ΛΑΣΤΙΧΑ ALL TERAIN- MUD -ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ

Μπορείς...? Φτιάχτο!

Re: PAJERO PININ

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Απρ 17, 2009 6:56 pm

Ναι αμέ, πολύ σωστό.
Έχουμε εδώ καλό λαστιχά που μπορεί να μας κάνει καλή προσφορά πιστεύω.
Και το ψάχνουμε και αλλού βέβαια.
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Απρ 17, 2009 7:16 pm

Mεσα τουλαχιστον 2 τετραδες χρειαζομαι και εγω!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Απρ 17, 2009 8:05 pm

αντε αντε...στο δρομο που χαραξα εγω.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Απρ 17, 2009 8:11 pm

gmak έγραψε:αντε αντε...στο δρομο που χαραξα εγω.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άμα είναι ν' ακολουθήσουμε όλοι τον δρόμο σου, τότε ν' ανοίξουμε ένα λαστιχάδικο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Παρ Απρ 17, 2009 11:32 pm

μεσα και εγω μια τετραδα χωματινη ...εχω και φιλο για τα παζαρια που λεγατε.....οποτε να κανονισουμε νουμερα και τυπο ελαστικου για να παρουμε προσφορες....

1) alexandros : διασταση 31-10,50-15 // τυπο 90-10 mud πιθανον bf το καινουργιο πελμα.η simex μαμα.
2)
3)

αντε να δουμε τη ψαρια θα πιασουμε....

υ.γ: νομιζω ομως οτι πρεπει να ανοιχτη καινουργιο θεμα.....admir για κανε τα μαγικα σου... ;)
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Απρ 18, 2009 12:24 am

Alexandros έγραψε:μεσα και εγω μια τετραδα χωματινη ...εχω και φιλο για τα παζαρια που λεγατε.....οποτε να κανονισουμε νουμερα και τυπο ελαστικου για να παρουμε προσφορες....

1) alexandros : διασταση 31-10,50-15 // τυπο 90-10 mud πιθανον bf το καινουργιο πελμα.η simex μαμα.
2)
3)

υ.γ: νομιζω ομως οτι πρεπει να ανοιχτη καινουργιο θεμα.....admir για κανε τα μαγικα σου... ;)

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ !!! :clap2: :clap2:
Εγω , τωρα που εμπλεξα με εσας , μπερδευτηκα :? :? :?
Ημουν 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι τα επομενα λαστιχα μου θα ηταν στα normal τα bf all-t !! στα mud δεν ειχα ιδεα !!Για το matiz δεν το συζηταμε (οτι μου ελεγε ο λαστιχας!!!)
Αλλα τωρα που ηρθα στους ειδικους........ μια ο Βαγγελης (σεβαστη η γνωμη του) ...μια εσυ.....μια ο gmak και εγω δεν ξερω ποιος αλλος ......εχω πολλες ιδεες στο κεφαλι μου !!!
Το δεδομενο ειναι οτι τωρα φοραω 235/75/15 σε ζαντα αλουμινιου!!! Τα mud σκεφτομαι να τα φορεσω σε σιδερενια ζαντα , ετσι ωστε να τα εχω ετοιμα για χρηση στις εκδρομες !!!
Το καλυτερο ειναι να το συζητησουμε απο κοντα την Δευτερα που θα ημαστε ολοι μαζι , για να βγαλουμε ενα συμπερασμα !! Βεβαια ,διαφορετικοι ανθρωποι, διαφορετικες αναγκες....... :? :? :?
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Σάβ Απρ 18, 2009 1:19 am

stakyr έγραψε:
Alexandros έγραψε:μεσα και εγω μια τετραδα χωματινη ...εχω και φιλο για τα παζαρια που λεγατε.....οποτε να κανονισουμε νουμερα και τυπο ελαστικου για να παρουμε προσφορες....

2)
3)

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ !!! :clap2: :clap2:
Εγω , τωρα που εμπλεξα με εσας , μπερδευτηκα :? :? :?
Ημουν 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι τα επομενα λαστιχα μου θα ηταν στα normal τα bf all-t !! στα mud δεν ειχα ιδεα !!Για το matiz δεν το συζηταμε (οτι μου ελεγε ο λαστιχας!!!)
Αλλα τωρα που ηρθα στους ειδικους........ μια ο Βαγγελης (σεβαστη η γνωμη του) ...μια εσυ.....μια ο gmak και εγω δεν ξερω ποιος αλλος ......εχω πολλες ιδεες στο κεφαλι μου !!!
Το δεδομενο ειναι οτι τωρα φοραω 235/75/15 σε ζαντα αλουμινιου!!! Τα mud σκεφτομαι να τα φορεσω σε σιδερενια ζαντα , ετσι ωστε να τα εχω ετοιμα για χρηση στις εκδρομες !!!
Το καλυτερο ειναι να το συζητησουμε απο κοντα την Δευτερα που θα ημαστε ολοι μαζι , για να βγαλουμε ενα συμπερασμα !! Βεβαια ,διαφορετικοι ανθρωποι, διαφορετικες αναγκες....... :? :? :?

Στο Musso βάλε ένα καλό all terrain που να έχει καλές επιδόσεις και στην άσφαλτο, όπως τα Bridgeston Dueler 694 ή τα Yokohama Geolander.
Στα Yokohama υπάρχουν 2 διαφορετικά πέλματα με το ίδιο όνομα, δεν ξέρω γιατί.
Ο gmak που έχει...... λαστιχάδικο ίσως ξέρει την διαφορά :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλό all terrain είναι και το Continental ContiCross (ή κάπως έτσι).
Εγώ γι' αυτό ξεκίνησα, αλλά δεν έβγαινε σε 215/70/16 και έβαλα τα 694.
Τα BFGoodrich A/T νομίζω δεν αξίζουν απ' τη στιγμή που για off θα έχεις άλλα λάστιχα.
Και αυτό γιατί χάνουν αρκετά στην άσφαλτο σε σχέση με τ' αλλα που αναφέρω.
Για το Matiz δεν το συζητάω, Cross αναγόμωση οπωσδήποτε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS. Αδήμ :lol: βάλε τα ποστ για τα λάστιχα σε καινούργιο θέμα
Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΛΑΣΤΙΧΑ ALL TERAIN- MUD -ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ

Δημοσίευσηαπό gmak » Σάβ Απρ 18, 2009 1:26 am

ενα ξεχωριστο τοπικ γιαυτους που ενδιαφερονται να βαλουν κανουργια παπουτσακια! :D
Άβαταρ μέλους
gmak

Re: ΛΑΣΤΙΧΑ ALL TERAIN- MUD -ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Σάβ Απρ 18, 2009 1:34 pm

καπου εχουμε βαλει πελματα ελαστικων και διαστασεις....
δεν τα φερνεται απο δω για να εχουμε και εικονα... ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Re: ΛΑΣΤΙΧΑ ALL TERAIN- MUD -ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Σάβ Απρ 18, 2009 6:23 pm

Ενδιαφέρον site είναι αυτό της tagom που έχει αναγομωμένα λάστιχα.
Νομίζω ότι είναι απ' τις καλές εταιρείες αναγόμωσης, ε gmak?

http://www.tagomtires.it/IT/shop/OFF-ROAD/12.html

Έχει ποσοστά on-off για το κάθε λάστιχο.
Έτσι πχ. το πέλμα των BF mud το λέει 50-50, το πέλμα των geolander το λέει 40-60, αυτό με τα ρομβάκια (mud trac) το λέει 30-70 και το shark το λέει 10-90!!
Έχει και τιμές, αλλά τιμές Ιταλίας. Εδώ δυστυχώς είναι αρκετά ακριβότερα :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης