11ημερη εκδρομη Βορεια Ελλαδα-Βουλγαρια .....

ε!...ας πάμε και κάπου

11ημερη εκδρομη Βορεια Ελλαδα-Βουλγαρια .....

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Οκτ 19, 2009 10:15 pm

ΔΩΣΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ...ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΑΡΧΙΝΙΣΕΙ..........

Ας ξεκινησουμε το Χριστουγεννιατικο-Πρωτοχρονιατικο παραμυθενιο ταξιδι μας στις περιοχες της Βορειας Ελλαδας ( Λουτρακι Αριδαιας- Λιμνη Κερκινης) και της Βουλγαριας !!! :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:

Το ταξιδι μας ,θα εχει 3 σκελη !!

1ο σκελος : Λουτρακι Αριδαιας ,απο 24/12 εως 27/12 (3 διανυκτερευσεις)
2ο σκελος : Λιμνη Κερκινη (Σερρες) , απο 27/12 εως 30/12 (3 διανυκτερευσεις)
3ο σκελος : Βουλγαρια ,περιοχη Samokov ,απο 30/12 εως 3/01 (4 διανυκτερευσεις)

Οπως εχουμε γραψει ηδη στο ενημερωτικο μας προγραμμα , μπορει καποιος να λαβει μερος σε 1 ή 2 ή σ΄ολα τα σκελη !! :u-: :u-: :u-: :u-:

Ο μονος ορος που θετω σαν οργανωτης για να εχουμε μια κοντρολαρισμενη και συγκεντρωμενη εκδρομη και για να την ευχαριστηθουμε ΟΛΟΙ , ειναι η συμμετοχη μαξιμουμ 10 αυτοκινητων !!! Και μινιμουμ (για να πετυχουμε αυτες τις χαμηλες τιμες !!) 5 αυτοκινητων !! Στα συγκεκριμενα ξενοδοχεια ,εχω κανει κρατηση για 10 δωματια .....2κλινα.....3κλινα.....4κλινα !!
Αυτο που χρειαζεται ομως ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ να κανουμε για να μπορεσουμε να κλεισουμε τα δωματια (τωρα εχει γινει μονο προφορικη κρατηση ), ειναι να στειλουμε τις προκαταβολες μας μεχρι τις 10/11 !!!Ο καθενας (για να μην δημιουργηθει καμια παρεξηγηση ) θα αναλαβει μονος του να ερθει σε επικοινωνια με τα εκαστοτε ξενοδοχεια της περιοχης που ενδιαφερετε (για την Βουλγαρια ,με το γραφειο ταξιδιων που μας το εκλεισε ...Dayrise travel 2310286886, Koς Μιχαλης ) και να στειλει ατομικα την δικη του προκαταβολη(στην επικοινωνια σας , μην ξεχασετε να αναφερετε οτι ειναι η κρατηση για το 4Χ4FUN !!Σ΄αυτο το ονομα εχει γινει η κρατηση !!)
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10/11 , ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ !!!
ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ !!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

ΤΑ ξενοδοχεια ειναι :

Για το Λουτρακι Αριδαιας το :
http://www.hit360.com/palladiumhotel/gr/default.htm
(60 Ε το δικλινο ,70 3κλινο, 80 4κλινο ,με πρωϊνο μπουφε )

Στην λιμνη Κερκινη το :
http://www.morfihotel.gr/
(70Ε το δικλινο, 75 3κλινο, 80 4κλινο , με πρωϊνο μπουφε)

Και στην Βουλγαρια το:
http://www.hotel-in-bulgaria.com/en/232 ... enite.html
(τιμη εκπληξη , θα την γνωριζουμε πολυ συντομα, αλλα πολυ χαμηλοτερα απο τα Ελληνικα ξενοδοχεια )

Συμμετοχες :

ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΣΚΕΛΗ :
1) Stakyr + Oικογενεια ( 4κλινο)
2)

Μονο Αριδαια
1)

Αριδαια-Κερκινη
1)

Κερκινη-Βουλγαρια
1)

Βουλγαρια
1)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Re: 11ημερη εκδρομη Βορεια Ελλαδα-Βουλγαρια .....

Δημοσίευσηαπό vagelis » Τρί Οκτ 20, 2009 1:48 pm

Εγω παντως θα ειμαι απο 31/12 εως 4/1 στο Μπανσκο,μπορει να ειδωθουμε.
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό lefterismega » Παρ Οκτ 30, 2009 10:30 am

Πάααααρα πολύ ωραία εκδρομή αυτή stakyr ...
Γνωρίζω πολύ καλά τα μέρη εκεί (Κερκίνη - Μπάνσκο Βουλγαρίας κλπ) μιας και τα είχα επισκεφθεί πέρυσι.
Αν τα καταφέρω ... ελπίζω να είμαι μαζί σας ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefterismega

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Οκτ 30, 2009 12:07 pm

Εγώ κατά 80% θα είμαι στο Μπάνσκο και κοιτάζω μήπως προλάβω και λίγο Κερκίνη.
Το Samokov που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός του stakyr ήταν ωραία ιδέα, αλλά πέφτει λίγο μακριά.
Το Μπάνσκο βολεύει σαφώς περισσότερο, είναι σίγουρη και δοκιμασμένη λύση, τα δωμάτια είναι αρκετά οικονομικα (50-60€ το 2κλινο. Καμία σχέση με Ελλάδα....), έχει πολλά πράγματα να κάνεις εκτός του 4χ4 (πολύ σημαντικό για τις οικογένειες) και βέβαια θα είναι και ο Βαγγέλης με τ' άλλα παιδια :u-:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Οκτ 30, 2009 3:16 pm

pajerinho έγραψε:Εγώ κατά 80% θα είμαι στο Μπάνσκο και κοιτάζω μήπως προλάβω και λίγο Κερκίνη.
Το Samokov που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός του stakyr ήταν ωραία ιδέα, αλλά πέφτει λίγο μακριά.
Το Μπάνσκο βολεύει σαφώς περισσότερο, είναι σίγουρη και δοκιμασμένη λύση, τα δωμάτια είναι αρκετά οικονομικα (50-60€ το 2κλινο. Καμία σχέση με Ελλάδα....), έχει πολλά πράγματα να κάνεις εκτός του 4χ4 (πολύ σημαντικό για τις οικογένειες) και βέβαια θα είναι και ο Βαγγέλης με τ' άλλα παιδια :u-:

Aπ΄οτι καταλαβα Διονυση ....εσυ θα πας Μπανσκο ,μαζι με τον Βαγγελη....... :roll: :roll: :roll:
Γιατι ,το ξενοδοχειο που μας εχουν κλεισει ΕΙΝΑΙ στο Samokov ,διπλα στο Μποροβετς....
Αλλα ...θα εισαι μαζι μας στην λιμνη Κερκινη..... :? :? :? :? :? :?
Αν ειναι δυνατον, σε παρακαλω, μπορεις να μου στειλεις ενα ξενοδοχειο στο Bansko που να ειναι αξιοπρεπες(3στερο ή 4στερο), να εχει και 4κλινα δωματια(για τις οικογενειες)και να εχει και το 2κλινο 50-60Ε την βραδυα ,για την ημερομηνια 30/12-03/01 ???????? :flowers: :flowers: :flowers:
Γιατι εγω ,εχω παρει 10 γραφεια και εχω κοιταξει και στο ιντερνετ και κατω απο 80-90 Ε(το 2κλινο..) ,δεν εχω βρει !!!!! :( (παντα για τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!)
(ο Βαγγελης εχει κλεισει μεσω ιντερνετ ,διαμερισματα ,χωρις πρωϊνο , και μονο 2κλινα [που μπορουν να γινουν το πολυ 3κλινα] με 55 Ε την βραδυα ) !!!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Οκτ 30, 2009 3:42 pm

stakyr έγραψε:Αν ειναι δυνατον, σε παρακαλω, μπορεις να μου στειλεις ενα ξενοδοχειο στο Bansko που να ειναι αξιοπρεπες(3στερο ή 4στερο), να εχει και 4κλινα δωματια(για τις οικογενειες)και να εχει και το 2κλινο 50-60Ε την βραδυα ,για την ημερομηνια 30/12-03/01 ???????? :flowers: :flowers: :flowers:

Δεν έχω ψάξει ακόμα. Θα το κοιτάξω και θα σου πω.
Οι τιμές που έγραψα είναι με βάση τα περσινά δεδομένα και τις τιμές που έκλεισε ο Βαγγέλης.
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό vagelis » Παρ Οκτ 30, 2009 4:12 pm

Εχετε υπ'οψιν οτι το προγγραμα εχει και χαμαμ στο Αγκιστρο.
Μπες www.grab.gr και 99% θα βρειτε δωματιο.
vagelis

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Οκτ 30, 2009 5:18 pm

vagelis έγραψε:Εχετε υπ'οψιν οτι το προγγραμα εχει και χαμαμ στο Αγκιστρο.
Μπες http://www.grab.gr και 99% θα βρειτε δωματιο.

Εκει ακριβως μπηκα Βαγγελη μου....εσυ μου το ειχες πει εξαλλου και μαλιστα μιλησα και με τον ανθρωπο προσωπικα στο τηλεφωνο......
Τα δικα σου διαμερισματα ΔΕΝ γινοντουσαν τετρακλινα και ΔΕΝ εχουν και πρωϊνο.
Το αμεσως καλυτερο ξενοδοχειο της περιοχης (60-70Ε το δικλινο) ηταν ενα ΑΥΤΟΜΑΤΟ ξενοδοχειο ,χωρις ρεσεψιον,χωρις πρωϊνο ,χωρις προσωπικο....το κλειδι το επαιρνες απο αυτοματο μηχανημα με κωδικο που σου εδιναν μεσω e-mail και μαλιστα ηθελε και ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ (περιπου 2.800 Ε) ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ !!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ 50-60-70 Ε (το 2κλινο) στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ,ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ , ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (*** Ή ****)...........ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ Ή
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ 4ΣΤΕΡΟ ΜΕ 130-150Ε ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ!!!!!!!!!!!!) :shock: :shock:
stakyr

Δημοσίευσηαπό vagelis » Παρ Οκτ 30, 2009 7:33 pm

Γιαννη προσωπικα το τελευταιο που με νοιαζει ειναι το πρωινο,αυτο που κοιταξα εκτος απο την τιμη ηταν και η βαθμολογια που ειχε ,ηταν πολυ υψηλη σε σχεση με αλλα πολυ ακριβοτερα.
Παντως πιστευω οτι για τετοιες καταστασεις πρεπει να γινεται πολυ νωρις ο προγραμματισμος που υπαρχει πληθωρα διαθεσμων δωματιων.
vagelis

Δημοσίευσηαπό παναγιωτης κρινας » Σάβ Οκτ 31, 2009 10:14 am

stakyr έγραψε:
vagelis έγραψε:Εχετε υπ'οψιν οτι το προγγραμα εχει και χαμαμ στο Αγκιστρο.
Μπες http://www.grab.gr και 99% θα βρειτε δωματιο.

Εκει ακριβως μπηκα Βαγγελη μου....εσυ μου το ειχες πει εξαλλου και μαλιστα μιλησα και με τον ανθρωπο προσωπικα στο τηλεφωνο......
Τα δικα σου διαμερισματα ΔΕΝ γινοντουσαν τετρακλινα και ΔΕΝ εχουν και πρωϊνο.
Το αμεσως καλυτερο ξενοδοχειο της περιοχης (60-70Ε το δικλινο) ηταν ενα ΑΥΤΟΜΑΤΟ ξενοδοχειο ,χωρις ρεσεψιον,χωρις πρωϊνο ,χωρις προσωπικο....το κλειδι το επαιρνες απο αυτοματο μηχανημα με κωδικο που σου εδιναν μεσω e-mail και μαλιστα ηθελε και ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ (περιπου 2.800 Ε) ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ !!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ 50-60-70 Ε (το 2κλινο) στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ,ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ , ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (*** Ή ****)...........ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ Ή
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ 4ΣΤΕΡΟ ΜΕ 130-150Ε ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ!!!!!!!!!!!!) :shock: :shock:

Παιδιά καλημέρα.Για δωμάτια μπήτε στο booking.com η στο trivago.gr υπάρχουν δωμάτια και σε πολύ καλές τιμές.Ελπίζω να βοήθεισα λιγάκι.Καλή εκδρομή.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ
Η ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!!
παναγιωτης κρινας

Επόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης