snag έγραψε:stakyr έγραψε:ΜΕΡΗ Ή ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ : Μετοχι (εξω απο την Καρυστο)-Πλατανιστος-Πανωχωρι-Πηδουλαιϊκα-Ελαιωνας-Λιναρι(παραλια)Αντια-Κομητο-Ευαγγελισμος(παραλια)-Καψουρι-Δρυμοναρι-Θυμι-Ζαχαρια-Αμυγδαλια(παραλια)-Βρεστηδες-Πρηνια-Καλαμακι-Καβο Ντορο-Σχιζαλη-Γκιαλπιδες-Αγαθος-Καλλιανου(παραλια)-(παραλια) Αγ.Δημητριου-Σκινοδουλια-Αγ.Δημητριος-Μελισσωνας-Χεροδυναμο και τερματισμος στους Μυλους !!
Από εκτίμηση διαδρομής πάντως.....
ΜΕΡΗ Ή ΧΩΡΙΑ
ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ : Μετοχι (εξω απο την Καρυστο)-Πλατανιστος-Πανωχωρι-Πηδουλαιϊκα-Ελαιωνας-Λιναρι(παραλια)Αντια.
Θα ηθελα να απαντησω σε αυτη την επισημανση ,οχι γιατι νιωθω την αναγκη να απολογηθω για κατι, αλλα γιατι πραγματικα και εμενα με στεναχωρησε το γεγονος οτι δεν πιασαμε τον στοχο μας !!!!
Αλλα εδω μπαινει το εξης ερωτημα ........Γιατι ακριβως γινονται αυτες οι εκδρομες ????
Για να πιασουμε τον στοχο ή για να ευχαριστηθουμε ???????
Θα το θεσω καπως αλλιως ,για να μπορεσουμε να το καταλαβουμε .........
Μια τετοια διαδρομη (μικτη) των 110 χλμ ,την κανουμε σε διαφορους αγωνες , εγω με τον grek , χωρις ιδιαιτερη πιεση ,σε 3-3,5 ωρες !!!! ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΓΩΝΑ , ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΝΕΤΑ..........
Το Σαββατο , σε ορισμενα κομματια, πιεσα λιγο παραπανω το αυτοκινητο και η γυναικα μου μου ελεγε συνεχεια <<πηγαινε πιο σιγα γιατι δεν σ΄ακολουθουν >>(οχι γιατι δεν μπορουσατε ,αλλα πιστευω, γιατι ειχατε βγει για βολτα και οχι για αγωνα !!!)[Α ρε grek........με εχεις χαλασει

]....... ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 20ΧΛΜ ΤΟ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ....
Αλλα εδω μπαινει και ο παραγοντας ευχαριστηση ...............
Ποσο θα ηταν ευχαριστημενοι ολοι οσοι ηρθαν στην εκδρομη , αν εγω σας ειχα κλεισμενους μεσα στα αυτοκινητα για 5-6 ωρες συνεχεια ,για να πιασω τους στοχους μου ???
Τι θα βλεπατε απο την διαδρομη ???
τι θα φωτογραφιζατε ??
τι θα απολαμβανατε ???
θα υπηρχε ευχαριστηση αν τελικα καναμε την διαδρομη , αλλα ταλαιπωρουσαμε τους συνοδους μας ???
Οταν σχεδιασα την διαδρομη , το εκανα στον υπολογιστη μου.........
Απο την θεωρια ,μεχρι την πραξη ,υπαρχουν και οι ασταθμητοι παραγοντες .......και δοξα τον Θεο, στην εκδρομη μας ,υπηρχαν παρα πολλοι !!!!
Σε καθε περιπτωση ,αν νομιζετε οτι καπου εχω κανει λαθος , τοτε ζητω συγνωμη και θα προσπαθησω να επανορθωσω σε καποια απο τις προσεχεις μας εκδρομες ............

Υ.γ Στην Χαλκιδα- Αγ Κυριακη .........ισως ?????