτωση του stakyr απ'ότι φαίνεται υπάρχει θέμα αστοχίας υλικού ή κακής διεργασίας αναγόμωσης.Πιστεύω ότι αφορά το ένα μόνο ελαστικό Γιάννη γι αυτό μην φοβάσαι τα υπόλοιπα τρία...Πάντως παρακολούθησέ τα... :?
Τώρα το θέμα ιδανικής πίεσης είναι άλλος ένας λαβύρινθος... :arrow: Οπωσδήποτε στην χώρα μας λόγω γενικά υψηλών θερμοκρασιών πρέπει να μην υπερβάλλουμε με την πίεση...Δεν γνωρίζω όμως πως αντιδρά ένα λάστιχο αναγόμωσης με λανθασμένη πίεση...Γνώμη μου πάντως είναι ότι η υπερβολική πίεση σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες επιταχύνουν τις όποιες αποκολλήσεις... :ugeek:
Γενοκότερα πάντως πιστεύω ότι αν κάνουμε αρκετα χλμ στην ασφαλτο ακόμα και με μικρές ταχύτητες,η αναγόμωση αργά ή γρήγορα θα μας προδώσει...Ιδανική μεταχείρηση είναι η αναγόμωση να υπάρχει σαν δεύτερη τετράδα ΜΟΝΟ για εκδρομές (σχετικά κοντινές αν είναι δυνατό) ή αγώνες και ΟΧΙ για ολόκληρο τον χειμώνα... :roll:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό pajino » Παρ Δεκ 11, 2009 8:04 pm

vagelis έγραψε:Αυτος ο τυπος αναγομωσης που λεει το αρθρο ειναι μερικη αναγομωση,οχι ολικη που ειναι αυτα που φοραμε,μερικη αναγομωση χρησιμοποιουν οι φορτιγατζηδες και ειναι ακομα ποιο επικυνδυνα γιατι ειναι κολητα ,το βλεπουμε καθε μερα στην εθνικη ποσα κοματια εχουν φυγει απο φορτηγα.
Παντως το 0,5% ξεχαστε το ,καθε μερα και κατι ακουω,εγω προσωπικα δεν ξαναβαζω αναγομωμενο.

Ακόμα όμως και σε αυτά των φορτηγών που σωστά λες Βαγγέλη,
δεν είναι κολλημένα τα ''τακούνια'' αλλά όλο το πέλμα πάνω στο ''στεφάνι''
και αυτά φεύγουν και τα συναντάμε στις εθνικές...
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Δεκ 11, 2009 8:33 pm

εγω προσωπικα δεν ξαναβαζω αναγομωμενο.

βαγγελη ειδες περσυ στην Ζήρεια τι διαφορά είχαν τα αυτοκίνητα που ειχαν αναγόμωση
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης